Van értelme tovább ragozni ezt a lerágott csontot?
Jót nem tehet, mondhat egyikünk sem, feketelábúak lettünk mindannyian! :)
Van értelme tovább ragozni ezt a lerágott csontot?
Jót nem tehet, mondhat egyikünk sem, feketelábúak lettünk mindannyian! :)
Sziasztok! Tegnap regisztráltam az oldalra, elutaltam az 5 ezer forintot, de még nem vagyok fent az oldalon, és az egyenlegemre is azt írja, hogy nulla ft. Hol lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszi!
Nincsen rózsa tövis nélkül, ezt Te tudod a legjobban.
A tövist nem jó helyen keresed, rajzszöget sem találsz nálam! :)
Szia!
Sok igazságod van. Akihez én is járok nem hirdet a neten, főleg nem szexhirdetések között.
Kiabálhat, leírhatja mennyire jól és mindent tud, kioszthat Bárkit, de nem erre jönnek a vendégek.
Bizonyítani és a vendégek bizalmát kell elnyerni kemény munkával és szerénységgel, csendben.
De még csak nem is erre csápolnak a masszázsra vágyók!
Hirdető (3592 hozzászólás) írta Szerda, 19:06
Ilko!
Nem tudod, Debrecenben sok-sok lány között ki szeret popo??
Fúj, kakis popo. XD
Tudod, sajnálom Katómamát, nem ezt érdemelné.
Nagyon sokat és erőn felül dolgozik. Még most is kihasználják konokságát, kitartását.
Sokan felültetik fals szövegekkel, amit komolyan vesz és aszerint cselekszik.
Több ilyen embert ismerek, aki fejjel megy neki a falnak, s aztán csodálkozik ha megfájdul a feje.
Hi!
Viszont úgy érzem, mást túlságosan komolyan veszel!:( Mi értelme? Ha én mindent komolyan vennék, amit a neten írnak nekem, hát beleőrülnék, az tuti!
Ugyanakkor az igaz, hogy nem kell feltétlenül a neten hírdetni, mert pl az a masszőr, akihez Pécsen járok, szándékosan nem jelenik meg a neten, "csak" újságban hírdet, és mégis nagyon sokan járnak hozzá...
Csak hülyéskedek. :)))
Szia!
Sajnos nem tudom, mert ahol voltam Debrecenben, ott nem volt rá lehetőség. Meg őszintén szólva én nem is annyira kedvelem, tehát nem szoktam rákérdezni se, hogy lehetséges-e.
Ilko!
Nem tudod, Debrecenben sok-sok lány között ki szeret popo??
Fúj, kakis popo. XD
Szia!
Éppen ez az, szerintem sem igazán lehet összehasonlítnai, mert teljesen szubjektív. Amúgy mindkettőnek jó hangja van, csak nekem az Arch Enemy zenéje jobban bejön, de ennyi!:) De gondoltam megkérdem, hátha...
Jó éjt, lépek.
Röviden, szerintünk: A metál, a pörgés, a tűz, a hörgés, a pörgés az Arch Enemy (is :)), Angela Gossow pedig teljesen más, mint Alissa, tehát ez olyan, mint Beethovent Mozarttal összehasonlítani.
Először azt írtam volna, hogy nekem messze Arch Enemy, de közben bejött skac, hogy mit hallgatok, és csak annyit mondott, hogy
"Jaj! Neee!!......" :D Egyébként kár ezen vitázni, kinek mi. Tudod, kinek a szőke, kinek a barna.
Én nem a szépségüket nézem. :)))
Szia!
Sejtettem!:)
Amúgy csak érdeklődésképpen, szerinted (vagy a fiad szerint) kinek van jobb hangja? (Múltkor vitatkoztunk rajta, de végülis nem jutottunk dűlőre!:D)
Angela (Arch Enemy), vagy Alissa (The Agonist) !?
Nekem pl mint nő mindegyik bejön!:)
Szia!
Köszi, a többség nem az ő zenéjük, nem hiszem, hogy sajnálják, ha nem jutnak be.
Azt hiszem, inkább maradnak a hétvégi bulik, meg a strand időnként.
Úgy másfél hete volt nálunk a Black Dahlia, azt nagy buli lett volna nekik, de mami nem állt úgy, oda nem lehet pár ezer ft-tal felmenni.
Mindegy, jövőre jönnek újra, akkor már nem lesz pénzügyi gondjuk.
Szia!
A fezen hun rajt van a progi napi bontásban, de azért a híresebbek (vagyis nekem, tehát tök szubjektív a dolog):
csüt: Dream Theater (USA), Kalapács, Moby Dick, Ossian
péntek: Beatrice, Dalriada, Edda, Ignite (USA), Pokolgép, Road
szom: Dragonforce (GB), Depresszió, Rhapsody of Fire (I)
Próbáltam rákeresni, de a programokat nem írja, "hamarosan". Az árakat néztem, min. 3 napos bérlet 10500.- + szállás+pia, kaja és két főre, mert most a barátjának nincs pénze. Pénteken őt is "örökbe fogadtam". Nem tudom, megy-e, elég sok kiadásom van most.
Lehet, nem is szólok addig nekik, amíg nem látom, hogy állok.
Azért írd meg, kik lesznek, légyszi. Kösz
Szia.
Én biztos, nem, fiamék lehet, attól függ, kik lesznek. Nem tudod?
Tényleg, megkérdezhetem, hogy mentek-e majd FEZENre? Nekem sajna nme úgy tűnik, hogy lesz időm, pedig pár zenekar miatt megérné!:(
Szia!
Semmi közöm hozzá, de nekem is úgy tűnt, hogy kissé berágtál Qcpre!:(
Szia!
Neked elég érzékeny antennáid vannak, elég visszaolvasnod, bár már megtetted. :)
Tegyük fel, egy ismerősömnek csivavája van, ami engem inkább patkányra, mint kutyára emlékeztet, hiába mondom általánosságban a csivavákra, hogy nekem olyanok, mint a patkány, megsértem vele, pedig nem az övére mondtam konkrétan, szépítgethetek én, hogy " A tied nem." A többit meg érted, és több szót én már tényleg nem akarok erre vesztegetni. Felesleges.
Nem reggeliztem rajzszöget. :)))