Tengerparti lubickolás volt, régi magyar tengeri kikötő közelében.
Emlékezem, bár testközeli élményünk még nem volt!? :)
Tengerparti lubickolás volt, régi magyar tengeri kikötő közelében.
Emlékezem, bár testközeli élményünk még nem volt!? :)
a végén csak rájöttem!! 2féle embör ír ide: az egyik, hogy a feszültséget jókedvvel, csevegéssel, viccelődéssel olgya. A másik aki a feszültséget véééégreeee másokon vezetheti le. Értem én mindkettőt, de az utóbbi elriasztya a jó fejeket, mert hiszen mindenkibe bele lehet kötni. Királykúróra is igazak a saját kritikájának egyes elemei, hiszen ő is ezeken az oldalakon "lóg", másokat kritizál, mittommégmimindennemteccettneki.
Szóval ezér a másokat ismeretlenül cseszegetőknek asztat szeretném mondani, hogy akik minket már soxor megnevettettek, AZOKAT NEBÁNCSÁTOK!! mer egy nevetés 100x többet ér mint egy bosszankodás, és Kató írhat akármilyen hüje kocsit státuszszimbólumként a nunija alá, attól még lehet sokkal jobb humorérzéke mint a frusztrált átlagnak. Ezér szerettyük olyan sokan. Minek megsérteni? Feleslegesen? És Gerófot is lehet fikázni, azér mégis jó dumája van és szerettyük olvasni. Haggyátokmá. Na csá.
Hol nyaraltál baby?? Te emlékszel még rám??
Cseszétel meg. mi folyik itt?? Egymás baszlatása??Ha gondolkodunk, belenézünk, mindenkinek igaza van,,, de mi jár annak akinek igaza van ....Édesapáim.. csak a szája!!
Ennyi!!
Nem ismerem a Király srácot, biztos értékes ember ő is.. mint a Katónéni!! Vagy QCp, és Bush,, és a többiek, ők tudják ki vagyok!!
Te valoban Király Srác, én nem lehetnék a királynőd??:))
Bélapapa...veled mi ujs??Vagy neked a királynőd??:))))Nem-e lehetnék???:))
No osztán:)Nem cseszegtetni engem is!! csak egy koronát szeretnék, de nem ízzót!!:))
Megjöttem a nyaralásból, van itt valaki?
ki tud miskolcon jó lányt?
" .nincs gusztusom kivenni. " De van gusztusod kiverni? " Nem tudom, működik-e utána? " :)
Cicabogaram! :)
Nem dicsekedni, bizonyítani kell.
Több masszőrnél jártam már, de egyik sem dicsekedett, hanem dolgozott szerényen-serényen! :)
Kinek-milyen kocsi van a fencije alatt érdekes szerinted?
Ezek csak tárgyak és nem mértékadó mutatók! :)
Eddig miért nem tetted és élted ezt az életet, ha ennyire tudod az utat?
Miért nem gyógyítottad meg Önmagad?
Miért dohányzól, ha ennyire vágod az élettant?
Miért Nesteával oltod szomjadat, hisz az egészségtelen?
Miért eszel kínai gyorsétket, hisz az sem vezet jóra?
Mit tudsz felmutatni 45-éves korodra?
Miért lógsz ilyen oldalakon, ha annyira jó masszőr Vagy?
Mindenkit kiosztasz, ha nem olyat ír ami tetszik Neked.
Ki Vagy, hogy vizet prédikálsz...?
Nézz Magadba, nézz vissza a múltadba, gondolkodj el a jelenedben.
Büszkeséggel tölt el eddigi és jelenkori életed, megjelenésed?
Nem az a baj, hogy ítt hirdetsz, hanem másnak képzeled Magad!
Semmi megkülönböztető nincs közted és bármely hirdető között.
Te is a férfiakból élsz, mint itt minden hirdető.
Nem használok olyan jelzőket, mint Te mert nem sértegetni szeretnélek!
Arra a Te szótárad és szád alkalmas igazán!
Szép napot, kedves 4 betű! :)
Lehet gúnyolódni, bizony sokkal több embernek lenne szüksége masszázsra, mint gondolnád. Neked is.
Korábban már írtam, hogy van egy masszőr cimborám, engem ő tesz rendbe rendszeresen. Nem neki van szüksége rám, nekem rá.
Ő két éve feladta néma csendben, egy biztosítónál dolgozik, havi 500.000-1.000.000 Ft között keres, bedolgozta magát oda.
Múltkor rákérdeztem, hogy 12 év tanulás után nem esett neki rosszul, hogy százakat tett rendbe, mikor itt fájt, ott fájt, és nem tud megélni a masszázsból, meg a többiből, amiket tanult (csontkovács, Rejki mester, természetgyógyász...)?
Annyit mondott: Tudomásul kellett vennem, hogy ez Veszprmben és környékén nem kell, inkább mennek orvostól orvosig. Menjenek.
Én megélek másból.
Szóval erről ennyit, én se győzködök senkit, hogy ne gyógyszerekre költse a pénzét. Ami nem kell itt, kell máshol, akkor odamegyek.
Tényleg várnak Ausztriában. Most te gúnyolódsz, fél év múlva én röhögök rajtad egy osztrák rendszámú autóval a seggem alatt.
Mert ott nem ennyi az annyi, plusz még mindig szeretnek.
Vége.
Nem Kató Néni, hanem Katónéni. Ezt a nevet tessék kérem megtanulni leírni!
Az is lehet, hogy holnap már más nevem lesz. Mondjuk: Lujzanéni.
Meg az a gáz, hogy beleesett a WC-be a telefonom, aztán azóta is ott van, nincs gusztusom kivenni.
Majd valami botot szerzek holnap, aztán kikurkászom. Nem tudom, működik-e utána?
Kató Néni!
Holnap azért meglátogathatlak? Hiányzik egy jó masszázs.
Szia!
Nem vagyok ideges, bár két idióta azt hiszi. Most ezt nem tudod viccel elütni.
Ez a fórum valóban szórakozás volt, múlt idő.
Tudod, hogy téged szeretlek, de bocs, netcigányok között nincs helyem.
Ha viccelődni akarsz még velem, gyere át Veszprémbe! :) Mármint itt a fórumon, úgyse ártana feldobni.
Vagy megkérem a Szerkesztőséget, hogy külön nekünk nyisson egy topicot. :)))
Puszillak, lépek, vendég jön.
Szevasztok embörök, tejjesen meghüjjültetek?! :))
ad.1. Katónál jobb fej csaj még nem írt ide.
ad.2. Eza fórum szórakozás!! Hobbi!!!!!!! Ha szar napom volt, beleolvasok, és vidámabb leszek, ne vegyétek má' ennyire komolyan!! Na!
ad.3. Gerófnak azér van egy stilusa, én bírom, nem kell vele mindig egyetérteni. Az is poén ahogy szivattyátok egymást (Chucknak is óriási dumája tud lenni) nem kell mingyá ölre menni. Ja de: Kató ölére :))
U.i.: Kató, ne hagyd magad bepöccenteni, Geróf kicsit zizi, sztem nem is akart annyira rosszindulatú lenni, nem is vette észre, hogy mennyire megbántott Téged,
aztán már késő volt visszacsinálni, haggyad, inkább írj nekem szerelmeslevelet :)))
Végül: megnenézzétek a karibkalóz-3-at, mert borzasztóan picsaszar. Igen, asszem ez a jó kifejezés. Nullanullanullanulla. Aki más véleményen van ne írja meg, NEBOSSZANCSON!!
Nem, fiam.
No akkor, kivel vannak gondok? XD
Szia!
- Igen, a középpontba került, mert ismét nekiment valakinek, akihez semmi köze, és nem is ismeri.
De főleg azért lett immár célpont, mert egyre vadabb baromságokat ír, egyre kétségbeesettebben handabandázik, és ez immár nem gyilkos indulatokat, hanem hatalmas röhögéseket vált ki errefelé...
A srác egy totál csőd, és beteges hazudozó is, ez bizony jól látható, és tudható is. Debrecenben tudomásom szerint többen vannak vele úgy (mármint, a hirdető csajok), hogy ha megtudnák, ki ez, hááát... már a pénzéért sem kellene nekik.
Ami azért elég durva...
Egyébként, immár tényleg közröhej tárgya, ahogy nagy klasszikusunk mondja:
"Nem csak Magyar Országon, haem a Dunán Túlon is", :)))
copyright: "polgárjenő"
"...Mindenki észreveszi magát, ha nam reagálnak rá..."
- Ez nem.
Ennek egyszerűen beteges írás- és közléskényszere van, ami nem is lenne gond, ha értelmes dolgokat írna.
De hát jól látható, hogy többnyire értelmetlenségeket ír.
És ha debreceni ismeretséged van, ugyan, nézz utánna (pár telefon, e- mail, mittudomén), menyi csajszinál járt valójában... (értsd: ő, saját elmondása szerint, tucatjával tűzi a nőket a farkára, ő már MINDENHOL JÁRT, ennek ellenére senki nem tud róla konkrétumot mondani, én viszont konkrétan tudok olyan lányokat, akiket megnevezett, hogy "volt már náluk", valójában az életben nem látták... hacsak nem parasztlegénynek álcázta magát.. na, de egy "gróf" ilyet tenne? :)))
"...Ami Grófot illeti, azt hiszem a stílus, ahogy ír..."
- Minket, itt Debrecenben, nem a sílusa irritál, mert az nincs neki.
A stílus hiánya ugyanis nem egyenlő a rossz stílussal.
Értelmetlen, nyelvatni - logikai hibáktól hemzsegő agymenései már jó ideje közröhej témái errefelé, de látom, már máshol is.
Szóval, nem a nem létező stílusa irritáló, hanem az, hogy magát valamiféle megkérdőjelezhetetlen Igazságlátónak tartja, ami eleve elég komoly defekt. Teszi ezt olyan pofátlan fölényeskedéssel, mintha ő legalábbis nem egy két lábon járó komplexus- halmaz volna, hanem minimum egy dupla PHD- s doktor...
És mondhat neki bárki bármit, érvelhetünk bárhogy, bizonyíthatjuk többszörösen, hogy marhaságokat ír/ mond, minden lepereg róla, és darálja tovább a hülyeségeit.
Aki pedig erre felhívja figyelmét, annak pedig valami elképesztően idétlen, lesajnáló módon tolja a szokásos, értelmezhetetlen rizsa- halmazt, és egyszerűen nem tud leállni, mert beteges írás- és közlési kényszere van.
Na, mindez már inkább irritáló.
De ha ezt tőlem nem fogaddod el, kérdezd meg bármelyik debreceni "kollégád".
Ugyanezt fogják előadni.
Bár, amennyire én tudom, az iránta érzett, kimondottan erőszakos helyi érzések kezdenek átváltani röhögésekkel vegyes szánalomba, különösen az utóbbi pár nap beírásai után.
Tudjátok, ilyenkor már megy a körbetelefonálás, és rajta röhög mindenki...
Na, üdv.
És megint csak a nagypofájú netcigány jelent meg. Nem mindenhova hívlak, gyere ide, azt írtam, mondd a szemembe a problémádat!
Gyáva vagy? Ismétlem: 52 kg vagyok és gyengébbekkel nem verekszem. :)))
Csak még valami, ha figyelmesen visszaolvastál volna, a barátnőm egyik vendége akart a vasalódeszkára feküdni.
A fiam seggéből értelmesebb dolgok jönnek ki, mit a te és szintén bunkó "barátod" szájából.
A basszeroséból is. Ők ugyanis Emberek, normális emberi érzelmekkel, normális munkájuk van és tisztelik a nőket, ellentétben veletek, akik csak használják pénzért. Majd, ha lesz időm, összeszámolom, hány nőről írtál beszámolót, biztos nem lesz könnyű dolgom, mind fizetősek.
Nagy a szátok egy, vagy több nicknév mögé bújva, arctalanul, láthatatlanul. Ergo valami nullákkal beszélek.
Van egy ötletem. 52 kg-os nő vagyok. Gyertek ide, mutatkozzatok be, nem kell félnetek, csak egy nő ellen lennétek ketten, aztán beszéljük meg, hogy mi olyan marhára fontos számotokra bennem. Amióta van fórum, velem vagytok felváltva elfoglalva. Tökös legények.
Te is ugyanolyan netcigány vagy, mint a haverod, aki az ellenséged. Ha gondolod, bemásolok egy-két szösszenetet az e-maileiből, rólad is szól.
Ui: A fiam még egyetlen vendégemen nem röhögött, nem is látta őket, és ők se őt. Kivéve két osztrákot, nekik bemutattam, aztán becsukódott. Rajtatok viszont már nem röhög, szánakozik inkább. Lehet, hogy az ő IQ-ja is magasabb, mint a tietek együttvéve? :)))
Ide figyelj, töki! Írhatsz rólam bármit, de jön még a feketeleves.
Az idiótaságaid lepattognak rólam, mint drága jó barátodé is, akivel anno egymás ellen írogattatok.
Te még kerülhetsz börtönbe, én viszont nem tudom, milyen belülről, és kurvázd le a jóanyádat, aki ilyen szardarabot nevelt.
Tudod mit? Hozzád megyek feleségül, nem érdekel, hogy nős vagy, lecseréled rám.