Hacsak nem háromszor! :)
Hacsak nem háromszor! :)
Majd kétszer csip...:)
Fiatal pár ül a parkban a padon.
- Megmelegíthetem a kezem a lábad között? - kérdezi a fiú.
A lány bólint, majd néhány perc múlva megkérdi:
- A füled nem fázik?
Dehogy.. csak egyszer venné fel velem erősben, a versenyt:))
NO figyi .. semmi éjszalka, és semmi fehér Rum?!!Salsa jöhet de csak ha ugy nyomod mint a Dirty Dancing - kettő....a Fidel mehet és, a moszkvics jöhet!,, !!!!!
Meg ha ő csípős paprikát evett, akkor meg téged...
:-)))
A dadogós meg a barátja találkoznak. Kérdezi a dadogóst a barátja:
- Mi újság veled? Megházasodtál már?
- N-n-nem. – mondja az. – E-e-elhagyott a me-menyasszonyom.
- Mikor és miért? – érdeklődik a másik.
- K-k-karácsonykor. – mondja a dadogós. – Éppen m-megkértem a k- kezét, és igent m-mondott, mikor l-l-láttam, hogy a m-m-macska k-két k-k-kis go-go-golyóval játszik, és m-m-mondtam neki, hogy Nem-so-so-kára-t-t-t-te is ezt cs-cs-csinálhatod velem” – de mire k-k-kimondtam é-és ő-ő odanézett, a macska már a s-s-seggét nyalta…
Mózes lejön a hegyről, és így szól a többiekhez:
- Na fiúk, van egy jó, meg egy rossz hírem.
- Kezdd a jóval!
- Lealkudtam tízre.
- És mi a rossz?
- A ne paráználkodj még mindig benne van.
Az attól függ, ha rajzszöget vacsiztam, akkor Isten mentse meg:)))
Hát november 16.-án, drága...
:-)))
Ödi, legközelebb jobban készülj, Pircsi beültet a hintába!
Ravasz vagy, nagggggggggggyon ravasz...
No várj Te Drága QPc!!
Nem, nem az nem igy mükszik, hogy hé keresztnév, és névnap... de képzeld a szitut... lágyan ,finoman kényezetttem, felnézek, mélyen a szemébe, és megkérdezem, Ödön, te mikor ünnepled nevednapját:)))..Ha nem élvezte, akkor mostantól tuti fogja!!:)))
Az előző, csak hiba volt...
No mész Kurátor...Persze Cuba:)) meg füszoknyás csajszik,, lányan rindadozó csipővel... lehet még én is rákapnék:))Elszórnám, a jutalékot:))
Gróf Kurátor - Őstag (1366 hozzászólás) írta 1 órája
Hi!
Most olvasom, hogy Veszprémben kigyulladt a nikkecel gyár. Remélem ez Katót nem érinti...
Helló
Ezek szerint, aki megy hozzád, és a nevét is mondja, jobb, ha felkészül a névnapokból is? Kovács István vagyok, és augusztus 20.-án van a névnapom? :-)))
Bár ez az a helyzet, ahol pont nem az igazi (vagy inkább kitalált) név megadása a tökös gyerek mutatója. Attól, hogy tudod, hogy a vendéged Jóska Pista, vagy Kovács Béla, ugyanúgy egy teljesen ismeretlen ember neked, de ha pl. a fórumozói nevét meg meri mondani, akkor ha bár minimális mértékben is, de arcot kap az ismeretlen-ismerős nick, és mégis tudod, hogy milyen valamennyire. És ezt bizony csak azok merik meglépni, akik nem képezik közröhely tárgyát, illetve még tudat alatt is nem szégyellik valójukat.
Ilkó pl. bevallottan nem nagyon titkolja kilétét, de nem is viselkedik, nyilatkozik úgy lányokról, és egyebekről, hogy pironkodnia kellene "ilkósága" miatt.
Üdv
Szia Pircsi!
Nagyon rendes vagy, hogy válaszoltál. Sajnos a felkínált lehetőség nem tartozik bele a megoldások körébe. Mindenesetre, ha valakinek van egy megoldása, azt szívesen venném. Gazdag interentes választék remek forgatásokat mutat be, de nem én vagyok az alany :)
Köszönöm
Szia Szap....
Ebben nem tudok segiteni, de szerintem, ha csinálsz egy gyereket, rögtön megoldodik a problémád!!:))))
Madárdalos szép reggelt neked is!!
Izlelgetem...Szakmai referens:))Bemutatót is kell tarsak??:))de akkora ám nem fifti-fifti....60%nekem, a többin meg osztozatok:)) Nem... nem vagyok telhetetlen...50% és hawai:)):)
Szia Gróf!!
Apropó polgári név, Általában, egy keresztnevet mond az ember, legalábbis én szeretem, ha megtudom szólitani a partnerem, de van egy két érdekes néven bemutatkozó ember, és ha végtelenül kedvesen megkérdezem, mond már Drága mikor van a nevednapja,??rögtön amnéziás lesz :)))))))Jelzem, én nem hiszem, hogy egy keresznév bármit is elárul valakiről, sőt a lebukás veszélye, is minimális:)))))
Szép jó reggelt.l!!
Köszönöm,PP. , ez hatalmas Dicséret..Értve, hogy elég kritikusnak, és szókimondónak ismertelek, meg...de lehet tévedek!!Ez nem rosszindulat részemről!!
Puszi!!