Nekem nem kell féljek ellopják a képemet:))
Nekem nem kell féljek ellopják a képemet:))
Szia!
A fotogarancia ingyenes szolgáltatás az oldalon.
Szép napot mindenkinek!
Szia!
Bocsi, ehhez csak egy megjegyzés, szerintem a fotósok is élnek valamiből, nem? Ilyen alapon mindenfajta fotózás lehúzás lenne, mert gyakorlatilag retus minden téren lehetséges, nemcsak erotikus fotózáskor. Aki pedig jó fotós, azt keresik, és ajánlják egymásnak a lányok, függetlenül az ártól. (Legalábbis én így tudom, de majd kijavítasz, ha tévedek.) Ezenkívül egy profi attól is profi, hogy megkéri az árát a munkájának, ez minden szakmában így van...
(Mercedeszt nem fogsz Trabant áráért kapni, vagy igen?)
Ezzel nincs is gond, de akkor ha ő nem hajlandó, talán majd Te válaszolsz arra az egyszerű kérdésre, hogy miért...
Hi!
Bizony be, merthogy igaz!:) Sőt ugyan más hölgy kapcsán, de ismerem a fotóst is, aki készítette (mármint más hölgynek is csinált már sorozatokat, és nem túlzás az ár).
Megette a fene, ha nem tudnánk a jelentését ezeknek a kifejezéseknek.
Tiger minden szavát isszuk, hisz biztosítva van, így nem érhet csalódás sohasem!
A Rolfingban nem a "fing" a legfontosabb! :)
:)))
Nem vált szokásommá, csak van egy olyan "rossz" tulajdonságom, hogy nem kedvelem az igazságtalanságot, sem egyik, sem másik oldalról! Ezért akadtam ki akkor is, mikor egy "kedves" nick nekiállt Ginát gyalázni...
Üdv!
Szerintem a képgarancia miatt akadt ki, meg a szerki üzenete miatt, hogy simán megvédték Playmatet, holott...
Meg azért gondolj bele, ha te adnál ki majdnem 100 rugót, mit szólnál ha visszaélnének a képsorozattal, gondolom nem repesnél a boldogságtól!
Hi itt is!:)
Egyetértek, az látszik a képein, hogy semmi sem látszik!:)
No mi a manó?Ti tudjátok néha miröl is beszélteek??Szerintem nem......de dijazuk szép Esrótét
A fejtől a lábig, kívül belül - Rolfing az ember minden porcikáját érinti.
Pál.Pusztai..Te-Őstag,,,ááá.. nem Őstulok:))Azért vigyázzunk a megszólitással,!! Imádom, a dicséreted.. de ezzel hizok is ,igy bünti jár érte:)))
Na azt mond meg nekem, ,hogy mi az ami fent van a fán,és nyávog, és lent van a földön és ugat:))
Pircsi!
Egy Isten-NŐ Vagy!
Szeretem a humorod! :)
Te raperuta!
Inkább nem hívunk! :) ..bár nagyon szeretünk és élveztük is tanításaidat!
SZIA TIGER!!
Nem nem bántjuk Katót, sőt én.... minden tiszteletem az övé!!Sajnálom, hogy elment, csak kicsit ugy tünik te ő vagy!!! ezt pl a.... Ja hívhatok Zoli néninek-ből gondoltam!!De valszin tévedek!!
Szia!!
Szia!
Én amit akartam, leírtam. Feleslegesen.
Nem hiszem, hogy lenne közös témánk, én nem vagyok érintett sem, mint hirdető, sem, mint futtató, sem, mint látogató.
Én hétköznap dolgozom, ellentétben veled, a netet pedig másra használom.
Úgy éreztem, Katót túl sokat és régóta bántjátok, csupán ezért jöttem ide, én ugyanis személyesen ismerem, nem úgy, mint ti.
Ő már nem is olvassa a fórumot, s ez a legokosabb, amit tehet.
Többet nem írok én sem, mert pont az ellenkező hatást érem el vele, mint amit akartam, hogy szálljatok már le róla.
Ja, és hívhattok Zoli néninek. :)
Minden jót!
Ő azért nem semmi.. csak mindönknek vége lesz egyszer,,, és tudni kell mikor!!
Tigert én is várom, és össze is raktam, bár nem érdekerll, de azért érdekes lesz ha lejön hozzám:)))))Hisz nyitott vagyok minden irányban:))
Helló
Lehet, hogy azok ott nem nagyon tudnak írni :-)))
Playmate meg a "legjobb védekezés a támadás" taktikát alkalmazta. Volt itt a fórumon már rengeteg hírdetői beírás, stílus, ez legalább üde színfolt volt a szokványos reakciók között.
És azt is figyeld meg, hogy ez az egész már kezd elülni. Szépen mindenki túllép rajta, a kedélyek lenyugodtak, és kész.
Amúgy néztem az "új" képeit, hát a "nesze semmi fogd meg jól"-típusba sorolnám őket...
Üdv
Szia!
Lehet kicsit félreérthető volt, de akkor még egyszer. Nem azon akadtam ki ami történt, hanem az utána következő reakciókon, főleg Playmate reakcióján! Mert abból az jött át, hogy ez tulajdonképpen nem is rossz és kerülendő dolog, és még úgy jött ki, hogy annak ciki, aki jogosan beírta, hogy ne az ő képeivel hirdessen!
Átültetve arra, amit felvetettél, azért a nyíregyi történertek kapcsán nem írtak be az illető hölgyek (vagy a strig*juk) a fórumba, hogy nézzétek ez a kutyás dolog teljesen korrekt és rendben van, ne anyázzatok már...
Üdv