Szimpatikus, amit írtál, egyetértek Veled!:)
Szimpatikus, amit írtál, egyetértek Veled!:)
Helló!
Mi a véleményed arról, hogy miért gondolják és mondják azt az emberek, hogy "élni kell"?
De rendben, elismerem a hasonlat kissé sántít!:D Mondjuk inkább úgy, hogy nyilván nem véletlenül kerül "kicsit" többe a MU, vagy a Barca meccseire a beugró, mint mondjuk a PMFC - Videoton "örökrangadóra":DDD
Remélem a MU játékára nem fogom megkapni, hogy felhígult, főleg egy bizonyos (nem túl távoli:D) eredmény miatt !:)
Valóban nagy lehet a bűnöd, ó Sötétség Angyala. Ne habozz, nyisd ki ajkad, és szólj harsányan! Hallja meg mindenki, s rőkönyödjék.
Már itt a bűn, csak rajta a lepel, valódi arcát a tett tárja fel.
A tett tüzére jeget fúj a szó!
Az valódi nagy, ki fel nem indul, ha nagy oka nincs. De szalmaszálért is küzd nagyszerűen, midőn becsület, ami fennforog.
Nem mindig, de ebben az esetben valóban érdekelne...
(És ha én már válaszoltam rá, akkor az nem túl jó előjel a hölgynek, ezért próbálkoztam, hátha!:D)
Még, hogy nem létezik a Trabant!:DDD
És hidd el, nem szoktam "mindent elhinni":)
szevasztok Betty érdekelne de eltünt az oldalról. vki tud róla vmit? 06705567161 ezen a számon hirdetett de nem lehet elérni
Nem hiszem,hogy sok ember haragját kivívtad volna.
Én személyszerint igazat adok neked.
Ha ezt az egészet máshogy tálalta volna,nálad sem verte volna ki a biztosítékot..ebben biztos vagyok.
Nagyon tetszett ahogy kifakadtál....még mindig mosolygok:)
Édes vagy Ditke... de nem bosszantó ez?? azt hiszi ha visitok akkor élvezek is... ez azt hiszi ő Isten?? odaveri és hagy visitson, arra nem gondol hogy egy puncival ugy is lehet bánni mint egy hangszerrel,persze valamilyen szinten igazza is van.. ha időre megy a dolog akkor mindent belead, de akkor se beszéljen ilyen tiszteletlenül..
Ezzel most kihivtam magam ellen sok ember haragját, remélem lesz aki érti miről van szó ,és reagál is!
A lihegés előttem sem ismeretlen:)
De van olyan is,aki felhív,érdeklődik,és utána megkérdezi,hogy nem segítenél kiverni?:)Erre azt szoktam mondani:bocs,telószexben nem vagyok jó.
Egyébként nem biztos,hogy a csóróság az oka az ilyen telefonoknak.
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL
Üdv pircsi!!
Szia Bush!
Örölök,hogy látlak itt!!
Sajna nagyon sok kamus van,, meg tudod volt egy idő mikor rendszeresen azért hivtak,hogy beszélgessünk,,állitolag van valami a hangomban amit szeretnek,,,mai napig van akivel egy fél éve csak telefonon beszélgetünk,,,,, No nem félreérteni nem teloszex..azt elutasitom, Inkább a vibrim:))))
De pl 3 napja is hivott valaki, és liheget a telefonba éjjel 3-kor.. mondtam te kis köcsög vered a f...d, mert nőt nem kapsz ugye... rögtön kinyomta a telefont,,,én meg a szemét szeretném:)))) ezt hirtelen felindulásból mondtam, mert ha eszemnél vagyok belelihegek kettőt, ettől még jobban bedurran, és szépen leteszem a telefont, hadd élvezkedjen, és számlázon neki a telo, mert akkik ezt teszik azok nagyon csórók, és nem tudnak megfizetni egy hölgyet sem..
Sziasztok!
Azzal semmi probléma,ha felhív valaki és érdeklődik.
De szerintem Angel is arra gondolt,hogy a sok kamu időpontegyeztetéssel van gond.
Nálam is megszaporodtak ezek a dolgok.
Felhívnak,érdeklődnek,megbeszéljük az időpontot és nem jön el.
Mostanában előfordul naponta többször is.
Ezek javarészt névtelen telefonok,de van aki számkijelzéssel teszi meg...azt azonnal tiltólistára teszem.
Ha nagyon kamunak tünik a telefon,akkor megszoktam kérni,hogy hívjon vissza számkijelzéssel,mert csak akkor tudom komolyan venni.
Üdv mindenkinek!:)
Azért ennyire ne legyél naív!:) Egyfelől vannak olyan fiatalkorúak, akik eldicsekszenek vele később, hogy felhívtak egy hölgyet!:D Másrészt létezik konkurrencia is a világon. Az még az enyhébb eset, ha csak telóznak és felmérik milyen a hölgy, mit vállal és mennyiért. A durvább változat, mikor kérnek időpontot sorozatosan, és nem mennek el. Ez ugyanis az illető hölgynek komoly bevételkiesés...
Szeva Pircsi, ez óriási sztori volt, imádom olvasni a természetes hozzászólásaidat! :))
A kamu-telefonálókat én sem nagyon értem: mi értelme lenne bejelentkezni és nem elmenni? Másrészről velem is többször előfordult, hogy egy lány a telefonban nem volt szimpatikus: unottan válaszolt, igen, nem, ennyi meg ennyi, szinte hallottam, hogy haggyá má', hát hagytam is, de ilyenkor aszongya az ember, hogy ok, köszi, ha aktuális lesz, hívlak. Minek szivatózni?
Szia Dark Angyal,!
Köszönöm a dicsérő szavaid... ha eljössz meghálálom:)))))) tudod én lányokkal is jól elvagyok:))) én sajna nem láttom a hirdetésed,,,
Nekem régebben volt elég sok kamus,már én nem 100al hirdetek, aki fontos el van mentve, de azért volt egy két idióta... mindennap más néven mutatkozott be, de már megismertem a hangját,, aztán kérdeztem tőle, hogy van -e még név amit nem használt, többet nem hivott...erre jó ha visszakérdezel, mikor van a nevednapja,,,, ha már gyanus kicsit!!! aztán a szokásos szöveg,,,azzal kezdi leszopol?? Válasz..nincs akkora?,hogy magadat szopd le!!
De a legjobb sztorim az volt mikor albérletet kerestem, és ugyanazt a telefonszámot adtam meg,, veszem a telot, kellemes férfihang. a hirdetésem felől érdeklődne!!Én ugye elcsacsogtam neki,,, épp valahol a popo környékén jártam, mikor beszolt, hogy van kiadó albérlete,,, gondolod a döbbenetem, majd elsüllyedtem....
Helló
Milyen bünti?
Lemaradtam valamiről?
Helló
Dehogynem. Mercedeszt megkaphatod egy Trabant áráért. Akár több órára is, extrákkal... (persze lány Mercedeszről beszélek)
:-)))
Üdv
Csak nyugodtan PP..Igérem nem reklamálok, majd azt mondjuk ikrek vagyunk:))):)))
..pedig lassan egy éve erre bőrözök! :)