A pezsgőtabletta megvéd mindentől! :)
A pezsgőtabletta megvéd mindentől! :)
:D
A rendőrség keres valakit, aki szép, okos, szexi, és hihetetlenül jó az ágyban! Te biztonságban vagy, de én hová bújjak??:))
Bocsi, nem vagyok 100-as, ezt most nem tudtam értelmezni. Kicsi hangulatjavító viccnek szántam, ne haragudj, ha messzire mentem. :-(
Szerintem azért, mert régen nagyon jók voltunk, ne felejtsd volt egy Puskás, egy Albert, ők nem a pénzért fociztak, és a világelitbe tartoztak!:) Ezenkívül a focinak több a szerepe, mint, hogy pusztán egy sportág legyen. Európában olyan a foci, mint az USAban a kosárlabda, a jégkorong, meg az amerikai futball. Gondolj csak bele, mit jelenthet mondjuk egy Barcelona a katalánoknak (akik nem spanyolok, még véletlenül se:D). Vagy ott van a két skót csapat, a Celtic és a Rangers. Az egyik drukkerei katolikusok, a másiké protestánsok.
Amúgy ha már a kosárlabdát említetted érdekes, hogy pl az NBA sokkal nagyobb üzlet, mint a foci...
Hi!
Szeritnem ez csak bizalom és hozzáállás kérdése, semmi más.
Igen Kedves, sejtem, hogy mikre célzol. Néha 1-1 rosszabb meccs után, én is hajlamos vagyok erre a nézetre, csak tudod én a focit magáért a játékért szeretem!:)
GK azt írta, manapság már nincs szív, és igazi foci, hát ezzel vitatkoznom kell, mert elég ha megnézed a Barca játékát! De tényleg ha egyszer "véletlenül" mégiscsak szeretnél focit nézni, akkor Barca, Vagy MU meccset ajánlok!:)
Tudod én is kedvelem, ahol a magyarok vannak, de azért a sportért szoktam nézni általában, ha nézek valamit!:) Pl a 100mes férfi futódöntőben sosem lesz magyar, mégis megnézi az ember, mert élvezetes!:D
Olvasni miért lenne bűn? Sőt, szerintem nagyon jó dolog!:) Megkérdezhetem a kedvenc szerzőidet? (Már ha vannak)
:( Sejtettem, de azért megjegyeztem, hátha!:D
Megköszönöm Neked a beszélgetést. Kifejezetten jó kedvem lett tőle-Tőled. :-) Ha lehetnék egy kicsit "szemtelen", akkor "szelíden" jelezném, hogy eléggé markánsan férfi lettem a hangodtól. :-)
Mit is mondtál, a modell alkatú "kedves hölgy ismerősöd" mikor lesz "szakmailag" elérhető? :-))))))
Köszönöm. Tudomásul vettem. Más a helyzetünk. Én csak fantom vagyok, Te viszont egyértelműen azonosítható vagy.
Köszönöm!
Mi a férfi feladata, dolga az életben? Ha ez megvan, akkor közelebb kerülünk a foci népszerűségének megértéséhez. Amikor idézel, akkor annak tartalmával abban a helyzetben egyetértesz?
Köszönöm.
Szerinted a sztereotipia kötődik az adott ország kultúrájához, hitvilágához? A munkáddal kapcsolatban érzed-e, hogy az emberek egymás alá-fölé helyezik magukat? Hogyan marad meg az ÉN a megkötött kompromisszumokban? A FÉRFI EGO fontos számodra, vagy lehet, hogy időnként "meg nem értett ellenség"-ként mutatkozik meg? Nemrég tudtam meg, hogy minden egyes emberi utód a magzati kor első hat hetében nőneműként fejlődik. Ez alapvetően átírta bennem az eddigi "hitemet".
Ismersz olyan embert, akinek nem fontos az ego? Neked mit jelent az ego? Miért gondolod, hogy "CSAK" nő vagy?
Szerinted mi az, ami miatt ekkora tömeget képes megmozgatni a foci? Kérdezhetnék más csapatjátékkal kapcsolatban is, de talán a foci a leglátványosabb az érdeklődők mennyisége miatt. Mit jelent számodra az első csók, a gyerekek első szava? Miért idézel ilyen hosszan mástól?
Talán inkább ahány ember, annyiféle értelme van az életnek...
Én inkább azt sajnálom, hogy csak" az apróban hírdetsz!:( Mert így nem jelölhetlek kedvencnek...
Szia Neked is!:)
Szerintem minden sport ér valamit, mert örömet okozol vele másoknak. Olyanoknka, akik érted szorítanak, és veled örülnek ha nyersz, és veled sírnak ha veszítesz...
Ami pedig a focit illeti, "csak" egy idézettel válaszolnék:
"Tévednek, akik azt hiszik, hogy a futball élet-halál kérdése. Jóval több annál."
Hali!:)
Lehet, idealista vagyok, de én szeretem a focit még mindig, és kedvelni is fogom!:) Van igazság abban amit írsz, de nem csak erről szól a dolog! Ha nézted tegnap a Magyar Válogatottat (most írhatom nagybetűvel, mert fociban nem sokszor lehetek büszke a magyarságomra, de tegnap az lehettem) Mert tegnap a Népstadionban nem volt biznisz, nem volt korrupció, hanem szív és lélek volt, és ezt még az is megérezte, aki nem szereti a futballt! Amúgy örülök, hogy nyertünk, de lehetett volna bármi az eredmény, akkor is azt írtam volna, amit. És ezért szép dolog a sport, bármelyik szakágáról is legyen szó!:)
sajnos ez igaz
Köszönöm a válaszodat.