Hali vándorkasza!
Kösz, Kató tervezi a jövőjét, főleg a fiáét. :)
Hali vándorkasza!
Kösz, Kató tervezi a jövőjét, főleg a fiáét. :)
Szia!
Gyere át a chatbe, privizünk, egyszerűbb. A többiek nélkül.
Pircsi szióka régent dumcsiztunk.katónénivel mi van?????????????????
SZIA: A hírdetésembe, és a web. oldalamon vagy egy e-mail, cím és ott elmondom neked a lehetőségeket.Mert a VL. csak egy töredéke a lehetőségeknek. A kurva szóval nem akartam senkit megbántani, csak a Masszőzöket összekeverik más szolgáltataóval, mert sokan ránéznek a telefonszámra , és már hívják is, és nem olvassák el a hírdetés szövegét,pl. kérdés : mibe maszírozol?: válasz: te mibe dolgozol? mert én ruhában, nem bugyiban, nem pucéron,/ pedig ha megtennék, sok félreértést el lehetne kerülni. / minda két fél részéről/ , Masszőzöknek csak ajánlani tudnám a vállalakozási formát., mert nálam így működik, és a hírdetéseimbe is benne vannak.Nagyon sokan megkeresnek tanácsokat kérnek, hogy munkájuk sikeresebb legyen, szivesen segitek ha valaki segitséget kér.SZÉP NAPOT .DÓRI
Lehet, hogy sokakat megsértettem, bár egy hirdetőnek válaszoltam.
Viszont, ha bementek Debrecenbe, valamit elindítottam, Dórival most megy az, ami velem volt.
Tehár eddig a masszőrök, akiknek valóban szakmájuk van, hallgattak, csendben bólogattak a háttérben.
A kérdés ugyanaz hozzá, mint sokszor hozzám volt. :) "Ha nem vagy kurva, minek vagy itt??"
Most én kérdezek vissza. az újságok Masszázs rovataiban 10 hirdetőből 8-9 prosti, holott van nekik egy Társkereső rovat.
Ők mit keresnek a Masszázsban?
Dóri valóban masszőr, és a Masszázsban hirdet, szexről nem olvastam nála.
A masszőr valóban egy szakma, vizsgázni kell belőle, a szexből tudtommal nem.
Most persze majd Dóri kapja az osztást, jogtalanul, mert kikéri magának.
Kérdésem: Mi masszőrök hol hirdessünk?? várom a javaslatokat. :)
De igen, éppen ez az. Amíg valakit nem ismersz, nem tudhatod miért csinálja amit csinál. Akkor miért van szükség általánosításra? Én is megmondom, ha valakivel gondom van, de csak neki, és csak róla. Ráadásul ez a stílus is távol áll tőlem. De azt hiszem, túlbeszéltük a témát!:D
Vannak sejtéseim.
Isten szeme mindent lát.
Több hasonló mentésem is van, így átnézve még érdekesebb és egyértelműbb!
Lementettem az egész beszélgetést.
Az elmúlt hétről beszélgettünk, mit dolgoztam.
Mivel töltöm a hétvégét, merre megyek.
Sok és nagyon rosszat tehettem,,,, fogalmam sincs,,,Passsz... kapják be:))):))
00:15:48 * pircsi kilépett a beszélgetésből (Videkilany kirúgott innen: noflood)
Sziasztok!
Egy nick név mögé bujjva nem ismerjük meg a másikat,Még jó pár év egymásmellett élés után is felszinre kerülhetnek rejtett dolgok, vagy épp kihozza belülönk valami, vagy valaki ....
Valszin mindenkinek igaza van kicsit, és ha tolerálni tudnánk a másik negativ tetteit, nem lennének itt, nem itt tartana az ország sem:)))és nem csak ilyen kedvetlen majdnem mindegy milyen forum lennénk ....és ha nagy ritkán feljövök, végre olvashatnék olyan témét amihez érdemben is hozzászólhatnék,és még valami..
Tudjátok mi jár annak akinek igazza van??:)))A SZÁJA:)))
Puszi mindenkinek,és Béke veletek:!!
Neked is!
Volt egy kutyás hasonlatod. Nem akarom bemásolni, mert nincs értelme, de attól tartok, azzal a hszsal nemcsak Dark Angelt bántottad meg, hanem mindenkit, aki abból él, függetlenül attól, hogy egyébként milyen ember.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Konkrétan kit bántottam? A cigány bandának üzentem, ebbe kellett beleszólnia egy hölgynek, aki előtte elég nagy szájjal védte magát, meg támadott, mert kapta az ívet a fórumozóktól. Ha ő akkor nem ír be, itt semmi nincs. Az meg, hogy egyszer régen nem reagáltam valamire, amit írt, hát jobbnak láttam, nem. Megint egy sértés, ejjaj.:)
Valóban nem, de nem tudhattam. Mert nem ismerlek. De ahogy írtam is, nem ezzel volt a gond. És lehet, hogy szemtelen voltam, de azt hiszem megvolt az oka, hogy miért. Annak ellenére, hogy nem akartalak bántani. De úgy éreztem, te bántottál sok olyan embert itt, akik nem érdemelték meg. És ezért nem hallgathattam. Még akkor sem, hogy kaptam hideget-meleget.
Mivel fenyegettelek? Hogy osztást kapsz. Kiadtam bármit rólad, amit csak nekem írtál, és itt nem? NEM.
Pedig sokan megtették volna a szemtelenséged miatt.
Erről pedig csak annyit, hogy azért az ember ahol tud próbál tenni ezellen. Szerintem vannak pl akik tudják milyen "hadjáratot" folytattam sokáig egy bizonyos "mission" nicken futó "értelmes" emberrel szemben, mert olyan ocsmány stílusban írt a lányokról, amit szerintem senki nem engedhet meg magának!
Harlee, te tényleg nem érted, miről hablatyolok? Nem a csevegésben írtakról szól a történet, egy másik honlap adminjáról és seggnyaló bandájáról, akik közül sokan ide is átszivárogtak. Itt konkrétan Veszprémről szól a történet. Itt nem megy tovább, meg eléggé megutáltam a sok parasztot. (Megint sértő vagyok. :))
Én fehérvári maradok örökre, az a szülővárosom, és kultúrlények lakják, plusz több, mint kétszer akkora, mint ez, és tranzitváros.
Az egész életem odaköt, ott nekem sok barátom, jó ismerősöm van, és vendégeim onnan várnak, hogy menjek már haza.
Min kéne gondolkodnom? Azon, hogy hogyan, minél gyorsabban.
Mi fehérváriak mások vagyunk, ezért sokan nem szertnek itt minket. Az ajtón lassabban engedünk be egy idegent, nagyobb az intim zónánk, sznobok is vagyunk, mi a valódi, született fehérváriak. És arányaiban kell nézni a dolgokat. Bunkó ott is van, csak nem mindegy, hogy egy 60ezres város 40%-a, vagy egy 130-140 ezres város 30 %-a :)))
Hi!
Sajnos így igaz, nemcsak annak tűnt, hanem az is volt. De ami azt illeti, ha már rólam van szó, nem ettől akadtam ki igazán. Van már fórumos tapasztalatom, de ahhoz nem vagyok hozzászokva, hogy a magánéletem legyen a téma, pláne nem egy ilyen fórumon. Na az gáz volt, nem kicsit. Nagyon.