Kedvesem, a karma keleten működik, nem itt :)
Kedvesem, a karma keleten működik, nem itt :)
Igen,Valaki, aki a való világot látja. :)
Ez a csalók, bűnözők világa, a tolvajoké, lelketleneké.
Milyen karmáról dumál, aki azt se tudja, mi az?
Azt kapod, amit adsz?? NEM. A magyarok fognának úgy össze, mint a cigányok, nem itt tartanánk.
De a szegényedő a szegényből akar túlélni. Gyilkolja, fenyegeti, összeveri... Ez ma a magyar.
Nagymamám két világháborút megélt, kétszer bombázták le a házukat, harmadszorra már nem tudtak újra építkezni, de egyik szegény segítette a másikat. Most mocskolódás, agresszió van. Lehet itt tolni a hülye dumát, de a valóság nem ez.
Egyetértek Veled.Anno nem nagyon ölelkeztek a holland fociválogatottban a fehér és szines emberkék....
Szia senki, aki az igazat írja! :)
Te vagy az én emberem.
Nem, orvos nem látta, mert gondolom, az ő segge alá is odaraktak a szülei mindent, vagy legalább elindították.
Wikipediát viszont olvas, meg magyar jógázik, ami tornaóra meditációs zenére.
Nézze meg, ki boldogul, él itt jól!
A neved pedig nem senki. :)
Kinek kinek ami jutott. Hollandiában pl.: a néger ua. mint nálunk a "kissebbség". Az az érdekes, hogy "ezt" mindenhol tudják kezelni, csak nálunk nem. Azzal nem értek teljesen egyet, hogy itt is van meg ott is van ilyen olyan ember. Az nem mindegy hogy fehéréknél 10-ből 8 jó, barnáéknál 10-ből 2 jó ember. Nekem is van barátom aki nem magyar, csak kevés.
Amúgy meg ez tényleg csak ilyen "internetnácizás".Elég régóta dolgozom németben,ahol nem kevés more is van.És tudjátok,ugyanúgy összetartanak,mint itthon.Bezzeg a nagy magyar megy a seggnyalás,áskálódás,hogy előrébb jusson.Akkor meg tényleg majdcsak elsülyedtünk szégyenünkben,mikor majd a Holland határnál ki volt egy boltnál irva"MAGYAR NE LOPJ".-ERRŐL ENNYIT.Részemről jó meg rossz ember van.Legyen sárgától infraveressig mindegy milyen színű.Viszont a nigger se nagyon dolgozik:-))
Orvos látott már?
" Minden ember bizonyos adottságokkal születik és ezekkel a képességekkel egy-egy életcélt kell beteljesítsen, karmájának megfelelően. Ez az Élet. Maga az út. A betegség nem más, mint egy villanypásztor, igyekszik elterelni az embert a számára helytelen útról. Az életben az lesz sikeres, aki ismeri saját magát, ismeri célját, karmáját. Aki nem a karmája szerint él, annál megmagyarázhatatlan, különleges és nagyon ijesztő betegségek jelenhetnek meg, melyek szinte nyomtalanul eltűnnek a helyes út megtalálásakor...."
jav. homokot :)
Te nem ezen a bolygón élsz? Ha igen, csak kifújja a homkot a szél a szemedből. És látod a valóságot.
Hallgasd ezt meg:
youtube Bródy Édes életünk
Én akkor kezdtem, emlékszem, akkor az emberek összefogtak, ma...
Igen, pont ez megy Magyarországon ma. :)
Az én időmben még így volt. Múlt idő, ez egy másik világ.
Hülye frázisok persze vannak, lehet szórni őket, csak idejét múltak.
Újakat kéne puffogtatni.
Nagyon úgy tűnik, hogy erős érdekek húzódnak a háttérben. Nem véletlenül tartunk el ennyi ingyenélőt. Azt gondolom, erőteljesen előre mozdítaná a helyzetet az a fajta „születésszabályozás”, mely szerint adó kedvezmény járna az X-edik gyerek után és nem segély. Talán a becsületes dolgozó embereknek nem fájna annyira….
és ehhez mit szóltok?
- "A monogámia csak egy mítosz, amit lenyomtak az emberiség torkán.Szó sincs hormontúltengésről vagy hiúságról: egyszerűen genetikailag kódolva van bennünk a hűtlenség, akárcsak a többi állatban."
Pozitív gondolkodással szerintem inkább a pozitív dolgokat " hívjuk " magunkhoz közel,tehát mint a mesében: jó tett helyébe jót várj ( karma ).
Úgy gondolom és vallom is: Ki mint él,úgy ítél !
Szerintem meg nincs is olyan, hogy valaki csak jó, vagy csak rossz...
Úgy látszik ide is begyűrűzött a diszkrimináció!
Ahogy elnézem a világot magam körül azt veszem észre,hogy leplezetlenül folyik a faji uszítás.
Szia, nem spiráztam túl. Még 3 nap.
Viszont rájöttem h elbaszták a nevelésemet, ne kérj, ami kell, azt vedd el!
Szerintem 2 féle ember él a földön Jó és Rossz!
Szia!
:)
Abból a szempontból, amit ki akartam emelni, mindenképpen lehet. Nevezetesen, ha te nem akarsz változni, teljesen mindegy, hogy más hogyan próbál megváltoztatni téged, ez nem sikerülhet.
Gondolom költői kérdés volt, hogy ezt kiknek is köszönhetjük!:) De az is biztos, hogy változtatni nem egyszerű a kialakult helyzeten...