Sok más dologra is emlékezem, de nem ezt mondtam.
Hasonlót említettem, igen. De Te mintha más szlogent emlegettél volna!?
Arhiválva, mint a Nagy szónokok legkiemelkedőbb mondatai!
Sok más dologra is emlékezem, de nem ezt mondtam.
Hasonlót említettem, igen. De Te mintha más szlogent emlegettél volna!?
Arhiválva, mint a Nagy szónokok legkiemelkedőbb mondatai!
A színdarab negyedik felvonása az ismert feltámadással ért véget!
"Gróf, én befejeztem.
Szia, ha lopok, megmentettem volna az életemet, a fiam meg elindítom.
Inkább gyorsan, mint kínok közt lassan.
Matt. Linda élt majdnem 50 évet.
Vége! "
Egy újabb felvonás.
Köszöntünk megint a fedélzeten, jó olvasni ismét megnyugtató soraidat
Örülünk, hogy rendeződőtt a történet és megtaláltad helyed eme topicban. Amen.
Helló!
Hány milliád ember van a Földön? Miért gondolhatja bárki (azaz most egy valaki), hogy éppen őrá, vagy az utódjára bármekkora aprócska szükség lehetne bárhol is, ismerve az egyéni "kedvességét"?
Hexe elöző irásai egy kétségbeesett ember segitségkérö mondatai voltak.Aki nyilvánosan elbucsuzik a világtól igazán nem meghallni akar hanem mentőövre vár...Megoldotta gratula Nehéz az élet de mindig van kiút !!!! Légy erős és ha nem is magad miatt gondolj a fiadra a te döntésed volt hogy megszülessen egyengesd az útját amig tudod hisz a te véred
Sziasztok!
Csak, hogy tudjátok, Fehérváron vagyunk, élünk, és Veszprém nekem azért nem sok jót adott.
A vendégeim többsége FEHÉRVÁRI, PESTI, GYŐRI, meg a szélrózsa minden irányából, mint már ezt korábban leírtam.
Most meg Veszprémet, én itt vok itthon, bocsi. És külön bocs, de nekem senki semmit nem adott ott, nem hogy otthont!
Majd jelentkezem, de nem onnan.
Üdv.
Gróf, Rád sokat gondolok ám, tudod, a feketebárányok összetartanak. :)
A fő, már tudom, hogy nem csak én, de fiam is golyóálló.
Na, csá, dolgom van.
Láttom nincs,vagy mélyre rejtetted:))
Szép estét a meseszép hölgyeknek :)
A tutit:))
Puszka Drága...Bizony tudod volt szokatm mondani amiről tudom, azt tudom,bár azt sem hangsúlyozom:))
Tévedsz nem értünk mindenhez,,, csak én a legtökéletesebb liba!!!!Bár vannak itt még libábak:))És mond a telefonszámom megvan még??
Elolvastam Hexe "élet történetét" a facsén. Sok minden világos már......
Annyira komoly dolgokat írtok és olyan stíluban.....Hihetetlen.
Gondoltam hogy nem csak "Gyurik" fognak itt kommentelni, de ez minden várakozásomat meghaladja.
Köszi mindenkinek, jó olvasni benneteket.
Helló!
Sok mindenben igazad van, de ennyire azért nem látom tragikusnak a helyzetet. És bármennyire is fájhat kimondani néha, de megintcsak bebizonyosodik, amit már írtam többször. Ha te viselkedsz valahogyan, ne csodálkozz, ha másoktól ugyanezt a viselkedést kapod vissza! Erről eszembe jutott amit nemrég olvastam valahol, egy gazdag (nagyon gazdag) házaspárról szólt, akik tisztességtelen eszközökkel szerezték a vagyonuk jelentős részét. Nem törődtek semmivel, csak amikor az egyik gyerekük meghalt fiatalon, gyógyíthatatlan betegségben (mennyit is ér a sok pénz?). Akkor döbbentek rá, hogy talán mégiscsak visszaüthet, ahogy másokhoz viszonyulunk...
Mindenki tudja a "tutit" és Mindenki mindenhez ért Magyarországon.
A mosoly!!
Semmibe se kerül, de sokat ad.
Gazdagabbá teszi azokat, akik kapják, és mégsem juttatja koldusbotra azokat, akik adják. Egy pillanatig él csak, de az emléke örökké megmarad.
Senki sem olyan gazdag, hogy meglehetne nélküle, és senki sem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle.
Boldoggá teszi az otthont, táplálja a jóakaratot az üzleti életben, és a barátság biztos jele.Nyugalom a megfáradtnak, napfény a csüggedőnek, világosság a szomorkodónak, és a természet legjobb orvossága a bajok ellen.
Mégsem lehet megvenni, elkérni, kölcsönadni vagy ellopni, mert nem áru, csak önként lehet adni..Mert senkinek sincs annyira szüksége a mosolyra, mint annak, aki maga már nem tud mosolyogni!
Szia Gf!!
"A 'Magunkba nézés és a jellemhibák keresésén már túl van ez az 'Ország",.............de mégsem mindenki:))
Puszi!!
Helló
Igazán ragozni nem akarom. Más, mikor egy egyén kapja okkal-ok nélkül az ívet, meg más a "parasztfalvai nyomorodó tömeg" általános megszólítása.
Vajon tényleg ez volt a távozás legjobb formája? És a sikeres "megérkezés" előhírnöke?
Summa summárum, hiába ismered az egyéni "hangját" valakinek, néha mégis túl harsánynak tűnik!
(ja, és írjál be magadnak egy piros pontot, a nemesembernek tetszett a kommented...)
:-)))
Miért az áll-leesés? Korábban "beszélgettél" vele, ennyire nem lepődhetsz meg. Elég időd volt megismerni az egyéni "hangját".
Mostanában nem írok, csak olvasgatok, de régen esett le így az állam...
No comment!
Ajánlanám a veszprémi topic-ot figyelmetekbe.
Érdekes köszönetnyilvánítás egy városnak, amely otthont adott és az ott élőknek is kis kedveskedés olvasható.
Ügyes vagy Piroska, csak így tovább.
Próbáld a gyermekeidet a földi életre nevelni, ne az álmaikat kergessék.
Tanúljanak meg becsületesen dolgozni, Te nem cselédnek vagy melléjük rendelve.
Természetesen segíteni kell Őket, de a saját lábukra kell állítani mihamarabb.
A nagy baj az mostanában, a szülők erőn felül kímélik gyerekeiket, óvják mindentől.
Kétségbe esnek ha valami nem jön össze, hiányzik a kitartás és a szorgalom.
Vegyünk észre minden szépet és jót, mert az öröm és a mosoly nem jön be az utcánkba, hisz az mindig ott van! :)
Gróf, én befejeztem.
Szia, ha lopok, megmentettem volna az életemet, a fiam meg elindítom.
Inkább gyorsan, mint kínok közt lassan.
Matt. Linda élt majdnem 50 évet.
Vége!
Mondhatod, hogy csak a gyávák, nem igaz, próbáld k! Iszonyat bátorság, és elszántság kell hozzá!
Már nem sajnálok semmit, csak, a fiamat nem szültem volna meg ezért.
Szia, élj boldogan!
Abban pedig igazad van, hogy csak a Jobbikban van erő, a többiek papírpöcsök.
Őket már nem egyszer elverték, de tüntetnek, és forradalom lesz. Majd a gyáva nézi a TV-ben, és örül.
Ott lettem volna ma, tigris vagyok, a forradalmár, de ezekért az emberekért, akik a babérjaikon ülnek és várják a csodát, már nem teszem.
Nehéz a búcsúzás, de ez van.
Csak a mattból nem tudok kijönni, mint a király se. de nem aláznak addig...