Szia.
Igaz, de ahhoz nem 1-2 randi szükséges, hanem sokkal több. Ráadásul sokan átesnek a ló tulsó oldalára, félreértik a lány kedvességét, és jön az állandó zaklatás, meg hogy szerelmes a vendég, meg féltékeny stb.stb.
Szia.
Igaz, de ahhoz nem 1-2 randi szükséges, hanem sokkal több. Ráadásul sokan átesnek a ló tulsó oldalára, félreértik a lány kedvességét, és jön az állandó zaklatás, meg hogy szerelmes a vendég, meg féltékeny stb.stb.
Na ez a kemény, lassan szerelmi történeteket is lehet itt olvasni? :) Te biztosan nagyon fiatal lehetsz, mert még nem jöttél rá, hogy ezekhez a csajokhoz nem szabad érzelmileg kötődni semmilyen szinten. Ha pedig neked ez nem megy, akkor nem neked való. Nem arról van szó, h gátlástalannak meg embertelennek kell lenni, de itt nincs romantika :) Akinek az kell az sztem eltévedt :D Ez is csak egy sz*lg*ltalás mint a masszőr vagy a fodrász stb. jóban vagyok velük, de azért ha lecsúszok egy időpontról a fodrászommal azért még nem sírom el magam ;) Én így látom.
Hát, egy ilyen beírás után, nyíltan lehet állítani, hogy fogyatékos, de aki védi az is......! :D :D :D :D :D
Jajj Gubás,elég sok gyenge férfi van.biztos fiatal,tapasztalatlan,sok minden még nem történt vele.
Majd kap pár pofont az élettől és megerősödik....5-10 év:D
Sziasztok!
Noémivel van valakinek tapasztalata??? Kicsit dr*g*bb mint az átlag... megéri?
Niki(45)-ről kérdeztek lejjebb és én is csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Korrekt sz*lg*lt*tó. Istenien fr*nciázik, talán a legjobb a városban (Laurával (31) holtversenyben :) ). A szex is nagyon jó vele, nem kapkod, teljesen normális. Viszont kicsit sokat tud beszélni, ami van amikor jó, mert oldja a feszültséget van amikor már kicsit zavaró. De "be kell tömni" a száját és akkor csöndbe marad. :D :D
***moderálva*** A képeken ö van de nem mostani képek az biztos vagy nagyon gyorsan öregszik,a teste az elmegy 1 gyerek után de hogy el van szálva magátol az is tuti,sokkal szebb ,és jobb szolgáltatok vannak a városba kb 30 éves lehet kinézet alapján és ami elretentett van 1 nagy májfolt a hasán vagy anyajegy ami rontja az amugy is gyenge összképet,sztm még a orába se ér ***moderálva*** ha meg többet ***moderálva*** felejds el nézz körül másik lányok közt probáld ki kamillát na ö profi eléggé van rutinja a korához képest.
probáld meg érzések nélkül kezelni a szolgáltatokat és az összes nöt akkor nem lesz gondod az életed folyamán,ugy is ***moderálva*** az összes mind szolgáltato mind nő ,***moderálva*** szolgátatoba meg ne legyél szerelmes inkább kérd meg a gubás nevü uriembert hogy elmehess az edzéseire és ott erösödj mind testileg mint lekileg!
Nah, de ennyire!? :D :D A tündérmesékben nem kellene hinni..... :D :D
Látod, nem esik, le, ennyi erővel egy kocsmában a fiatal pultoslányba is szerelmes lehet az ember, mert kevdes a borravalóért...... nem!?..... :DDDDD
Nekem ez egy kicsit zagyvaságnak tűnik. A 4. pontot még csak értem, de az 1-3 pontot megmagyarázhatnád a gyengébbek kedvéért.
Bár szerintem azt még te sem érted.
Köszi!
Valaki tud valamit Belluskáról eltűnt, nem látom hirdetését se itt, se ***moderálva***, telefont nem veszi fel.
Infó jöhet privátba is , ha nem publikus.
Köszi
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata Baby(20)al kapcsolatban.
buta pr*st*któl mit vársz :)
annyira rossz h nem lehet nyiltan leírni a negatív tapasztalatokat ezen az oldalon a lányoknak csúfolt valamikkel kapcsolatban :) igy fölösleges a fórum nagyon egysíkú csak dicsérni és ajnárizni lehet a pr*st*kat :) de hát mit várunk...
Szevasztok!
Infót szeretnék tőletek kérni az alábbi lányokról. Akár privátba is jöhet, rövidebb/hosszabb beszámoló.
Adri(23), Nati(23), Lina(19), Vivienn(23), Edina(24), Kellyxxx(26), Lily(30).
Köszi szépen előre is!
Lecsó12!
Szerettem volna infót szerezni Suzy-ról, de csak annyit tudok, hogy aktív hirdetésben azt írja, hogy hívhatsz 0-24 óráíg, ehhez képest ma egész nap ki volt kapcsolva. Nem tudom mit gondol rólunk? Valszeg, hogy a sok hülye csak hivogasson és költse a pénzét az üzenetrögtítőre! Ha nincs itt, nem tudom miért nem szünetelteti a hirdetését mint nagyon sok normálisan gondolkodó Hölgy itt a VL-en. Én speciel ezek után már nem hiszem, hogy fogom hívni!
Nem is próbálom azt hiszem maradok a bevált dolgoknál... Lilu vagy Edina lesz a nyertes amelyikük előbb válaszol nekem !! kezdek ráébredni hogy a képek nem igazán a valóságot takarják és ahol eddig jártam ott tudom mire számíthatok. 6-7 lányból már tudok talán választani :)
Hello, én Adrinál voltam, kellemes kis teremtés, kedves... szűk puncus...hmmmm