„...a kért rózsaszálak száma is szolidabb felétek...” Hát ebben nem vagyok biztos!
„...a kért rózsaszálak száma is szolidabb felétek...” Hát ebben nem vagyok biztos!
Ahogy nézegetem a nyíregyházi kínálatot, nem csoda, hogy itt nem találtál magadnak lányt. Nálatok jóval komolyabb választék van és sztem a kért rózsaszálak száma is szolidabb felétek mint itt nálunk.
A szombati pécsi kiránulásom alkalmával 30 alatti partnert kerestem, a képek és az ajánlások alapján...
Nem sikerült olyat találni akinél elköltöttem és eltöltöttem volna amit kell...
Részvétem nyíregyről
Sziasztok
Letti27 ről szeretnék érdeklődni. Külsőre bejön , érdemes meglátogatni?
Ninettke talán ott van most.
Úgy rémlik legalábbis azt mondta, amikor legutóbb szerettem volna meglátogatni. De aztán sajnis meghiúsult a dolog saját "hibámból", pedig egy ideje már szeretnék eljutni hozzá ismét....
Pécsen Uránváros környékéről van most fiatal aktív szolgáltatólány?
Ez most olyan, mint amikor egy afrikai mondja a moldovai csoronak, hogy ertekelje, mert ott jobb a helyzet...
Hát igen sajnos Kaposvár egyenlő a nullával pedig nekem is sokkal közelebb lenne mint Pécs :S
Elégedetlen vagy? Nézd meg mi van nálunk kaposváron, akkor talán értékeled majd a pécsi kínálatot.
Egyik ismerősöm a héten volt nála ő nekem nagyon elegedetten számolt be a hölgyről.
Édenről valakinek van tapasztalata?
Lily, Kiara, Stella...jo csajok mind elmentek, pont errol beszelek es most ennyi maradt a pecsieknek..de hat amilyen a fogyaszto olyan lesz a piac is, sajnos..
Ezek szerint nem távoztál remegő lábakkal, ahogy azt az adatlapján írja.
Kedves Tanja, indulhatsz Szonjához továbbképzésre :D
Formás kis cigány lány. Jól néz ki, de kb. ennyi.
Én 1-2 hónapja voltam nála fél órát. Az ágyban könnyen felejthető.
De ami a.legdurvább, hogy bagyon durván futószalag érzés.
Konkrétan amikor végeztünk (kb 15-20 perc alatt), már kapuzott a következő vendég. Én még öltöztem a szobában, Ő pedig már az illetőt fogadta, irányította be a másik szobába.... Kár érte, mert amúgy tényleg nagyon formás csaj.
Üdv!
Tanja(23)-ról valakinek van infója?
Urak! Szonya(25)-öt bátran merem ajánlani. A szolgáltatás minősége magasan a pécsi színvonal felett van, és mindez kedvezőbb feltételek mellett. A hirdető lányok nagy része nyugodtan tanulhatna tőle ;)
Ígyvan! Hella nagyon figyelmes és odaadó! Érdemes meglátogatni és úriembernek lenni,mert nagyon meghálálja!
Köszi a választ :)
Hi! Velem nagyon kedves, türelmes, odaadó volt és egyáltalán nem nézte az órát! Nekem könnyű volt vele közös nevezőre jutni a szexben! Szóval, szerintem érdemes meglátogatnod!
Megéri. Jókedélyű, kedves nő, a teste pedig valóban olyan vonzó, mint a fényképeken.
Ráadásul fitt, jó formában van, így szinte bármilyen pózt ki tudsz próbálni vele.
Én kétszer voltam nála, tudom ajánlani jó szívvel.