voltam Edina 21-nél.
szép kislány igyekszik , de a műsor nem az igazi, a franciája is gyenge. A lakás tiszta, nem kell kapkodni. egy próbát megér, hátha bejön valakinek aki fiatal feszes husit akar...
voltam Edina 21-nél.
szép kislány igyekszik , de a műsor nem az igazi, a franciája is gyenge. A lakás tiszta, nem kell kapkodni. egy próbát megér, hátha bejön valakinek aki fiatal feszes husit akar...
Anita 21 nél voltam. penészes falak cigaretta szag a kárpiban, foltos lepedő, gyenge teljesítmény. A kenderföld utca szerintem rosszabb mint a Petőfi.
én biztos nem megyek oda többet
hívtam Mónikát megbeszéltünk egy órával későbbi időpontot, mondta hívjam még 1/4 órával előbb Na azóta nem veszi fel...
noncy!!Evelyn32,vanesza21,dori21,nem tul régota vannak az oldalon és nem is irnak roluk semmit igy nem tudni milyen a rendelés!!Anita 21 nél volt az egyik barátom Ő azt mondta rendben van a csaj,de nem személyes tapasztalat ugyhogy ne vedd azért készpénznek:)Különben Nekem is hasonlo képen ök jönnének soron...Ugyhogy majd értékelem Neked mire jutottunk:)Te azota megnézted valamelyik lányt?Vélemény? Hát elég komoly összeget elpattintanánk ha bejárnánk az Országot,dehát egyszer élünk,akkor meg nagyon...
Tengermély tiszteletem!
Úgy látom már csak 2 férfi áll a talpán:)Ugrobugri,leonidasz.
Én jártam párszor a Mónika 29nél:)Akkor még siklósi úti ömv mögötti panelokban rendelt!Aki szereti sportos alkatú hölgyeket az ne habozzon!!Szép cicik izmos-husos popsi,nem löggyedt!!Úgy tudom már az aidner utcában rendel.Esetleg Anita21??Evelyn32?Vanesza21?Dóri21?Többieket már ismerem:)Óvakodj a petöfi u.,Nagy f.tér!!Viszont kaposváron az anita,huu nagyaon-naygon.....Rendes,kedves,közvetlen!Az emlitett uriemberekkel egyszer szivesen neki indulnék az országnak:)Kecskemét:lilla21,Győr:kitti,Debrecen:szendy35
nekem ajánlották, hogy rendben van, csak nehéz beférni hozzá, mert sok a törzyvendége. Én próbálkozom már egy ideje, de ha ráérek napközben akkor nem érem el. kibróbálni még nem volt szerncsém. Az info ismerőstől van.
Ha véletlenül bejutsz irhatnál bővebben
nagyember!!Semmi gáz birlak és örülök hogy van idöd rosszalkodni...Monikárol nincs infom:( De Nataly37 nél voltam jo csaj nagyon szép a feneke és jok a cicik nekem bejött a müsora bár picit sokat dumált én meg akcioztam volna már:)..Nézegetem az oldalt és azon tünödöm hogy annyira rászoktam ere a fajta rosszalkodásra hogy alig tudok már kihez menni aki tetszik is...És nem voltam még vele...:)
Ne haragudj Leonidas az utóbbi időben nem nagyon jött össze a rosszalkodás....
Mónika 29-ről tud valaki valamit?Írjatok róla!
Üdv mindenkinek!!!
azért érdemes visszaolvasni...
add a pénzt ossz menj. a higénia nulla. a lány a képen valódi, de szerintem kerülendő
Tiszteletem uraim!
Sajnos egy ideje nem jártam semerre:(Viszont ma mennék,ha kapok egy tuti infót!Dóri21?Evelyn32?Valaki kapot izeltöt a hölgyektöl?
Régóta olvasgatom a fórumot és szoktam is járni lányokhoz. Ez a hirdetés, Linda vagyok napközben pár időre vagyok elérhető.Normál dolgokat.Felsőfokú végzetségem van.Kiveri a biztosítékot nálam! Ja és szép magyar lány vagyok. Akkor sem mennék hozzá ha Pécsen ő lenne az egyedüli szolgáltató. Tuti Petőfi u és tök lehúzós csaj. És buta is.
Nagyember!!Voltam Klaudia 25 nél szerintem rendben van,jo fej,jo alakja van és nekem a müsora is bejött olyan barátnő filing volt én kedvelem!Megyek még hozzá az tuti:)szerintem probáld meg te is...Eltüntél kicsit....Nincs infó csere:)
Lara 36 rol csak annyit érdemes tudni hogy komolyan jó nő,jo a müsora,kedves de valojában legalább 50 éves de a cicik is pont olyanok mont a képen!!!:) Nekem megvolt a Te helyedben sem hagynám ki!!!
Sziasztok!
Lara 36-ról tud valaki valamit? A képeken szép szilikon cickói vannak... :)
Köszi
Nagyember! Szandra39-ről annyit, hogy minden oké, de legutóbb egy elég lepukkant és stresszes helyen fogadott. ...TÖRÖLVE... arány jó.
Hali!Én Klaudia 25-höz készültem,már meg is beszéltük,de az utolsó pillanatban keresztülhúzták a számításaimat...Telefonba nagyon kedves,szimpinek tünt,majd ha többet tudok írok.
Szép napot!
Nagyon finom, érdemes kipróbálni!
Hi!
Ez igaz, de ha visszanézegetsz néha, látni fogod ki az a 4-5 nick, akinek számít a véleménye. Én mindig ezt csinálom, és még sosem vezettek félre. Tény, hogy sok menedzser is beír oda, meg van elég sok önreklám, de ezeket célszerű egyszerűen átugrani.
Üdv
ilko
nagyember!Nem tudok sajnos újj tippet adni Én:Nicolhoz és Ninához járok az mindig tuti:)Ma Nicolnál voltam nagyon rendben volt ,ajánlom mindenkinek aki jol akarja érezni magát!Köszi:Nicol...:)nagyember neked valami tipped?Szandra 39 röl tud valaki valamit?Klaudia 25 röl?Segitségetek elöre is köszönöm...
Szép napot mindenkinek!Végigolvasgattam a piroslámpás Pécsi fórumot,hááát nem mondom hogy jobb mint ez.Tényleg sok a kamus,sok a mocskolódás..
Sokat nem tudtam belőle kihámozni,itt viszont már van néhány "sógor" akinek adok a szavára!
Szeretem az újat(inkább tippre mennék,mint blintre),de a jólbevált barátnőkhöz visszajárok.Úgy vettem észre ők is jobban szeretik a normális törzsvendéget mint az újat aki kitudja milyen...
Van köztünk mindenféle...
Én a tiszta csöndes helyeket szeretem,a nagyipart(Petőfi u. Nagy Ferenc tér) kerülöm!Nem írok rosszat róluk,nem vagyok bosszúálló típus.
Fiúk ha van tuti tipp,írjátok meg!
Üdv..