Ha címként a Feketegyémánt teret mondja a csaj, az már egyből felejtős... eleve a környék miatt is. Gondolom C lesz a helyes válasz a leányzóval kapcsolatban... a többit kitalálhatjátok.
Ha címként a Feketegyémánt teret mondja a csaj, az már egyből felejtős... eleve a környék miatt is. Gondolom C lesz a helyes válasz a leányzóval kapcsolatban... a többit kitalálhatjátok.
Köszi Diégo az infót. Jó ha a kis tigrisekkel kapcsolatban vagyunk. Éljenek a jó és kedves csajok, a többi pedig le a pályáról. Béla
Sziasztok a következő pedig Pécs Alkotmány utca 29.Itt is megy a lehuzás.Az óra csak félóra.Ha fél ő és barátnője volt szabadság 29-ben.Itt is átveréses a dolog.A hirdető fiatal lány de változtatja a nevét.Lettike volt az utolsó.Szép estét.
Sziasztok.Pécsen hirdett Boni néven.Fiatal nem akkarok etnikai hozátartozásokba belemeni de szerintem sejtitek.Fekete gyémánttér 5 vagy kertváros.Válal autos kalandott de vigyázatok vele mert átvágos.Telefonon beigér mindent majd oda kerül a sor a félóra kb 10 perc.Kerüljétek.Nem csunya lány de lehuzos.Autos kalandnál aktusra ne számitsatok se semmire nagyon.Aki tudja kerülje.Szép estét.
Helló srácok Alexa18 aki egy időutazáson vett részt és három éve nem korosodik, az új keresztelője után, ismételten dobálja a műcsalikat a környéken. Tulajdonképen a Vanessza18 rajongói klubbon kívüliek figyelmébe ajánlom, a hölgyet. Igazi jó fricskát kaphattok tőle, olyat amit nem tesz zsebre az ember. Na kíváncsi vagyok a modernátorság igazságbeli hajlandóságát vizsgálva, vajon csak az üzlet működik ezen az oldalon vagy van betyárbecsület és jópofaság is. Béla
Kedves Szandra!
Amiért először írtam rólad , annak oka Te voltál és minden szava igaz volt. Amiért másodszor írtam annak oka is Te voltál és annak is minden szava igaz volt. A kérdés, hogy mi is történt a kettő időpont között veled? Nem karom megfejteni ezt a kérdést, csak rávilágítottam valamire, vagyis arra amit érzek, mert amit az ember érez az mindig igaz. Ezt az érzést ketten raktuk össze. Isten megáldjon és adjon neked szerencsét a boldogsághoz. Béla
Sziasztok!
Zsófi 55+ nevű nagy keblű érett hölggyel kapcsolatosan valaki rendelkezik tapasztalattal?
Itt nem találtam semmit, ha esetleg mégis valaki már volt, privátban megköszönném az üzenetet!
Köszi, üdv
Kedves Szandra!
Tudod a régi találkozónk ami a *** utcában zajlott egy nagyon kedves emlékem volt. Olyan jó fej voltál és annyira feldobtad a napomat, hogy szárnyaltam tőle hetekig és kerestem a társaságodat, de te valahova eltűntél. Amit viszont a Zsolnainál kaptam tőled az felér egy vereséggel. Nem szóltam be ott és akkor, és nem veséztem ki, hogy most mi a ménkű történt veled. Láttam, hogy igen nagy lehet a baj és mivel van nekem is elég problémám nem keresek újakat. Az hogy nem engedted a melltartódat levenni, nekem azt jelentette azonnal, hogy neked fogalmad sincs, hogy mi már találkoztunk és önfeledten viháncoltunk egyszer. Az hogy mindent hirdetsz és Én mindenre vevő vagyok, aztán egy gyorsan elsütött fegyverrel távozok, hogy neked legyen időd telefonálni ez nem egy jó felállás. A telefont illik ilyenkor kikapcsolni! A kifogásolt találkozón kedves Szandra olyan mogorva és gondterhelt voltál, hogy nem is tudtalak az apátiából kihozni, bárhogyan is próbálkoztam. Szóval, a jókedvű pillangóból valaki egy menekülő utcalányt csinált. Őszintén sajnálom Kedves Szandra! Mivel nem tanító vagyok, hanem csak szórakozni járok ezért valószínűleg nem találkozunk többet. Tényleg nem lekezelő és bunkó vagy, ezt soha nem írtam rólad, csak valaki elrontotta benned az édes életet, de az nem Én voltam, és ezt neked kell helyrehoznod. Béla
A *** moderálva *** körül taliztam vele és egy eldugott mellékúton történt az eset kocsiban. Szóval egy etnikumhoz erősen közelálló, igényesnek nem mondható, melegítőben megjelenő hölgyike, akinek a melltartóját nem lehetett kigombolni. A csókot meg sem próbáltam a dohányzás és fog problémák miatt. A hozzáállása tízes skálán talán 3-as osztályzat.
Úgy fogalmaznék, hogy rossz passzban lévő szolgáltató. Hétszencség hogy többen szívják a vérét, ezért nem igényességet és érzést ad hanem magából egy darabot, oszt érdd be azzal amit kaptál.
Sajnálom, hogy így le kellett húznom mert nagyon szeretem a nőket, de nekem ez az aktus felejtős. A segge kimondottan jó ennek a csajnak, de az anált higéniai fenntartások miatt nem akartam kipróbálni. Kommunikáció szinten nagyon alul teljesített ez a pillangó. Béla
Sziasztok!
Az apróhirdetésben hirdető csak autós Szandrával van valakinek tapasztalata és megosztaná velem? Első sorban a furulyázási technikája és hozzáállása érdekel továbbá, hogy a helyválasztás hogy működik azaz szabadonválasztott vagy ő ajánl valamit? á*ai nagyságrendileg átlagosak?
Sziasztok! Dakota (45)-nél járt már valaki? Érdemes kipróbálni vagy felejtős? Akár privátban is jöhetnek beszámolók. Köszönöm.
Sziasztok Pécsen hirdetett Amira tud róla valaki valamit.Meg volt a száma csak lecserélte.Esetleg ha privibe ha ugy van megköszöném.Szép napot.
Ha férjhez is ment, semmi közünk hozzá. Nem hiszem hogy ez releváns infó hogy ki írd ide. Amúgy valóban jó szolgáltató.
Ezek szerint Szandrával voltak rossz tapasztalataid?
Vivihez régen, mielőtt férjhez ment sokat jártam.
Csak jókat tudok róla én is mondani.
Vivien én is tudom ajánlani!!!
Szandra hirdetőt kerüld el.
Amanda jó szolgáltató.
Vivi nagyon jó szolgáltató.
Sziasztok. Kit ajánlanátok Pécsen, barátnő filllinges együttlétre. Kit kell kerülni?
Senki nem járt még nála?
Üdv
Nem félek, ha ajtót nyit úgyis kiderül minden. De a kérdésem még mindig az, hogy elérte_-e már valaki vmilyen formában.
Szia, nem félsz olyan TS-hez menni, akiről olyan képek vannak amelyeket akár a szomszéd Józsi bácsiról is készíthettek?
igazából a képek teljesen elrejtenek majdnem mindent.
Hs sikerült taliznid vele, várjuk a beszámolót