Sziasztok.
Egy olyan lányt keresek aki nagyon jól maszíroz, és a végén francia is van levezetésként.
Előre is köszi.
Sziasztok.
Egy olyan lányt keresek aki nagyon jól maszíroz, és a végén francia is van levezetésként.
Előre is köszi.
Szia.
A barátnőjét Barbyt is tudom ajánlani, nekem ő is bejött, bár nekem személy szerint Alexa jobban bejön. Erősen gondolkodom, hogy egyszerre kettejükkel kéne elmenni.
Szia Patinho!
Voltam Csini Alexánál és igazad van, ajánlott kategória. Nagyon kedves, gyönyörű lány, akivel normálisan beszélgetni is lehet! Megtesz minden tőle telhetőt, hogy az ember jól érezze magát.
Sajnos nem voltam száz százalékon, erre azt mondja lehet, hogy az Ő hibája, ami természetesen nem igaz. Én voltam fáradt!!!
Nagyon aranyos, imádni való lány!!!!!!
Kezesnek pedig annyit, hogy nem kellene ok nélkül rosszat állítani valakirő és nem ugyanaz mint Barby, mivel Ő a másik szobában volt!!!!!!
Lehet, hogy gáz, de akik ismernek, továbbra is bíznak bennem. Egyébként úgy döntöttem, hogy befejezem az irogatást a nyílt fórumokra. Ha valaki szeretne valamit tőlem (mint ahogy van is rá példa) egy *** moderálva *** (gondolom tudod melyiken egy bizonyos lámpa:D) privátban megtalál. Bár az is igaz, hogy egyre kevesebb, mert csak regisztrált nickek írhatnak oda privátot...
Én pl nem titkolom se a nickem, se a valódi telszámom, ellentétben sokakkal.
Üdv ilko
Ennyi hozzászolás és hazudsz ? de gáz
Szia.
Voltál is nála, vagy csak gondolod? Csak mert én voltam már mindkettőnél és biztosíthatlak, hogy két különböző lány. Csücsök, Csini Alexa ajánlott kategória nekem nagyon bejött.
Köszönöm hogy belátod! Neked is minden jót.
Kedves Lilin!
Visszaolvasva a hszomat, talán kicsit elvetettem a sulykot, és nem minden fedi teljesen a valóságot abból amit rólad írtam. Kívánok neked sok vendéget a jövőben.
Üdv ilko
Hölgyek vagy urak... ha kérhetem,mondanátok olyan helyeket,ahol lehet több lány közül is választani? Leírnátok,kik azok,akik együtt rendelnek? Előre is köszönöm a kedvességeteket!
Kedves Ilko.Én nem szoktam a fórumot olvasni,és nem is kellene itt reagálnom semmire,de ha valaki valótlan dolgokat állít,az erősen kiveri a biztosítékot.Tehát te eljöttél hozzám,megeggyeztünk abban hogy én nem vállalok gumi nélküli dolgokat.Te ebbe kézségesen belementél,majd amikor elkezdtük a dolgokat,te kijelentetted hogy barátnő filinget akarsz és még az aktust is gumi nélkül akarod,mert te már 1000 nél több nővel voltál.Én persze ebbe nem mentem bele mert az egészségem többet ér.Ezekután azt mondtad hogy valóban megbeszéltük előre a dolgokat,de te azt gondoltad mivel kezdő vagyok,és hoztál egy italt,meg füstölőt,így majd biztosan neked megengedem a gumi nélküli szexet.Hát Ilko te etikátlan ember vagy,mert ez szóról szóra így történt,te pedig áldozatnak állítod be magad,és hazudozol folyamatosan.Ennyit a fórumról!
Csini Alexa és Barby ugyanaz a lány.Csak próbálja többszörösen eladni magát:)
Sziasztok!
Csini Alexáról szeretnék infót!
Előre is köszi!
Gyerekek én utazgatom sokat és debrecenben voltam már pár helyen és képzeljétek el azt hallottam hogy lessz egy hétvége amikor 2 debreceni lány eljön pécsre és itt szolgáltat :) jol hangzik egy kis vérfissités :)
Ott a pont, ennek ellenére leírtam, mert a T. Makktársak felé ez a korrekt információáramlás megoldása! ;)
Szia!
Hát gondolom nem a masszázs miatt mentél oda???? Akkor ha az első rész kell, akkor mást kell keresni! :-) VAUUUUUUU :-)
Nem is olyan rég meglátogattam Lizzyt. Semmi képpen sem bántam meg, közvetlen, a képekhez képest még gyönyörűbb, és végtelen kedvességgel, odaadással csinálja a dolgát. A masszázs részéért kár, rövidke is, meg inkább csak simogat, pedig én szeretem, ha át is dögönyöznek azért. Ennek ellenére az, ami utána jött, megérte a látogatást! ;) Erősen ajánlott kategória :P
Én nálam is tervben van, hogy amióta Pécsre jött meglátogatom, viszont még nem jutottam el hozzá. De lehet, hogy késő, ugyanis ero-n azt írja, hogy ma estétől pesti lakásán fogad. A kérdés az, hogy ez ideiglenes vagy végleges.
Sziasztok!! Cicuka (21)-ről van infótok?
Helló!
Legyen igazad, ha megváltozna minden további nélkül visszamennék, sőt!:)
Látom Kisa Eliza megint van Elizánál!! Sajnos csak keddenként, de ha teheted ne hagy ki ŐT! SEM!! Nos amit te szeresz nála megkapod! Tuti! :-) Csak jót tudok mondani róla de tényleg! Szép arcra is meg formás, édes! Barátnő feeling! Vigyázz rá! :-)