A Madonna néven hirdető hölgyeményhez volt már valakinek szerencséje?
A Madonna néven hirdető hölgyeményhez volt már valakinek szerencséje?
Meddig lehet nala elmenni? Kolcsonosseg szoba johet?
Lexy jó kis csaj.Nekem nagyon bejött mindene. A teste kellemes és szexis és amit művel,az mesés. Többször voltam nála és még megyek is. Kihagyhatatlan ! Persze ez az én véleményem,de nekem tényleg nagyon bejött.
Lexy?? Valaki tud róla vmit? Irjon màr ràm legyen kedves!! ;)
Ezzel nem igazán vagyok beljebb :S
keress rá a Zsani névre mint kulcsszó:
massfun - (14 hozzászólás) írta Április 8, 07:49
just4fun - (54 hozzászólás) írta Április 21, 13:17
itt van két példa!
Üdv Urak.
Valakinek van tapasztalata Zsani21-ről?
Illetve még tudtok olyan lányt aki vállal anál szexet és mélytorkot ?
'Anyagiaktól mentesen" :DDD Na ilyet te itt nem fogsz találni abban biztos vagyok. Az itt jelenlévő lányok nem önzetlenségből és kóros nimfománia miatt vállalnak szexet, hanem azért, mert p*nzt akarnak keresni vele.
JOK123 · Újonc ·  Hölgyet keresek aki eljönne velem négyes párcserés szexre *ny*giaktól mentesen. Én 53 éves, 171 cm magas, 67 kg, kék szemű férfí vagyok. ***moderálva***
Lola (31)· pécsi szexpartner · Újonc ·  Vivien és Edina? Én csak jót hallottam róluk..
Szia
Én már többször voltam Carmennél és nagyon kedves szép lány, olyan barátnő féle.
Lehet vele beszélgetni, és a szex is jó vele.
Vékony de formás a cicik is rendben vannak, igaz én inkább a nagyobb melleket szeretem.
Röviden ennyi ajánlom, probáld ki.
Helo
Mára keresnék lányt,vagy lányokat legénybúcsúra,Villányba! Akiket hívtam,már nem vállalnak... Azért nem lenne rossz,nem szeretnék felsülni! Ajánljatok valakit,vagy csajok írjatok!
Héééééééééé! A többi hozzááááááááááá szólllllllllllláááááááááásomat kitörölték...... :D :( :D
Ennyi eszed van, hogy rejtett számot felveszel..... A másik meg mit vársz Ork származásútól!?!?!?!?:))
Tammmy....öreg hiba,ha fogadtad...sem orkokat,sem kulfoldieket,sem drog- vagy alkohol befolyasa alatt levoket,szemtelen,ramenos palikat,sem rejtett szamot nem fogadunk!!!!!!!!!!!! Gyongyszemnek igaza van!!! Sajnalom,ami Veled tortent,de hallgass mar mindenkire....nem az eszt osztjak,igy en sem,hanem csak jo tanacs...
Érdeklődöm, mi van Elizáékkal.
Régen nem hirdet. Dolgozik még?
Ha női sze*partner kategóriában keresel, akkor "csak" ts alexa jön be. Más kérdés, hogy a hozzá hasonló h*rdetéseket külön kategóriába kéne tenni, mert ez így nem nyerő!
ts alexanak a labdas képei jonnek be leginkabb.....jééézusom....:-)))))))))))
Nagy vagy juliusz78 :-)) !!! Én is felhuztam a szemoldokom,hogy ugyan empatikus es tolerans embernek ismerem onmagam,de ez gusztustalan es taszito,amit ez a két homar prezentál....
lexy? pecs?