A kenyér is dr*gább lett...... Nah meg a sör, a bor, a pálinka is..... :D :D :D :D :D
A kenyér is dr*gább lett...... Nah meg a sör, a bor, a pálinka is..... :D :D :D :D :D
Pédé · Tag ·
Én, akiknél voltam mostanában elégedett voltam teljesen. Egy kivétellel. Azt szeretném is elfelejteni, amint lehet... :D
Merthogy a legnagyobb jóindulattal is, ha ott mondjuk 10/10, akkor Pécsen a legjobb kb 10/6 amit kap az ember. Éppen ezért ha azonos a rózsaszálak mértéke, akkor nem kérdés kit választ az ember. Maximum kevesebbszer megy valaki.
Mármint Pécsen mindenhol, mert Pesten nem tapasztalok ilyesmit. Ezzel max azt fogják elérni, hogy még többen szoknak át,d ehát persze ők tudják...
Én is felhivtam pár leányzót,hát volt egy belvárosi szolgáltató,akinél eléggé elszaladt a ló...
Pédé · Tag · Szerintem nem dr*gább, mint bárki más. Kezdenek feljebb kúszni a tiszteletdíjak mindenhol. Alakul az úúj pécsi átlag.
Nem tudom mennyi fog látszani a hozzászólásból, mert gondolom agyon lesz moderálva... Vagy törölve az egész :D
Ez itt a Balkán..... :D :D :D :D :D
Erösitsetek meg : Jázmin tényleg olyan jó mint a képeken ?
Ivett volt annyival jobb, mint amennyivel húzósabb Ninetkénél???
A minap informálódtam néhány újonan feltünt leányzónál és , hát nemtudom, hogy némelyik lány versenyképes lesz-e itt Pécsen ezekkel a magas t*r*fákkal. Szerintem el vannak tévedve. Ez itt nem Nyugat-Európa. Sztem nem sokan köhögnek ki ***moderálva*** egy órára!
Nah! Hát így szép az élet! :D
Pédé · Tag · Én pedig Ivettet látogattam meg ma :)
Ajánlott leányzó. Jó volt vele nagyon... :)
Jövőhéten pedig ismét ellátogatok Ninetkéhez. Legalábbis remélem sikerül összehozni :)
én is ma találkoztam Dönizzel és Aurával, valóban jól néznek ki... Véletlenül futottam velük össze Ígéretesnek tűnnek így személyes találkozó után is😀
az á*ai huzosak de jó
Más városok fórumánál dicsérték. Aurával dolgozik együtt.
Régebben többször jártam Lolánál. Szerintem így nem igaz, hogy az arca nem túl szép. Érdekes, egyedi,különleges, más, nem átlagos:) Mindenki választhat! Nekem bejött. A többivel egyet értek! Még annyi: jókat lehet beszélgetni vele, sokat olvas. Meguntam, hogy ritkán érhető el, pedig az egyik varázsa a kevés kandur lenne!!!! dr.
Vagy, egésznapos, full*xtrás sz*lg*lt*tások, majdnem mint a mekiben ennyi p**z*rt..... :D :D
Ezek gondolom félórás időtartamra vonatkoznak.
Élménybeszámoló!
Lola: kedves, jó alakú,szép mellek, arcra nem túl szép. Ritkán érhető el, mert kevés vendéget fogad. *ra:6***moderálva***Ft+***rák (pl.: NF 2***moderálvaFt)
Eperke: arányosan molett, de van mit fogni rajta. Aranyos, barátnő feeling.*ra: 7***moderálva***Ft (ebben minden benne van)
Mindkettőt ajánlom
Pédé · Tag ·
Oké, elhiszem... :)
Ha esetleg valaki mostanában jár(t) nála,az ne tartsa magába :)
Úgy rémlik, hogy anno főleg az elérhetetlensége miatt volt róla pár negatív vélemény róla. Jó lenne tudni, hogy ez változott-e, érdemes-e meglátogatni...
peddig ö az