Komolyan, már agybajt kapok a sok moderálástól. Hogy nem lehet egy r*hadt hozzászólást elolvasni, mert mire megtenné az ember már ki van moderálva.
Nincs jobb dolgotok ? :)
Pédé · Tag · Komolyan, már agybajt kapok a sok moderálástól. Hogy nem lehet egy r*hadt hozzászólást elolvasni, mert mire megtenné az ember már ki van moderálva.
Nincs jobb dolgotok ? :)
Sziasztok! Bocs, hogy beleszólok a nosztalgiázásba, de tényleg nagyon kellemes élmények kapcsolnak mindkét hölgyhöz, különösen Ninához! A külső izlés dolga, hogy tetszik, nem tetszik, de az a higénia amit Ninánál minden alkalommal kaptam, az azóta is hiányzik. A ragyogó tisztaság, mindenütt frissen vasalt hófehér textiliák, és az a finom illat, ami mindenből áradt. Két vendég között bőven hagyott időt, hogy a következőt is makulátlan állapotok fogadják. Persze ennek volt *ra, de most is lenne igény hasonló lányokra. Larissza, a huszon pár évével és csodálatos odaadásával, inteligenciájával. Néha csak egy jót dumálni hívtuk fel egymást..Most is vannak hasonló lányok, csak meg kell találni. Itt senkiről sem írok és privátban is csak olyanoknak, akik rendszeresen írnak a fórumon," valaki már itt"!! Mégegyszer nem ugratnak be ezer nickel rendelkező sz*lg*lt*tók és egy lehulló morzsáért pipiskedő "vendégek" akik aztán az infóval mennek a kedvencükhöz és így szereznek "piros" pontokat. Sziasztok és szép napot. Remélem mindhárom lány megtalálta a civil életben amiért kiszállt..dr.
akki kertiben van az ajdinger j ut
Maja21 valamikor Korina volt!
Elég körülményes bejutni hozzá, de megéri: jó testü, isteni mellek, profi tevékenység, nem leh*zós. barátságos *rak
Most akkor melyik Vivienről írtál?
Az para..... :D
bocs én a másik vivienre gondoltam most néztem ö rola énis szeretnék halani
a franciája jó de mikkor a dolog van huzoszkodik el az embertöl nem engeddi kibontakozni a vendéget de izlések dolga személy szerint nem nagy szám
Hello!
Vivien (23) vendége volt már valaki!
Kérem, ha igen, ne legyen rest megosztani a tapasztalatait!:) Ígéretesnek tűnik, de nem akarok "lyukra futni"....
most jártam nicobubonál kinézet hibátlan tudás ugyszintén 10-10 es
Helló!
Hogyne emlékeznék!:)
Valóban megváltozott sok minden, az ember győzi kapkodni a fejét, de amilyen idióta vagyok továbbra is leírom a véleményem (még ha ez nem is tetszik mindenkinek, hm főleg pár h*rdet*nek nem). Hogy őszinte legyek, újakhoz nemigen járok, totál átszoktam Pestre, mert ott még sosem ért csalódás, ellentétben... na mindegy. Laurához menj nyugodtan igen korrekt csaj, és újra r*nd*l., aztán Liluhoz is mehetsz, jófej és érti a dolgát. Diorról is pozitívak a tapasztalataim (de ezt meg is írtam máshova), mint ahogy Jessy25ről is, bár lehet nem mindnekinek jön be a stílusa, nekem bejött!:) Igaz ez utóbbi hölgy mostanság eltűnt, de ha újra feltűnne...
Nicolról a legutolsó infóm az, hogy elköltözött a városból sajna, de az már évekkel ezelőtt történt, azóta semmi újabb.
Általánosságban azt látom Pécsen, hogy (tiszteltet a kivételnek) a lányok jó része azt képzeli magáról, hogy a vendégek vannak őérte és nem fordítva, ráadásul olyan stílust enged meg magának már itt a fórumon is (csak elképzelem, hogy akkor személyesen milyen lehet), hogy csak nézek, és alapból kizárt részemről a randi.
Üdv
ilko
PS: Leonidasz is kikerült a látószögemből, de ha esetleg megtudok róla valamit, privátban leírom.
akkor barbi nagyon csinos de félénk végig zavarban volt inkább ugy tudom jelemezni lelkes amatör ha a gátlásait elhagya hibátlan lesz ilyen problémák is vanak hogy ne érj a hajamhoz mert zavar ha MEGSIMOGATOD HUZOSZKODIK
Az egyik szemem sír, mert nagyon karcsú ez a beszámoló (ahhoz képest, hogy egyszerre két nővel is voltál, nahát...), és inkább szubjektív, mint informatív.
A másik viszont nevet, mert talán jobb is, hogy nem írtál többet ezzel az írásképpel. :-D
szevasztok ma meglátogatam barbi20 att valosak a képek söt élöben még szebb edinával dolgozik a 2 hölgyikét egyszere vitem de sajnos barbi tudása 0
sziasztok! van valakinek infoja daniellárol? válaszokat elöre is köszi!!!!
:D :D :D :D :D
Szevasz Ilko!Emlékszel még rám és leonidaszra?Nagyon megváltozott itt minden.....
Tudsz olyan sz*lg*ltatót mint amilyen Nicolbaby vagy Nina volt?Nem tudom mi lett velük de eltüntek...
Leonidaszról tudsz valamit?
Úgy látom itt Pécsen a mennyiség a minőség rovására ment..
Írj légyszi kihez érdemes elmenni,aki odaadó és díjazza a ***moderálva*** uriembereket.
Köszi!
Pédé · Tag ·
Csak nem... :)
Lehet, hogy programozó is a lány és belefutott egy VÉGTELEN CIKLUSBA! :D:D:D
Pédé · Tag ·
Az durva, mert akkor is azok viltak, amikor utoljára voltam nála... Kicsit több, mint egy hete.
Na, mindegy. Remélem tényleg itt lesz újra nemsokára :)