NINETTKE!
Hol vagy? Márciusra igérted a visszatérést. Most túl nagy a csend. Várunk ám!
NINETTKE!
Hol vagy? Márciusra igérted a visszatérést. Most túl nagy a csend. Várunk ám!
*** Kérjük az önreklám mellőzését ***
Szia !
Lucy 22 egy odaadó nagyon kedves, értelmes és figyelmes lány. Lehet vele beszélgetni. Az orálja isteni (gumi nélkül) egy órát voltam nála, kétszer tudtam elmenni az egy órából 45 percet végig dolgozta. A golyókat is lekezeli. Imádja ha az arcára és a nyelvére élveznek. Szereti a kölcsönös franciát is. Azt hiyzem élesben élvez. A popoban is benne lett volna de sajnos azt már nem bírtam.
Köszi és Lucy Ivett és Jázmin róluk semmit se lehet tudni?
Kingácska aranyos:-), lelkes, mindent megtesz, hogy jól érezd magad. A többit nem tudom:-)
Köszönöm ,de kiváncsi lennék mások ,hogy vélekednek erről.
Üdv!
Közülük Katrinánál voltam még régebben, nekem bejött, kedves, jól néz ki és jól is csinálja a dolgát. A másik akinél voltam az Lexy, sajnos ő csak masszíroz és nagyon nem szeret mást, viszont bomba teste van és simizni szabad, kedves, bár nekem kicsit távolságtartónak tűnt, azért kipróbálni érdemes.
Remélem segítettem.
Nézgelödtem és keresek olyat akihez visszajárhatnék ők tetszenek igazán akiknél még nem voltam:
Katrina (22)
Lucy (22)
Ivett (24)
Kingácska (26)
Jázmin (33)
Lexy (35)
Véleményeket várok akár priváton is.
:D :D :D
Mondjuk én a cérna lányokat részesítem előnyben, de Dior, az mégis egy unikum lenne nekem!:) :D
Kamilla(21) részemről javasolt. Nem csak a telefonban kedves ! ;)
A retusált képes hídetők nagy részével ellenétében (van azért kivétel) Nála nem fog érni meglepetés.
igaz,csak en döntöm el ki jöhet be,te meg azt ne feledd!
:D
Én December elején voltam Kamillánál és megvoltam vele elégedve.
Sziasztok!
Kamilla (21)-ről tudtok adni némi infót?:) Telefonban nagyon szimpatikus volt, talán csak Meryll tájékoztatott ilyen részletesen és kedvesen!:)
Szóval érdemes menni Kamillához?? Jöhet privátban is némi infó róla, ha úgy van!:) Ne tartsa magában aki már járt nála! Köszönöm:)
Vendetta!! Te kis g*mi mellű leány ne feledd hogy teee sz*lg*ltatsz,úgy hogy ne nyilatkozz a k*ncsaft ellen!!!!!!
Aztán hogyan jelenkezett be az illető 2 órával előtte, ha nem tetszik időpontot adni, csak 20percel előbb? Némi zavart érzek a téridő kontíniumban, de mindegy nem tartozik rám. B*zniszelni tetszik, ahogyan jólesik, én pedig megy oda, ahol normálisan bánnak velem. :)
Persze, aztán az lesz, hogy "hát most jön valki negyed óra múlva, egy órát marad, hívj utána" A túrót Hölgyeim, mit tetszenek gondolni, viccből jelentkezem be?
Hi!
Lucy(22)-ről van tapasztalat?
Üdv!
Ma pont volt egy ilyen esetem, hogy 2 óraval előtte bejel..
Aztan annyit se írt hogy bú vagy bá...
sziasztok egy kérdésem lenne Pécsen kik válalnak párba? Vagyis kivel lehet kiprobálni a 2 csaj 1 pasi felállást.
A nagy vissza térés lesz, hogy írtál!? :D
Cinci es Jennyke kepei lagalabb tenyleg a valosagot adjak vissza. Respect.
Igazi WYSIWYG elmeny.