A passzív dohányzás károsabb, mint az aktív...... :D :D :D :D :D
A passzív dohányzás károsabb, mint az aktív...... :D :D :D :D :D
Sziasztok!
Bárki bármit mondhat, én felhívtam Gina-t, elsőre felvette, mondtam hogy meglátogatnám. Lebeszéltük az időpontot, a ház elől felhívtam azonnal felvette, mondta amit kell, és mikor ajtót nyitott, egy gyönyörű, kedves, kívánatos lányt láttam magam előtt. Azonnal elvarázsolt! Minden tekintetben elégedetten távoztam tőle, és csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az olyan tipusú lányokat mint Ő!
Mégegyszer köszönöm a kellemes időtöltést Gina!
Egyikük sem a napon barnult, de nem ez a legrosszabb.
A lakásban pasik vannak, legalább kettő, jól hallhatóak a konyhában. Penetráns cigiszag árad ki onnan.
Miközben ott vagy, a telefont nem kapcsolják ki. Ott vagyok vagy 10 perce és mondja a következőnek, hogy jöhet 20 perc múlva. Órára jöttem...
A hozzááállás amatőr, pl. sikerült olyan óvszereket rendelniük, amiken 0 síkosító van és szűk is, így némi akadályba ütközöl. "Ja, hát ma már te vagy a harmadik, de azt hittem, hogy ha már rendeltünk X-et, csak el tudom használni." Mi van? Nem vagyok egy ÚDÓ, a Rakéta, de ami nem megy fel, az nem megy fel. És ilyen bajom sem ebben a fajta, sem a magánéletben nem volt. Soha.
Ugyanannál voltam, mint Félix, nos, amit kértem (a fenti incidensig), azt megcsinálta, és csini kis csaj, ennyi pluszt kell mondani. De alapjában nagyon örültem, amikor eljöttem onnan. Nem is megyek vissza.
Szia!
Igen kettő hölgy van Tina néven szerencsétlen név választás, főleg, ha egy helyen dolgoznak és mind a ketten 19 évesek.
Azért ez már valamit elárul róluk. Nem IQ bajnokok. A 2386 tel számra végződő egyébként ork.
Add a p*nzt azt gyorsan - gyorsan stílus.
Szerintem felejtősek!
Ja és az *r telefonos beszélgetéshez képest változik, és nem lett olcsóbb mire odaérsz!
Mind kettő.
Tina 19 az apró hirdetésből merre található és mi a vélemény róla
Mind a 2 egy helyen van. Melyik érdekel?
Nem tudom Trustman, hogy kinél jártál, de én többször voltam már Ginánál és garantálom, hogy ilyent nem szokott csinálni! Mindig korrket volt, ha elfoglalt, akkor egyszerűen nem veszi fel a telefont, vagy megmondja, hogy neki milyen időpont lenne jó. Ő 100 %, hogy nem csinál ilyent!
Kettő is van. Melyikről?
Sziasztok!Érdeklödnék az apróban hirdetö Tinárol!
Rólam Ginárol van szó ? Mert én ilyenre nem emlékszem :)
Üdv!
Gina néven futó hölgyet szerettem volna meglátogatni a közelmúltban. Időpont lebeszélve, aztán mikor odaértem már hiába hívtam!
Gondolkodj el rajta, hogy érdemes e próbálkozni vele!
Nekem többletkiadást és időveszteséget okozott, ráadásul elég sokat!
nem változott.
Tamaráról van valakinek információja?
Szevasz Kalandor!
A jelenleg hirdető Edinánál nem voltam, csak a korábbi Hölgynél, aki a képek alapján egy és ugyanaz ( más oldalon ***moderálva*** más telszám,fénykép de összehasonlítható), róla több hozzászolás is van fenn. Többek között én is elkövettem azt a hibát, hogy megtévesztett a FÉNYKÉP, a hölgy valóban csinos, de több pozitivum nincs.
További jó kalandozást.
Ma sikerült meglátogatnom a Pécsett először hirdető Lucát. Nagyon pozitív élményben volt részem. Szép, nőies idomok, szolis, ápolt, finom illatos bőr és ehhez a megjelenéshez egy nagyon kedves, megnyerő, szimpatikus személyiség társul. A lakás tiszta, rendezett, a célnak megfelel.
Olajos masszázzsal kezdett, ami nagyon nagy élmény volt. Az ágyban kezdeményező, aktív, elkövet mindent, hogy a partnere jól érezze magát. Nem óranézegetős. Beszélgetőpartnernek is kiválóan megfelel, bár nem azért megy lányokhoz az ember, de ez sem elhanyagolható szempont!:)
Összegezve: csak ajánlani tudom, bár már csak 2 napig lesz Pécsett.
Üdvözlet Urak,
Edinát szeretném meglátogatni.
Érdekelnének a tapasztalatok, korrektnek tűnik.
Köszönöm előre is.
Üdvözletem mindenkinek! Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Edina25 nevezetű hölgyről kellene 1-2 infó. Mivel nem aktiv a hirdetése, a telefonszámát sem tudom, esetleg valakinek megvan? :) (infó is jöhet a hölgyről) köszönöm!
Szevasz! Írtam privát.
Tökéletes test, jó masszázs , jó francia , normális csaj ,jó ár/érték arány , kell ennél több ? :D