Na kíváncsi vagy, mi lesz ebben a szabálysértő... ezúton is köszönettel a moderálásra küldőnek! Fáj az igazság vagy mi?
Na kíváncsi vagy, mi lesz ebben a szabálysértő... ezúton is köszönettel a moderálásra küldőnek! Fáj az igazság vagy mi?
Mindenkinek más jön be és ez így van rendjén. Más igényekkel megyünk a lányokhoz. Egyben viszont egyetértünk mindannyian. A lehúzás csúnya dolog! És sok-sok lány azt hiszi,hogy elég,ha csak szépek. Nem elég! Nem huszon éves csitrik vagyunk. Igényekkel megyünk a szolgáltatókhoz és elvárjuk,hogy azért a nem kevés ajándékért igenis megdolgozzon a pénzéért! Hiszen Ő van értünk.
Bocsi, ha így jött le. Nem volt semmi hátsó gondolatom. Amit leírtál, azzal teljesen egyetértek. Egyértelmű, hogy a pénzért vett"szerelem" sosem lessz olyan mint a szívből jövő. Amit az itteni lányoktól kapunk, csak pótlék és én is azt mondom, akinek nincs rá szüksége az ne vegye igénybe. Én csak arra gondoltam, hogy akik itt írnak a fórumba meg egyáltalán ezt az oldalt nézegetik, azért teszik mert érdeklik az itt hirdető lányok. Mégegyszer bocsi!
Miért érzem úgy, hogy körbeírva célzol arra ha nem megyek, majd megbánom!? :-)
Más vélemények is vannak róla, kinek zsánerei köreibe tartozik más lányok melett, viszont a többi lány egy részét is "ismerem", volt szerencsém, nem vagyok eldőlve tőlük, az a egyszer voltam de többet nem megyek átlagos típusok. Az *ngyen lányok többet produkálnak, mint ők, a semmiért meg miért dobjak ki ablakon. Kb 15 év alatt egy kezemen meg tudom számolni, hány lány produkálta valóban azt, amiért p*rkálsz, nem sok van. Akinek meg az ilyenek jönnek be, és így ír ajánlott pozitív vélemény más lányról (és itt most nem rád gondolok) hát nem is tudom, számomra nem igazán meggyőző, mert tudom mire lehet számítani. A külső meg semmi csak egy álca, látsd Nati, Szilvi, Sunny, Mia, Stella, Lili...stb, ráadásul valljuk be, Ninetke is inkább tartozik az átlagosak közé, sem mint a bombázókhoz.
Szóval így vakon úgy érzem, semmit nem vesztek ha kihagyom... :-) De köszi a lekesedést.
Az más! Akkor ne keresd fel! Legfeljebb kimarad az életedből.
Eddig kibírtam, ezek után is kifogom. Nem létszükség, csak kíváncsiság. :)
Tisztelt Hirdetőink és Látogatóink!
Kérjük, hogy a csevegéseket a Csevegés topicban szíveskedjenek folytatni, ott nem lesznek moderálva.
A hirdetők pedig az olyan jellegű közlendőiket, hogy mikor lesznek... az üzenőfalon tudják megírni, ott szintén nem lesz moderálva.
Köszönettel
Ugyanaz mint velem...az enyem is mindig moderalva van :D
Valakinekmnagyonncsíped a szemét... :)
Viccesek ezek a moderálgatások..
Sziasztok! Szilviről annyit, hogy nekem pozitív tapasztalatom van csak vele, igaz, nem szolgáltatás, hanem legénybúcsú-tánc-műsor terén vettük igénybe őt, lelkes volt, megbeszélt időpontban pontosan érkezett, és még a kellékek hiánya sem zavarta, megoldotta könnyedén. A szervező szerint rugalmas volt, igaz, ő előre is jelezte, és folyamatosan tartották a kontaktot. Tehát nem beszélnék le róla senkit, sőt, magam is gondolkozom, hogy meglátogatom... :)
Ez nem lehet kérdés! Alma! Ott megkapod a magadét!
Sziasztok!
Még nem volt ilyen jellegű látogatásom, de szeretném kipróbálni. Pécsen széparcú, fiatal magyar lányt kit ajánlotok? Eddig Virág, Kiara, Ninettke és Linda keltették fel az érdeklődésemet, masszőrök közül Johanna. Kérlek írjatok Róluk! Köszi
Akik az apróhirdetésben szerepelnek, az összes esélytelen... retusált képek!!! nagyon nagon retusáltak :D
Szerintem már nem olyan szégyenlős mint anno. De hidd el nagyon jóóó! Úgysem fogod kibírni, hogy ne keresd fel!
Miért nem hívod fel? Van telefonja!
Az volt fura, hogy régen Ninetke h*rdető volt képrészletekkel, aztán meg egy Alíz h*rdetés egészalakossal, amit másnak gondoltam, most meg az egészalakos mellé jött a Ninetke név. Azt hittem, valaki "felvette" a nevet, hogy jobb legyen neki, ez zavart meg.
De ha Te vagy az, húúú... mit hallottam rólad. :P
Nem tudok rádírni, megtennéd hogy küldesz egy privit nekem? Amire akkor talán tudok válaszolni, kérdeznék néhány dolgot. ;) Leköteleznél.
Most komolyan : Mi abban a szabály sértő, hogy megírtam annyit Ninetke hozzászólására, hogy hamarosan újra találkoni kéne ?
Szép Estét! Valóban én vagyok a koràbban Hirdetett Ninettke!
Ezt azert tettem közzé, hogy ne legyen ebbol probléma
Ez nem önreklámozàs!!! :) puszi
Ezt eddigis lehetett tudni márcsak azért is mert ha rámentél a Ninettke régebbi hozzászólásaira és onnan a profiljára ott kiirta a hirdetését (most is kiirja)
Igen Ő az! Nem tudom mi történt most de eddig mindig arra kért, hogy ne reklámozzam, hogy Aliz=Ninettke!