Mondjuk, Mester, ha ekkora szakértő vagy, akkor ajánlj már te is valakit. ;)
Ki az, aki "fiatal és szép" és megéri menni hozzá? Ki az, aki felső kategóriás?
Mondjuk, Mester, ha ekkora szakértő vagy, akkor ajánlj már te is valakit. ;)
Ki az, aki "fiatal és szép" és megéri menni hozzá? Ki az, aki felső kategóriás?
persze, jogos!
Valóban ízlések és pofonok, ezen vitatkozni tényleg kár. A korához képest mindegyik jól néz ki, Babettet még nem, de Valerit és Laurát gyakran szoktam látni, és szerintem nagyon jól néznek ki.
A "'fiatal és szép" kategóriából volt párral dolgom, és egy kivételével kb. mind megbántam, hogy jártam nála. Nem mondom, hogy mind tarack, de akadt azért köztük pár. Kicsit elvették a kedvem a korosztálytól. 30 alatt már csak a tényleg többek által egyhangúan ajánlottakhoz fogok elmenni, és az is erősen csak talán.
ízlések és pofonok... én inkább a fiatal (max 35) és szép lányokat preferálom, aki ebbe nem esik bele, az nekem felejtős, így értettem!
Nem vagyok tökéletes nagyon sajnálom!!
De nem azt kell ki irni hogy átverős, mert ez nem igaz!
Előfordul hogy hibázunk, de ilyen az élet senki nem tökéletes! 😊😒
Tisztelt Aliz_Pécs és Jonathan 49!
Kérjük ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel,
VL Szerkesztőség
Nem szoktam lejáratni senkit, de nagyon átvertél a közelmúltban. A megbeszélt időpont után kb 20 percig csengettelek, de nem vetted fel!
Alsó kategóriát? Bár egyiknél sem voltam eddig, de az itt leírtak alapján ez a három hölgy nagyon nem alsó kategória: Valeri, Laura Little és Babett. Az viszont tény és való, hogy a legtöbb hölgy a Rózsadomb környékén található (vagy valahol Keróban).
Szia!
Legalább olyat irj ki ami fedi a valóságot!
Köszönettel: Ninettke!
Pár hete én is ráfaragtam nála, akkor még katrine volt a neve.
Ninettke átverős csaj! Leegyeztetett időpontban fel sem vette a telefont!
Vannak, akik hétvégén szünetet tartanak, amit így is jeleznek. Szerencsésebb esetben már péntek este nincs fent a hirdetés és akkor nem kell fölöslegesen nyomogatni a telefont. Vagy csak egy gyors és rövid visszatérés volt. :)
Kendra kulturált és szenvedélyes, humora is van.
Orsinál még nem jártam:-)
Nagyon szépen köszönöm ;) puszi :)
Sziasztok!
Hosszú idő után gondoltam írok egy pár élménybeszámolót én is. :)
Szilvi(22): Sok vita volt, hogy ő van-e a képeken vagy esetleg kamu képekkel hirdett. Nos a képeken ő van. Hozzállása hibátlan, maga a hely annyira nem ekszkluzív de elfogadható. 10/9
Hella: Rendszeresen visszajárok hozzá. Aki ismeri tudja, hogy egy tünemény, főként ha kedveled a milfket. 10/10
Lészy: Maszázsa nagyon rendben van, de ne csak azt kérd, hanem mindent amit lehet. :) Nagyon ügyes, szeret irányítani, el lehet vele beszélgetni. 10/10.
Valeri: SOS fr'''''' ne menj! Minimum az óra! Megéri :) 10/10
Lina (38): csak akkor menj ha ki akarod próbálni azokat az extrém dolgokat amiket a filmekben láttál. Kedves, aranyos de kb ennyi 10/8.
Apróban hirdető Ha egy igazi MILF-re vágysz: Nekem ő volt a leggyengébb láncszem. Ott vagy megcsinálja amit megkell vagy megígér azt kb ennyi. Hozzálása nem volt bíztató. 10/4.
Remélem tudtam segíteni. Aki engem érdekelne az Orsi 42 illetve Kendra.
üdv.
Ritkán van erre , én is nehezen jutottam be hozzá , de megéri . Tökéletes test , jó hozzáállás volt , sajnos csak masszazs van .
Visszakerült, mehetsz. Új képek is vannak, gyerünk!
Sziasztok!
MA voltam Gina(24)-nél. Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Aranyos,kezdeményező és korrekt! És élőben sokkal jobban néz ki mint a képen! Kép a valóságot tükrözi!
Kinéztem Babett 43-t, elolvastam az infókat, szabad időm is lett, nosza gondoltam rajta, erre felszívódott. Ebből sem lesz Babet-tolás! Tudtok róla valamit, esetleg Babett tudsz magadról valamit? sziasztok dr.
Azt hiszem debreceni fórumban olvashatsz róla kicsit bővebben, a képei retusáltak ha jól tudom. Meg nem voltam nála.