Uraim! én Sidi után érdeklődnék ő új vagy volt már régebben---mi a műsora --mit vállal és ***moderálva***???---köszönöm.
Uraim! én Sidi után érdeklődnék ő új vagy volt már régebben---mi a műsora --mit vállal és ***moderálva***???---köszönöm.
Húú ezt elírtam tehát Szidi 29 -ről van szó!!!!
Más néven eddig sem írtam, és ezután sem fogok. Vannak itt olyanok, akik ezt teszik, én nem tartozom közéjük. Sőt, gondold csak végig, Lilin hogy tudott reagálni a beírásomra? Úgy, hogy elárultam neki, a nicknevem! Igen kiváncsi lennék, ezt hányan teszik még meg rajtam kívül. A többi megjegyzést pedig nem kommentálom, mert nem látom értelmét. Illetve egy gondolatot még, bármennyit vissza lehet keresni, én sosem mocskoltam senkit, és nem is fogok. Ehhez képest volt itt a fórumon (igaz, nem sokáig, mert a moderátor kivette) olyan hozzászólás, amiből csak úgy sütött a rosszindulat. Még arra sem vette a fáradtságot (természetesen hirdető volt, és persze nem Lilin mielőtt még valaki arra gondolna), hogy ne láthassam kiről van szó, hiába írt más névvel. Már épp válaszoltam volna a kedvességre, mikor eltűnt a hsz...
Hát, ezt bocs, de nem tudom megállni, bár nem pécsi vagyok.
Épp ideje volt ennek az osztásnak. Mindig azzal védekezik, hogy ő felvállalja, kicsoda, aztán itt vége is van.
Írt rólam beszámolót olyan, aki, ha nem az igazat írta volna (mert általában nem tőlünk rohannak a géphez beszámolót írni),
akkor nem tudtam volna, ki az. Ez egy tudálékos, állandóan osztó szerencsétlen ember, és már két nick neve itt megvan.
Eddig csak olvastam. Szinte az összes pécsi lányt lehúzta!!! Nanemá. Elég nagy az a város, de ő egész Magyarországot bejárja egy dugásért.
Pestre kell mennie, Debrecenbe... Szegény.
Korrekt? Egy neki írt mailemet kirakta a Csevegésbe! Hagytam a fenébe! Nyomorult szánalom. A közgazdász úr, aki mindenkinél okosabb.
És igazad van, úgyse bírja ki, hogy ne írjon, lehet hogy másik néven.
Mondjuk nem esett volna rosszul, mikor velem szemétkedett, meg osztott a hozzám képest taknyos, ha csak egy ember beír neki.
De ez most tökre bejött. Köszönöm, szemek kinyílva, :)
Több, mint 1000 csajnál??? Mikor, miből, mióta? Ez már maga vicc. XD
Jöhet, ilko, akár a másik nicken is, úgyse bírod ki!! Igaza van Bélámnak.
Szia!
Ez a másik nick azért érdekelne, írd le légyszi, melyik lennék még én!:)
De ha gondolod megkérem a moderátort, írja ki, hogy erről az ipről hány nick ír rajtam kívül! Tudtam, hogy gyűlölsz, ki tudja, tán rá is szolgáltam, de hogy ennyire utálsz, azt nem gondoltam volna! Ám ha jólesik, folytasd csak, nem zavar!:)
Sőt, a magam módján még bírlak is, bár tuti, nem hiszed el!:)
Tévedsz, nem gyűlöllek, csak ideje volt egy kis hideg zuhanynak számodra.
A gyűlölet egy érzelem, ez nálam feléd nincs meg. Az IP címet meg felejtsd már el!
Kilépek, belépek, és új IP-m van. Ennyi.
Olvass csak vissza, hányan írtak be most neked? Én csak itt mosolyogtam.
Érzelem=0
Egyszerűen csak jó volt olvasni, hogy végre pasiktól kapod az ívet. Részemről ennyi.
Hagyd csak,én már rég megírtam,hogy fölös dolog vitázni ezzel a közgazdaságprofesszorral.Mindenről van véleménye,de csak az észt osztja.Volt már,hogy magasztalt valakit,aztán pár hét múlva visszakérdezett,hogy hogyan is néz ki az illető lány?
Ennél a marhánál a hülyeség párosul a szorgalommal.Ez pedig nagyon rossz párosítás.
1000 nő????Inkább többezer teszkóskocsi.
Még egy gondolat.Ez az ilkovics azzal védekezik,hogy ő elárulta a lánynak a nevét.
Én is be tudok mutatkozni "nyergesman","pizzás","kispasi",vagy bármilyen fórumozó nevén.Ebből szűrje le a leány,hogy az valós-e?
Az is lehet,hogy valaki az ő nevét mondta és most folyik a könnye a röhögéstől,az ilko meg kap az alkalmon,magára vállalja,hogy ő igazán járatos mindenkinél.Vagy azért,mert megint belepofázhat valamibe.Mert én már inkább ezt hiszem.....
Kedves Eliza!!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok! Millió puszi!
(ha februárban tartod, akkor is...)
Sziasztok!
Nicky- ről tudnátok írni néhány infót? Mennyire igazak az adatlapjára írt vélemények? Egyedül fogad-e vagy mások is vannak a lakásban?
Előre is köszi!
Drága Kuksi !
Nagyon szépen köszönöm, ha erre jársz nem leszek hálátlan :)
Eliza
Nicky valóban jó. Minden teljesen rendben van nála.
Én már jó ideje koptatom Nicky (43)-nél a paplant. Csak ajánlani tudom, nagyon kedves, szakszerű, nagyon jó vele. Azt nem tudom, van-e vele valaki más is, én mindig csak hozzá mentem, és merem állítani, hogy sosem bántam meg. A francája csillagos hatos, végig is vállalja, és dugni is nagyon jó vele. Menj, el, próbáld ki.
Urak!!---Ha valaki volt már Kinga21--nél,akkor légy szives mond meg hogy a képeken látható hölgyek közül melyik Kinga mert az egyiken van tetkó a lábán a csizmás képen viszont nincs,pedig a kép alapján ki kellene hogy látszódjon a csizma alól---viszont csodás a feneke a csizmásnak--és engem ez nagyon érdekelne-már mint a feneke--Köszönöm!!!!
Csumi
Én elsőre Barby 19-et ajánlanám neked jó szivvel , kedves , közvetlen , egyszerűen egy istennő na.
És nem a "kanja " vagyok... bár ha eleget fizet..ne át vágtáznék ebbe az iparba. :-D
szóval ha elmész hozzá tuti nem fogod megbánni némely másik szolgáltatóval ellentétben .
de tudod hogy van kinek a pap... kinek a papné . egyszóval teszteld őket magad!
Tiszteletem hölgyek,urak....ki tud valamit Helláról??? Eltűnt az oldalról már egy ideje..ha valakinek van infója,azt megköszönném... további szépeket :)
Nemrég voltam Nicole-nál masszázson. A megszokott módon és téren megy a dolog, kellemes beszélgetés mellett alapos masszázst kaptam, amit a végén ugyebár a becses keblek felfedését követően egy igen szakértő kézi levezetés tetőzött be. Minden percét élveztem, ajánlott vadászni rá, amikor Pécsett van! ;)
Sziasztok!
Andi, Derina és Mucuska érdekelne, ha tud valaki róluk infót légyszi írjon!
Köszi!
Sziasztok!
Edinacica-t mi egyszerűen imádjuk! Minden találkozás egy külön élmény! :)
Hát van baja.Én voltam nála.De szerintem már a ***moderálva***sem éri meg.Kinézet is leromlott,a hozzáállás is sokat.Pedig valamikor még az egyik legjobb volt Pécsett.A privát számán elérhető.Remélem tudtam segíteni.Üdv.