A járt utat a járatlanért el ne cseréld! Én sem teszem! Maradok a gyönyörű Lizzy-nél... :-) Egyszerűen NAGYSZERŰ.... Szerintem meg kell találni azt akivel jól érzed nmagad és van öszhang nem csak kontakt.... aki keres az talál.
A járt utat a járatlanért el ne cseréld! Én sem teszem! Maradok a gyönyörű Lizzy-nél... :-) Egyszerűen NAGYSZERŰ.... Szerintem meg kell találni azt akivel jól érzed nmagad és van öszhang nem csak kontakt.... aki keres az talál.
szisztok punik!!!!2 en vagyunk joképüek ki elégit ki kettönket egyszere a pécsi lányok kőzül??,
én is jártam így vele párszor...de aztán bejutottam.hát hidd el nem veszítettél sokat...lekezelő és még csúnya is,a képeknek köze nincs a valósághoz.vannak a városban 1000szer jobb csajok nála.
Helló Mindenkinek!
Járt már valaki Fekete Cicánál?
Ha igen tudna róla mesélni itt fórumon vagy privátba?
Előre is köszönöm a segítséget.
Szia!
Sajnos Lizzy már este nem volt bekapcsolva, Dórival találkozót nem tudtam megbeszélni én sem letette. Hát van ilyen, csak akkor nem tudom miért hirdet. Persze mindenkinek jogában áll visszalépni is de akkor legalább lenne benne annyi hogy ezt ki is mondja. Elsorol mindent aztán lesteszi és utána kinyomja.... nem értem a nőket.... :-)
Szia Leó.
Talán nézz körül találsz biztos párat.... csak fel kell őket hívni! Ehhez meg bátorságon kívül más is kell!!! :-)
Egész jól lekoppintottad a bemutatkozó szövegem! :))))) :P
Gratula! :P
Az utóbbi időben volt egypár kellemetlen randevúm itt a VL-es lányok között (pl: Barby, Dóri,Stella, Nati) elég rövidre szólt a történet. Igencsak a gazdasági okokról szólt. Lényeg: nyúlj a zsebedbe és csukd be az ajtót kívülről! Viki, az egy kész történet, csontrészeg volt....úgyhogy nem léptem át a küszöböt.
Ezért úgy gondoltam, hogy biztosra menjek a régi kedvenceim közül próbáltam választani (Nicol, Hella, Eliza). Egy-két telefon után Elizára esett a választás mivel ő tudott fogadni, hozzáteszem nagyon régóta járok hozzá is, mondhatnám törzsvendége vagyok. Hát egy tündér! Azt kaptam amire számítottam. A tőle megszokott lezserséggel várt az udvaron. A kedvessége és a vendégszeretete már akkor lenyűgöz mikor még ki sem szálltál az autóból. Ezt sok lánynak tanulnia kellene, hogy kell egy partnert várni, bizonyára több visszajáró vendége lenne, mert sok férfinál azonnal eldől, hogy bemegy-e vagy sem és mennyi a hazugság a hirdetésben, hogy "ezt vállalok, azt vállalok, privát lakásomban....." közben csak egy albérlet amit fizetni kell.
No, de maradjunk a lényegnél. Üdvözöltük egymást Elizával, mivel elég régen találkoztunk abban a gyönyörű parkosított udvarban, majd bebocsátásra ösztökélt. Mivel a bazi nagy házában otthonosan mozogtam, leültem a nappaliba, megvártam a tőle megszokott kávét és kikérdezte, hogy mit is szeretnék és meddig akarok maradni. A válaszom egyértelmű volt: majd a hálószoba megmondja....
Utólag is köszönöm az ott töltött időt és a vendégszeretetet. Egy Tündér voltál !!! Ha valaki jól akarja magát érezni annak ajánlom!
Javaslom, hogy aki régóta az oldalon van azok közt kell keresni. A friss husik még nem tudják, hogy mi a rend (kortól függetlenül). Az még kevés, hogy egy lány feltesz egy hirdetést és mögötte meg semmi.
Lopós a kisasszony! Van mit még tanulnia azt hiszem!
Nekem ehhez nem kellett elmennem hozzájuk, elég volt pár telefon, vagy netes üzenetváltás is! Bár ez a részeges dolog azért durva...
Én voltam már többször Stellánál és eddig egyszer sem csalódtam benne. Szerintem az egyik legjobb itt Pécsen. Lehet csak egy rossz napját fogtad ki.
Valóban,sokat elárul már az,ahogy felveszi a telefont és elmondja a dolgokat. Kicsit más hozzá állás kellene sok lánynak. Pl elmond mindent,aztán ha odamész kiderül,ez nincs,az nincs...ez plusz **moderálva***,az megint plusz **moderálva***...Hella egy tündér...ő igazi **moderálva***,kedves,figyelmes,odaadó,nem hiába,ő még másik világba nőtt fel....
Nati egy nulla..csak fiatal és szép,de ezen kívül semmit nem tud. Erősen NEM ajánlott...
Stella szintén Nati tulajdonságaival bír...és ennyi..velük több barátom is így járt,szóval mindenki nem lehet hülye..köszönöm,hogy írhattam.. jobb lenne több lányról olvasni véleményt.. sokat segítene..köszönöm!
Amúgy kiváncsi lennék, ezek a lányok hogy élnének meg pl egy olyan oldalon, mint amiről a debrői fórumba írtam (ha még nem moderálták ki). Szerintem sehogy.
Van bizony!
Egyébként mindenki úgy reklámozza magát, ahogy tudja, de ez azért mégis az egyediség teljes hiányára utal!
De bevallom őszintén, hogy büszkeséggel tölt el a tudat, hogy akadnak azért "követőim" is! :)))
Haj!:)
Rég voltam itt!:)
Úgy látom nincsenek friss lányok.... a régi színvonal dívik még mindig. Ez az Evelynne is pl. Izabella!
Hölgyeim, a névváltás kevés, a szinvonalon is emelni kellene!
Tsá!
DRÁGA LÁNYOK!
az itt hirdető összes lánynak millió puszit küldök Nőnap alkalmából, szeretettel!!! kuksi
Csatlakozom az előttem lévő hsz-ekhez már csak azért is, hogy talán lesz valami szemléletváltás a lányoknál és máshogy állnak a dolgokhoz ha egyáltalán vendégeket akarnak szerezni vagy megtartani maguknak. Tisztelet a kivételnek, de nagyon sokan csak egy ***moderálva***néznek ahonnan le lehet húzni a ***moderálva***. Nem adják meg azt amit kell és vállalnak azért amit kapnak. Sokan nem mernek vagy nem akarnak kifordulni az ajtón amikor rájönnek, hogy mennyire berakták a hintába. Én már megtettem egy jó párszor. Nem tetszésüket azonnal nyilvánították elég sértő módon, főleg a romák. De azért az nekem nagyon nem mindegy, hogy egy 30 tonnás autóval bóklászok a városba, végre letudom rakni valahova a vasat és még gyalogolok egy km esetleg és jól át vagyok b.... Tetejébe még izgulhatok azon is, hogy nem babrálják-e az autómat, nincsen rajta mikulás csomag vagy nem jelent fel a rendőr.
Igenis jó lenne ha nyíltan megírnák többen a véleményüket, hogy kapjanak a lányok már a fejükhöz, hogy milyen elvárásai is vannak ennek a***moderálva***. Vagy esetleg egy-két régebbi lány is válaszolna egy-két levélre ami ezalatt a pár nap alatt íródott a fórumon. Igenis van egy jó pár lány Pécsen aki nagyon jó ( a fiatal korosztályból is és az érettebbek közül is) és érdemes meglátogatni. Nem szeretnék neveket sorolni.
Egyet azért megjegyeznék, hogy a mi körünkben egy tuti hely van ahol könnyen lehet parkolni, Elizánál és néha még barátnője is van. De, mivel nem vagyok egy egér és nem szeretek egy lyukba járni, ezért mindig keresem az újat. Tehát változást várunk mi férfiak.
Eliza, elnézést kérek, de majd megyek !
Utólag is minden hölgynek kellemes nőnapot !!!!!
Az apróhirdetések között szereplő Anita40 kódjelzésű hölgyről valaki tudna információt adni?
Hali! Nikol és Dóri küldhetne egy e-mail címet vagy valami elérhetőséget! Nem szeretnék telefonálgatni... :)
Sziasztok
Tudja valaki hogy Pécsen valahol még cirkálnak-e csajok???