Kedves F.G és Melcsi!
Igazatok van, senkinek nem hiányzik egy tömeges fertőzés, de......! Ennek a legősibb mesterségnek mindíg meg volt (van és lesz is), a veszélye mindkét fél részéről (lásd: Ady Endre)! Mivel mindkét fél tisztában van a kockázattal, így egyéni megbeszélés kérdése ki, mit mennyiért, hogyan. A veszélyasségi pótlék be van építve az árba!
Szerintem, a leg tisztességtelenebb az, ha megbeszéled a "hölgyel" mit szeretnél, Ő mit vállal és amikor odamész, kiderül, hogy a drága felszedett 20 kg-t, zuhanyozni mehetsz egyedül mert nagy fiú vagy és gyakorlatilag gumikesztyű nélkül hozzád sem akar érni! Így jártam pl. a kis piac környékén a Hajnóczy utcában. Hozzáteszem, jól szituált, igényes és ápolt pasi vagyok, amit más szolgáltatók értékelnek is! Úgy gondolom, hogy a kellő higénia megtartása mellett, belátása szerint mindenki gondolja meg, mit vállal be. A magam részéről, ha a "hölgy" nem vállal előjátékként kölcsönös natúr franciát, akkor almás a dolog! A szeretkezés persze más, ott elengedhetetlen az óvszer!