Szintia23rol valakinek véleménye? Tapasztalat? Érdemes meglátogatni? Köszönöm
Szintia23rol valakinek véleménye? Tapasztalat? Érdemes meglátogatni? Köszönöm
Pécsen valakinek kedve 3ashoz. Fiút keresunk
Üdv mindenki,
Noémi 29-nél járt valaki?
mi a tapasztalat?
köszi előre is!
Tisztelt " Hkurvabaszo" azt gondolom Te valamit nagyon félreértettél, nincs kedvem megmagyarázni neked a világot, mert minden gondolatodból süt az ellenszenv és a harag, úgy tűnik tényleg nem vagyok a pajtásod. Azt nem értem mit keresel ezen a plattformon és már kíváncsi sem vagyok rá. Béla
Üdv mindenkinek!
Pécsen tudtok ajánlani erotikus masszázsra hölgyet a végén Happy Ending-gel?
Jól látom, hogy Niki21 Fanni néven nincs a fentebb említett hölgy az oldalon? Sem Pécsett, sem országosan nem dobja ki a kereső
Szia Virág53 igaz idős de nagyon jó teste mellei azok meg csodásak.Nagyon jó szolgáltató nem fogsz csalódni benne!
Köszönöm a tippet. Annyit segíts még kérlek, hogy hol találom meg az elérhetőségeit?
Itt Baranya Pécs Virág,53
Mit jelent pontosan hogy erte kell menni? Kocsiban is vallalja meg nalad is?
Üdv Noémi elég kedves,odaadó,de nagyon kiélt arca van.
Sziasztok!
nagyon jól szájjal dolgozó utcai harcost vagy szobán dolgozó lányt tudtok ajánlani? Köszi előre is.
Utcai harcos😂😂😂😂
Melyik korosztályból?
Szia voltam Kornélia 25 hat szerintem egy igénytelen lány koto és koton nélkül lehet nem fürdőt tiszta büdös s nem is annyi idős aminek mondja magát meg szerintem beteg is gusztustalan egy lány büdös fuuuuu🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Abban sajnos nem tudok segíteni. Max 30-ig.
Sziasztok!
nagyon jól szájjal dolgozó utcai lányt vagy szobán dolgozó lányt tudtok ajánlani? Köszi előre is.
Akik talán érdekelhetnek: Amanda36 és Vivien30. Hozzájuk régebben sokat jártam és sosem okoztak csalódást. Szerintem Ők biztos nem változtak annyit negatív irányba, hogy ne szerezz jó tapasztalatot. Kérem fórumozó társaimat, ha valaki járt mostanában náluk és nem így látja, informálja újonc társunkat. Üdv.
Amandát bátran merem ajánlani, korrekt, tiszta, dögös milf, jó hozzáállású, profi hirdető!
Alma és Netty nevű hölgyekkel nem fogsz csalódni.....