Szia!!Nati szerintem rendben van,jó csaj meg a peco is rendben...Szép cicije van meg popsija:)Müsor átlagos de érdemes kiprobálni:) Én biztos megyek még:)
Szia!!Nati szerintem rendben van,jó csaj meg a peco is rendben...Szép cicije van meg popsija:)Müsor átlagos de érdemes kiprobálni:) Én biztos megyek még:)
rangar!!Nekem nem volt szerencsém hozzá bárcsak lett volna....:) de ha dolgozik és tudsz valami elérhetöséget és le irnád azt meg köszönném mert már az europolison sincs fent :( segitséged köszönöm...
Sziasztok!
Lizi egy szemrevaló teremtés, ágyjelenetekben meglehetősen gazdag, a hely is nagyon biztonságos, érdemes meglátogatni.
Üdv.
Teljes mértékben egyetértek kertész 41 hozzászólásával.
Lizi egy igazi gyöngyszem. Ajánlott kategória.
A hely biztonságos. Az odavezető út kicsit "kalandos".
Fogadtatás baráti.
Nagyon felcsigázott az írásotok és a gondolatmenetetek Liziről, így én is kilátogattam hozzá és én sem csalódtam benne:))
A helyet Mindenkinek nagyon ajánlom, nagyon türelmesen kezelik a vendéget.
Sziasztok.
Kis Elizáról tud valaki valamit? Egy ideje már nincs fent az oldalon. Abbahagyta talán, kár lenne érte mert nagyon jó volt.
Előre is köszi.
Szia!
Úgy tudom, hogy heti 3 napot az egyetemen van de néha kiszokott menni (anyagi okok miatt :)
DE Lizi vette át a helyét, hasonló formátumu, kicsit nagyobb mellekkel, gyönyörű popsival, a hozzáállása ugyanaz.))
Csörögj rájuk, felvilágosítanak, nem fogsz csalódni.
Üdv.
Haj!
Ismét egy beszámoló!:)
Egyeztetés: telefonon és sms.-ben is lehet.Kedves, nem kioktatva tájékoztat!Időpontban rugalmas.
Helyszín: A lakás egy szépen berendezett garzon, ahol egyedül van.Megközelítés diszkrét, én senkivel nem találkoztam .Tisztaság, rend mindenhol.Fürdő zuhanykabinos, törülköző nagy, nem agyonmosott.Tusfürdők hegyekben állnak!:)Hangulat világítás mécsesekkel, halk zene.
Lány külseje:25 éves, mosolygós, kedves...röviden dögös!Bővebben, magas/kb.170cm, 50-60kg között lehet/ hosszú fekete haj, szilikonos cicik.Isteni illatú az egész nő!
Akció: Megérkezésem után kávéval, üdítővel kinált.öt perc beszélgetés után én el fürdeni, majd ő is.Rendes csók van nem az a maszatolós fajta, franciája isteni, bár a DT-t nem hirdeti de simán meg van.30 másodperc alatt majd nem kivégzett, ezért fordulás volt. punci kényeztetésre reagál/ nem is akárhogy!:)/ látszik a csajon, hogy élvezi amit csinál.Öt perc alatt csúcsra járattam!:)Vagy "oszkárra" jogosult!:)Ezután ő vett kezelésbe egy kis franciskával, majd lovaglás. Kész voltam tőle!:)Második kör franciska 69 ben. szereti... én is... NFVSZ ....végem lett.Anyagot, lövésem sincs hova rejtette... lehet pociba.Pihi, közben simogatás és egy-egy puszi.
Elszámolás: annyi, amennyit a telefonban mond, abszolult korrekt.Igaz nem olcsó, de az ár- érték arány kimagaslóan jó!
Összkép:Jól éreztem magam nála. Mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy órácskára.Imád szexelni, ezt érzed az egész nőn. Normális kereteken belül, mindent lehet, és élvezi is!TP nek nyoma sincs, 75 percet voltam nála, már én éreztem magam kellemetlenül, hogy még mindig ott vagyok!:)
Egy-két szolgáltatónak lenne mit tanulnia tőle!!!
Szia.
Melyik ez a lány? Muszály nekem is elmennem hozzá.
Előre is köszi.
Ez a lány a Dinka álmaiban létezik, vagy Dinka= maneger manus, de olyan dinka, hogy a nevét is elfelejtette...vedd már észre, hogy az ott a reklám helye..:):)
Menedzser... én?...Hmmmm... ezen még nem gondolkoztam...talán nem is lenne rossz.Biztos menne a bolt,.... elég sok qvapecér van kicsi hazánkban!:)))))
a igen.... Álmaimban.... eddig ezen kívül egy beszámolót írtam, szerinted azt is álmodtam?Reklám akkor lenne, ha a leány nevét vastagon kiemelném,szerintem.Látsz ilyet?...Amúgy csendben megjegyzem, én már akkor q váztam, amikor te még a bilin brümmögtél. na téma lezárva.
Ezt a beszámolót azért tettem közkinccsé, hogy az itteni szolgáltatók, ha olvassák, talán rájönnek arra, hogy el kellene mozdulni a mennyiségről a minőség felé. Szerintem nekik is jobban megérné.a tisztelt MT-k közül, akiknek csak arra van igénye, hogy kitárazzon, minnél olcsóbban és a környezet nem számít, azok forduljanak az utcai harcosokhoz.
Amúgy a lány pesti, de akinek van agya is, az már levághatta, hogy pécsen ilyen lány nincs.
patinho! ha így is érdekel, megadom a telószámát!
HAJ!
ez igen! nagyon szép élmény, bizony nekünk is megjön a kedvünk. A beszámoló is korrekt, ezt csak azzal lehet túlszárnyalni, ha a nevére is vesz a csaj, és gondoskodik rólad. Mit kívánhatnánk még? Ja, de hol ez a lány, vagy angyal?
Azért ezt kétségbe vonom, Pécsen is van ilyen angyal lány több is! Csak ki kell érdemelni ezt a hozzá állást! De nem nevezném őket kurvának, akikhez járok....
Én sem nevezem őket annak,"lány" "leány", ha figyelmesen olvasol!Régi bútordarab vagyok, engem még úgy tanítottak, hogy mindenkivel szemben úgy viselkedjek, ahogy én is elvárom, hogy velem szemben viselkedjenek.= mindig udvariasan és nőhöz méltóan bánok a lányokkal!
"Azért ezt kétségbe vonom, Pécsen is van ilyen angyal lány több is"
hmmm .... lehet, hogy igazad van, de én eddig 5 lánynál voltam Pécsen,/beszámolók alapján választottam őket/ és fényévekre vannak a pestiektől.
ez a tapasztalatom. Okulás képpen írtam a beszámolót! A témát lezártnak tekintem!
HAJ!
kuksi - Újonc (6 hozzászólás) írta 1 órája
Szia.Én olvasója voltam eddig ennek a fórumnak.Most írok.Kíváncsi vagyok,hogy kik azok a lányok,akiknél szexuális szolgáltatást veszel igénybe erről az oldalról,de nem nevezed őket kurvának? :)
Lehet a hölgyeket az általad használt csúnya szóval illetni, akként kezelni őket. És igazad is lesz. Mert amilyen az "Adjon Isten!", olyan a "Fogadj Isten". És emiatt nem kapsz varázslatos élményt csodálatosan aranyos, kedves és szépségessé váló Hölgyektől. Ugyanazoktól.
Nézd,én maximális tisztelettel állok hozzájuk,de a tények,tények maradnak.És nem is panaszkodtam az élményekre.
Egy gondolat lemaradt.Azért nekik ez munka.Akármennyire is odateszik magukat.Mindegyik alig várja,hogy lelépjünk már.
Néhány dologgal egyet értek, pld. lányokhoz való hozzállás, DE: az életkor nem érdem, az jön ...sajnos..MEG: egy beszámolód volt? írod.., neved mellett meg 17 hozzászólás díszlik, akkor??? TÉVEDÉS: a kurvapecér és strici nem ugyan az. A kuvapecér veszi igényben a könnyüvérű lányok szolgáltatását, és nem ő futtat!! VÉGÜL és NYOMATÉKKAL: Pécsett sok kedves, szép és odadaó lány van!!!sorolhatnám, de messziről jött embernek minek, hiszen a pest az pest, csupa kisbetüvel....Pécset meg szeretjük, a lányokkal együtt, persze csak aki megérdemli!!!!