Igen, a környék, picit kubai..... :DDDDDDDDDDDDDD
Igen, a környék, picit kubai..... :DDDDDDDDDDDDDD
Merre található ez az ÁMOR bár??
Épp most néztem meg, ott van a Széchenyi tér mellett a Dzsámitól egy perc gyaloglásra. Vicc, hogy hányszor elsétáltam már mellette és még csak fogalmam se volt, hogy mi van a kerítés mögött. :DDD
Hunyadi János u. A Dzsámitól északra.
Kimberly-hez volt már vkinek szerencséje?
Mondjuk elvileg annyira nem kubai környék, bár a történelem nem ezt mondja, éjjel menne arra a f*szom...... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Érdekes ilyesmit olvasni egy hirdetőtől...
Sebaj, én meg bírok békélni a gondolattal, hogy csak én jártam pórul azzal a hellyel.
Attól a véleményem még áll, és az emlékeim sem csalnak. "Jajj, nem akarod inkább elinni ezt a ***moderálva***, mint itt izélni?" No comment. :)
Szia, átküldenéd nekem is? Köszi
Hat, de mit irtal.....? :DDDDDDDDDDDDDD
Hát, hogy félsz egyedül biztos emberek miatt, akkor csak egy kellően masszív kutya kell és rögtön nem kötnek beléd... :D
Kb. ezt.
Nem tudom mit kell ezen moderálni.
Még véletlenül sem gondoltam semmilyen kisebbségre :D
Kőkutya? Az elég masszív ! :-))))
A kőoroszlán better....:-DDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mondjuk erdekes, hogy en azert irtam, mert a Pava lanyat ott csinaltak meg nem messze....... :(
Ja, le is rendelte apuci rögtön a TEK-et... há' pfff
Inkabb vmi Halalbrigadot kellett volna..... :D
Az általad említett 2. hely egyébként hol található? Fura, hogy egyébként egyik helyről sem hallottam.. :)
De gonosz vagy... :D
Megírom privátba, mert ha ide írom be, kimoderálják az utcanevet, mint reklámot. :P
Tudom! :DDDDDDDDDDD
Ez a Alexa21 véletlenül nem a volt Millike---nagyon hasonlít rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!