Helló!
Nem vagy b*nkó, egyetértek!
Helló!
Nem vagy b*nkó, egyetértek!
szerintem nem a lányok irkalnak,,minden, megyében is ez a helyzett,,hirdetö csajok ide nem irnak,,,soha nem ök irnak vissza,,,,,
Ne általánosíts. Ők is írkálnak, ha szükségét érzik, attól fórum a fórum, hogy információkat osztunk meg.
A managerek már más kategória, rájuk nemigen kíváncsi senki, de egy szolgáltató véleménye érdekes lehet.
Próbálok mindenkit emlékeztetni: Ők is emberből vannak. :-))
szerintem meg a lányok táncolnak ahogy nekik fütyülnek,,,,
Jart valaki Babettnel vagy Viragnal?
Szia, a vasárnapi hozzászólásodban nem lehet érteni a történteket, a"moderálások" miatt. Végül is miért kellett könyörögnie a pasinak? nem volt ***moderálva***? alkudozott? gusztustalan volt? ápolatlan? körülírhatnád....puszi
Babett az jó anyag és nagyon normális volt velem, de nem vékony arra készülj fel!
Ez mi volt!? :D
biztos megint fényzték magukat a ***moderálva***,vagy valakit *cs*roltak..
Igen! :D :D :D :D :D
Ha valaki járt már Kiaránál, írhtna róla tapasztalatot.
Hirdetőként érdeklődni egy másik hirdető után ?
Ez sem mindennapos dolog...
Tegnap jelent meg a hirdedése, ahogy látom, szóval túl sokan valószínűleg még nem tették tiszteletét nála.
ÉN tervezem, hogy jövőhéten meglátogatom valamikor.
Figyelemre méltóak a képei.... :)
szimplán máshogy regisztráltam. majd kiváncsi leszek a véleményedre
Voltam Barby 19-nél nem ajánlott!
HELLo skaco! Mira hirdetô=Kiara hirdetovel. De mire jó ez a név változtatás??
Bôvebb infót kérhetnék Barbi19 rôl?koszi
Bírom, ezeket a 3-5 hozzá szólásokat, persze vki mögötte van, aztán elbírálás stb...... Szerintem mindenki tudja mire gondolok! :DDDDDDDDD
A leányzó meg fiatal, a képek alapján megcsinálható kategória már, de sajnos a második képen már látszik, hogy a sporthoz sok köze nincs, így eléggé nem egy jó testnek mondanám....... Vagyis elmehetne edzeni nyugodtan, hogy a popsiját átalakítsa! És arról a hasról nem is beszélve.......
Nem vagyok tökéletes :)
Senki sem az! :))
Túlságosan kritikus vagy.... :D