Tegnap voltam Korinánál. Alapvetően kedves lány, a képeknek is kb megfelel. De... Szabályok bizony itt is vannak. A farkadhoz nem nyúlhatsz kézzel, amint belépsz a szobába, hiába volt előtte zuhany. Ez még nem is lenne baj, ha a másik fél megfelelően bánna a szerszámmal. Az orál kezdetben rendben volt, de aztán előjött, ami más lányoknál is: az ipari dugattyú effektus. Egy ponton kiveszi a szájából és úgy elkezdi kézzel verni, hogy ha nem mész ell azonnal, akkor viszont lekonyul a szerszám, annyira kellemetlen érzés. Szólsz neki, hogy legyen kedves lassabban, akkor lelassít, viszont egy percen belül újra jön a turbó fokozat, a szájába pedig az istenért se hajlandó visszatenni. Ezt párszor eljátszotta, majd ránéztem (!) az órámra és mivel a dugás is kicsit gépies volt, gyorsan ürítettem és úgy döntöttem, távozom. 15 perccel az órás program vége előtt... Persze voltak még hülyeségek, 2 ágy van összetolva, a 2 közt rés. Ebből következik, hogy nem mindegy merre, hogy fekszel, "kicsit jobbra, kicsit balra, még egy kicsit, még egy kicsit"... Hangulatgyilkos... 2 hét alatt ez a második ilyen élményem, ezért most pár hónapot pihenek. :)