Sziasztok
Bella (32) valakinek van tapasztalata? Akár privátban is jöhet. Köszönöm
Sziasztok
Bella (32) valakinek van tapasztalata? Akár privátban is jöhet. Köszönöm
Átverés áldozata vagy, ilyen házszám nincs Pécsen.
Sajnálom
Tehát a kérdés, hogy "mennyire higiénikus", mint autós kalandozó? Ez komoly. 😄 Mondjuk a 3., vagy a 4. vendége után! Feltéve ha nem lakóautóban fogadták, ahol tudott volna fürödni.
Sziasztok! Netti 41 masszőzről van valakinek személyes tapasztalata? Ha igen,pár szóval írja le legyen kedves,ne csak a like-dislike gombok közül válasszon...köszi előre is!
Sziasztok!
Már sok lánynál megfordultam pécsen és éppen mentem volna az ifjúság utcába az egyik hölgyeményhez,de sajna nem találtam meg a tizennégyperá számot!Ilyen még nem fordult elő velem!Kérdésem hozzátok,hogy járt ott esetleg valaki és tudna infót is adni?Köszönöm!
Sziasztok.
Az a próbán hirdető Szandrarol van valakinek vélemény /tapasztalat.
Látom hogy csak autós kaland, így azért tisztában vagyok vele hogy kicsit más mint a lakáson fogadó pillangók, de mennyire igényes higiénikus?
Volt már ilyen olyan tapasztalatom is azért kérdezem.
Előre is köszönöm :)
Orsi(45) sajnos van tapasztalatom.
55-60 körüli, rövid szőke hajú a hírdető.
Unottan áll hozzá a témához. Nem mosolyog, nem beszélget.
Alig vártam már, hogy el tudjam hagyni a lakását.
Nincs is Alma 44 nevű hirdető lány!
Sziasztok Orsi (45) illetve Debóra (28) lányokról van valakinek tapasztalata? Privátba is jöhet minden info.
Szia!Ha szereted a kicsit molett,nagymellű csajszikat,látogasd meg!Kedves volt és simogatott is szex közben!
Jó szolgáltató nem bánod meg nem kényes alapban mind két lyukat nyomhatod egyikből ki másikba be lehet tolni rendesen!
A most aktuálisan "Dorina" néven mozgó C vitamin lányt, Debrecen/Nyíregyháza/Győr/Pécs tengelyen szokták üzembe helyezni! Mindig más néven, a lehetőségek szerint. Inkorrekt hozzáállás, erősen felügyelt, szerződéses céges lány! 😂☝️
hello! alma 44 -nél járt már valaki?
Szia, ha ellátogatsz hozzá, akkor nem fogod megbánni. Főleg ha még kedves is vagy hozzá...
Petra 25. Legnagyobb kamu csaj..... Vigyázzatok vele.
Szerintem azért, mert megválogatja, hogy kivel szexel. Ha szimpatikus neki élőben is a pasi, akkor van aktus is 😀 Ha nem, akkor marad a masszázs.
Sziasztok, valakinek van tapasztalata Lexy 43rol.? Csak masszázs? Vagy van lehetőség franciás befejezésre.? Köszi!
Kösz az infót :)
Szia 🙂
Én voltam már nála. Nem csak masszíroz van aktus is ezt meglepetésemre én is akkor tudtam meg mikor felhívtam 😃
Belvároshoz közel felújított lakás, szívesen ellalnék ott.
Ki van takarva az arca de ez ne vegye el a kedvedet mert gyönyörű arca és szemei vannak. Személy szerint nekem ez jött be a legjobban. Árak is korrektek. Fél órát voltam vele de azt maximálisan kihasználtuk. Kedves, türelmes, nem nézi az órát. Franciatudása isteni.Én biztos meglátogatom még ajánlom nektek is. 🙂