Hát az durva lehetett . Képzeld menyi fertőzést hordoz magával ha mindenki akia tetszik neki gumi nélkül csinája és van aki be is vállalja!
Hát az durva lehetett . Képzeld menyi fertőzést hordoz magával ha mindenki akia tetszik neki gumi nélkül csinája és van aki be is vállalja!
Engem jól kihagytatok a szolásból!
Mit szoltok ahoz hogy voltam egy helyen nem mondom hogy hol a csaj gumi nélkül akart szexelni mert tetszem neki .Mondtam neki hogy szó sem róla hanyat homlok menekültem el!
Ilyen helyre ahol több lány is van én többet bíztos hogy nem is megyek!
És hogy tudtál ott bármit is csinálni abban a büzben ? Nekem nem ment volna!
Voltam ott én is de nagyon rossz a tapasztalat az egyik a nők terén hát az durva milyen ronda nők vannak. A másik az pedig a hangzavar a cigi fűst és a bűz ami megcsapta az oromat én nem voltam olyan bátor hogy eljőjek és maradtam fizetem aztán gyors távoztam.
Valami csapat van ott is de még nem jártam ott . Jártál a Nagy Ferenc téren örűlet ami ott megy!
Nem voltam egy esélyt megadok magamnak na meg neki? Pécsváradon is vannak csajok?
Helló! Nem voltam még nála de Kyra cica isteni! Probáltad?
Helótok!
Megint itt a csapat forum ! a héten Nancit megkel néznem azt mondják jó csaj!
Jol tudod ott sok az ilyen nő van belöle néhány és egész jók!
Igen Komló tele van ilyen csajokkal Pécse is járnak be melozni lakásra!
Komlon vanak valami csajok azt hallom!
Ja és ildi hát az katasztrófa !
Nekem is joó volt ! Mit szolsz kicsi larához a feje csúnya de a teste az jó!
Sziasztok!
Micsoda hétvége volt. Voltam Mendinél isteni a franciája jol éreztem magam! mi van veled te voltál valamerre?
Rég láttalak Leonidasz!Mónika29-től őszig búcsút mondhatunk,addig mással foglalkozik...
A telefonja is másnál csörög.Mendinél voltál?Izgat a Pécsváradi társaság is...Írj ha tudsz valamit,én mostanában nem tudtam ellógni.
Zsani 26rol érdeklödnék árak ilyesmi tud valaki valamit valamint Maya is érdekelne
noncy!!Vagyok és járok is Castingra csak nem igen osztom meg a forumón mert a régi arculata jobban tetszet:(De Te,Ugrobugri és nagyember jó arcok vagytok ha valakiről infokell kérdezzetek és ha van tapasztalatom vele kapcsolatban megirom!!Én kb itt a forumon csak a Ti véleményetekre adok..Mónika 29 nél voltam egyszer igen jó volt:azota Én se érem el remélem egyszer felveszi és kivételt tesz...Üdv Nektek:noncy,Ugrobugri és nagyember...