Szia, köszönöm, megtaláltam a hirdetését! Az izlésemhez picit vékonyka, de nem baj. Te voltál nála? Milyen? Üdv.!
Szia, köszönöm, megtaláltam a hirdetését! Az izlésemhez picit vékonyka, de nem baj. Te voltál nála? Milyen? Üdv.!
Kuksi!!---a ***moderálva***.net apróban hírdeti magát Eszmi-siklósra--tel szám:-70-676-***moderálva***
Egy kőrkérdés! Tudtok valakit Siklós-Harkány környékén? Nem kell, hogy szolgáltató legyen, csak lehessen járni hozzá rendszeresen. Köszi
Én még akkor voltan nála amikor Lara volt a neve. Csúcs, bújós cica, tenyérbe illeszkedő popóval, és cicikkel.
Vesztenél vele, ha nem mész.
Szia!!---Nyugodtan mehetsz nagyon super---mindent lehet vele,habár a popsit azt nem tudom hogy engedi e /régebben nem volt benne!!/
Sziasztok.
Valaki Helláról tudna adni valami információt
Előre is kösz
Köszi F.G. én is erre gondoltam csak nem akartam hülyeséget írni.Azt sajna nem tudom vállalni de testre élvezésést igen. :)
VSZ=végig szájba.Natúr franciával egybekötve.
:) Igen dinka,a nutur franciát vállalom mint előjátékot!De mi az a VSZ?
Üdv mindenkinek!Kyránál volt valaki?Leonidasz vagy ilko?Milyen a csaj?
Haj!
Ez a Melcsi tetszik nekem!:)Okosságokat ír!
Most az nem tiszta, hogy a natur franciát csinálja- e VSZ.-ba!:)
Lecsekkolnám!:):):)
Na haj!:)
Sziasztok! Ma kezdett városunkban Masszázs Virág. Ideális helyen dolgozik, a szoba, előtér és fürdő első osztályú.
Nem ez a lényeg. A lány a valóságban kívánatosabb mint a képeken, kicsit rövid a programja, de isteni! Nagyon ajánlott. Üdv.
Jaj de aranyos vagy!!!!!!!!!
Kedves Urak!
Félreértés ne essék,nem szeretnék kevésbé népszerü lenni,a gumi nélküli francia ellen semmi ellenvetésem sincs!! :p
Így van! Minden jót!!!
Hát igen ahogy mondod,de a legjobb ha békességben vannak az emberek ebben a ki,,szott világban!!!
Tisztelt grátz! Ízlések és pofonok,kinek a pap kinek a papné...és még sorolhatnám! Emberek vagyunk és ezért nem vagyunk egyformák de szerintem így van ez rendjén,mert különben unalmas lenne ez a kibaszott világ Üdv:1 sorstárs
De!!--hid el hogy nagyobb a vendégköre,és ezért vannak ők már hosszabb ideje az iparban és ez nem azt jelenti hogy gumi nélkül dugnak!--A dominánsabb férfiak gumi nélkül szeretik a franciás játékot--azért mert ilyenkor az övé az irányítás!!!!---Ez így van!!--ha tudod hogy gumi nélkül csinálja a csaj az aktust azt ott kell hagyni--pláne a popót!! Egyébként ha felhívsz egy lányt és beszéltek abból már tudni fogod azt hogy mire vállalkozik és ha felajánlja akkor nem megyek el--és lám nagyon rövid időn belül ezek a hölgyek le is csúsznak---Üdv :mindenkinek
Üdv Melcsi! Szerintem teljes mértékben igazad van! Gumi nélkül csak az ígénytelenek vállalnak be mindent akiknek nem a higiénia az elsődleges szempont hanem a pénz! Én még kölcsönös franciát sem kérnék egy olyan lánytól aki óvszer nélkül csinálja bárkivel! Ilyen helyre nem szeretkezni jár az ember hanem üríteni... Gondoljunk csak bele milyen gusztusos dolog gumi nélkül poposex után egy kis natúr francia?! Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy milyen szolgáltatóhoz megy szívesebben,de azért érdemes elgondolkodni azon hogy ki tudja hányadik vendég éppen az adott napon!!! Nem biztos hogy nagyobb vendégkörrel rendelkezik egy gumi nélkül dolgozó hölgy,mint egy ígényes higiénikus.Szerintem az óvszer nélküli szex nem csak egészségügyi okokból megfontolandó,hanem gusztus is van a földön!!! Üdv:egy vendég.
Teljesen igazad van ilko!A discos lányok sokszor valóban jóval "veszélyesebbek mint egy tiszta korrekt szolgáltató,hisz egy buliban elég pár ital és tied a lány.Vagy másé.....vagy mindenkié?! :D