Egy JÓ!!!! Dominát Én is szívessen szolgálnék ...
Akik eddig azt mondták vállalnak dominát, és megprobáltam azok szánalmassak voltak itt Pécsen ...
Egy JÓ!!!! Dominát Én is szívessen szolgálnék ...
Akik eddig azt mondták vállalnak dominát, és megprobáltam azok szánalmassak voltak itt Pécsen ...
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, hogy a csevegőben, vagy a dühöngőben folytassák az ilyen irányú eszmecseréiket
Az nem semmi! Nálam a postaládába bedobálós trükköt próbálta megint valamelyik okos kancsó eljátszani. Csak arra nem gondolt a gyökér hogy a lépcsőház be van kamerázva!A közösképviselő segítségével a feljelentést megtettük a mostani papirkák és a régi papírok is a rendőrségen várják a tulajdonosukat egy szoros bilincsel együtt. Ha e sorokat olvasod kö..ög akkor csak annyit üzennék neked hogy nem csak én tettem feljelentést hanem más lányok is akikkel szintén megtetted a kö..ögséget. A remélem hamarosan találkozunk az örsön veled és a csajszival is akivel a papírkáidat iratod!
Nagy az isten állatkertje, valakinek én is szúrom a szemét...
Valaki ököllel beverte a postaládámat, úgy, hogy ki sem tudom nyitni. Érdekes, minden vendégem mosolyogva, elégedetten távozott, többen meg is ígérték, hogy jönnek még és vissza is tértek.
Ezek szerint valaki mégis elégedetlen volt. A szemembe bezzeg senki nem meri megmondani, csak a fórumokra írkálnak, meg vandálkodnak. Nem férfi az ilyen.
Üzenem annak, aki ezt tette, hogy ha sok a felesleges energiája, inkább konditerembe járjon!
Sziasztok!!!Van pécsett igazi domina.....?????
Nekem még nincs, ezért kérdezem. :D
Szia! engem is éredekelne Vivike! Ha tudsz valamit róla oszd meg tapasztalataidat légyszi!! Előre is köszi Petya!!
Sziasztok Vivike 19- ről írjatok már valami infót légyszi!!! Aki volt nála írjon légyszi!! Köszi :)
Szia ..Nagyon szépen köszönöm kukis :)kedves vagy nagyon...:) puszi..Mindenkinek szép napot!!:)
Vivike (19)-ről nem tud senki semmit ? Már láttam hogy érdeklődtek páran rajtam kivül is, de nem írt róla senki semmit. Tehát nem volt még senkise nála ?
Azt irtam,hogy megcsöröglek... a hivásfogadás max 50 ft...valóban sok........na mindegy.Ide nem irok semmit.Biztos találsz mást is.szia
Szia!
Fel is hívnálak ha magyarba lennék. Drága a tarifa itt sajnos. Ide küldj el légy szíves mindent amit tudsz róla: ***moderálva***
Szia.Ma megcsöröglek és beszélünk.
...És mindezt egy hirdetőtől...wow!!!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Claudia 36 új képekkel....gyönyörű!
Szia! Írtam sms-t. Várom a válaszodat.
Üdv,
Szemzgettem az oldalról pár lánnyal, és érdekelne, hogy ki az ajánlott, és ki a kerülendő kategória.
Cserébe tudok szolgálni beszámolókkal más lányokról.
Egészen pontosan velük szemezgettem:
Dóri (22)
Dia(18)
Tiffany(19)
Tereza(18)
Nikol(20)
Barbie Dolls(19)
Előre is köszönöm!
Szia.Én tudok valakit aki dominát is vállal.A gond,hogy ide nem irhatok ki számot....nem tudom,hogy tudnám megadni az elérhetőségét?
Segítsetek srácok. Dominát keresek, de sehol se találok. Pécs-Mohács-Baja-Szekszárd környékén. Ha tudtok valakit ( esetleg nem erről az oldalról) akkor írjatok üzenetet, vagy csak itt válaszoljatok.
Köszi