Kössz az infót ! úgy is meg akartam látogatni !
Kössz az infót ! úgy is meg akartam látogatni !
Tud valaki infót? Klaudi ( kétes hirdetés ) ??
Valaki tudja-e, hogy rendelnek-e még lányok a P*t*f* S. utcában, és ha igen, akkor kik azok? Koszi!
Maránál voltam, élőben is kedves, nem csak telefonon. Mosolyogva fogadott, jól éreztem magam, a kéró is rendben volt. Valóban nem egy unalmas lány :)
Szia Melyik Klaudiát--mert van egy fiatalabb és egy idősebb---Klaudia25---vagy--Klaudia36!!!!!
sziasztok! kezdő vagyok az oldalon, de az idősebb nőket kedvelem. Az oka hogy voltam pár fiatalabbal, de nem tetszett a stílusuk és némelyik pofátlanul ***moderálva*** volt, de persze akadt kivétel is...viszont pozitiv tapasztalatom van Lilyvel, igazi profi mélytorkos amellett kedves is. Aki szereti a husisabb nőket ő jó választás lehet. :)
Klaudiát ajánlom mindazoknak, akik a minőségi szexet szeretik. Akik kezdeményezők és ki tudják hozni a legjobbat a hölgyekből
IGEN. Nicol 30. es nagyon kedves csaj is, meg jo a musora.
Szevasztok!
A rózsadombon található valaki a hírdetők közűl? - ha esetleg valakinek van infója, előre is kössz
Natiról valaki valami infót tud ? előre is köszi !
Mókuska nagyon egybe van, gyönyörű szép haja van és érdekes arca, de az ágyban még nagyon sokat kell tanulnia.
Mercédesz 33-ra aki most is hirdet szeintem ő a legtutibb
Gaben!
Melyik Mercedesre gondolsz?? A régire vagy az újra?? Netán a kettő egy és ugyanaz??
Még Melissa 25 is érdekelne!!
Helló! Lily35-ről van valakinek információ--minden érdekel!!!!!!!!!!!!!!Köszi
szerintem Mercédesz a legjobb
Sziasztok!
Pécsen ki a legjobb,legigényesebb?
Menj el hozzá....érdekes csaj,az biztos..régebben írták,hogy nyávog... na igen,elég furi a stílusa,de ***moderálva*** :) Nekem nagyon jó volt vele..finom ,gyengéd nő....nagyon pakolható :)
sziasztok!
Éedekelne kinek van értékelhető tapasztalata jucus959-ről?
Köszi hogy ezt leírtad, sajnos igazad van!
Viszont kérlek, azt akiben nem csalódtál írd le.
Ki volt az és kicsit írd körül a szitut.
Köszi