sziasztok
sos ben kérnék infot barátaim Szentlőrincen járt valaki a másik ***moderálva***hirdeto kedves aranyos holgynél ildikobella27? nagyon szimpatikus volt
sziasztok
sos ben kérnék infot barátaim Szentlőrincen járt valaki a másik ***moderálva***hirdeto kedves aranyos holgynél ildikobella27? nagyon szimpatikus volt
Az igaz. Es szanom-banom is. Az igazi problema, hogy ugye "kozben" derul ki, hogy nem egy oroszlanal van dolgod, hanem egy bena nyuszival. Amit ir az adatlapjan es amit mond a telefonban, az szoges ellenteben all a valosaggal. Nem az volt az igazi baj, hogy nem a kepen levo leany nyitott ajtot, hanem egy gyenge masolat, hanem megigert fut-fat a telefonban, amirol kiderult hogy SEMMI sem igaz belole. Tolem lehetett volna csunya, ha ugyes. De nem igy tortent.
Már megbocsáss kedves Johnny Rock,de ha valaki nem tetszik,akkor nem maradok. Ha meg mégis,akkor nem húzom le a sárga földig :) Ennyire nem lehet egy férfi igénytelen!
Hetfon jartam az aproban hirdeto Odettnel.
A hirdeteseben semmi sem igaz es kamu keppel hirdet. Se tetko, se sudar alkat, egy nagyfulu r*ma lany, aki tok baratsagtalan.
Sajnos megis maradtam, nagyon nem kellett volna. Melytorok nincs, kenyszerfrancia nincs. ***moderálva*** fizettem egy 1/4 teljesitmenyert.
Vigyazni!
ezt nem Angel kapcsán írtad, amúgy?
Én azon csodálkoztam, hogy egyáltalán maradt belőle valami. ;)
" ***Kérjük az önreklám mellőzését!*** "
Már előre látom, hogy a moderátorok hamarosan ezt a szöveget fogják a kommented tetejére írni. :P:D
***Kérjük az Önreklám mellőzését!***Niki
Hozzám nyugodta jöhetsz. Kedves és aranyos ézrzékkel teli lány vagyok
Pozitív élmények: Jártam az apróban hirdető Dórinál.Szép lány, nagyon kedves, Uránban rendel, csak normál dolgokat vállal. Orsi 42-ről ugyancsak jókat mondhatok.Kellemes kinézetű, sportos alkatú hölgy. Viszont egyiküket se a nagy melleket szeretők keressék.
Én Szofival voltam, nekem bejött :) Kedves, jól csinálja a dolgát, nem siettet.
Mindkettő kellemes, Szofi kicsit lendületesebb, természetesebb. Iza több rózsaszállal dolgozik, de kulturált lány.
Odettet én is javaslom ,hogy kerüjétek el......
Üdv.
Odettet elkerülni............r***enetes. Nem is érdemel több szót.
Sziasztok.
Iza(23) és Szofi(21) ről lenne valakinek infója?
Esetleg a fiatalabb lányok közül kit érdemes meglátogatni egy jó franciáért??
Előre is köszönöm!!
Szilvi sztem nem lehet sokkal rosszabb, bár én még csak az utcán találkoztam vele és egy bomba csaj ruhában is. Aztán, hogy bejutsz-e hozzá az egy másik kérdés. Én egyszer megpróbáltam aztán egy nagy beégés lett mert még azt is letagadta, hogy beszélt velem mikor becsengettem a lakásra ugyanis tudtam, kivel dolgozott együtt anno. Ugyanis mire odaértem a megbeszélt időre, kikapcsolta a telefonját de biztos nem volt foglalt mert a kaputelefont felvette. Azóta sem értem de már nem fogom újra megpróbálni akármilyen csábítóak a képe. Elvből. Ez nálam kiveri a biztit. Dönts! És ha bejutsz, cáfolj rám és kérek egy kimerítő beszámolót.
Nem írok konkrétat, mert moderatúra lenne a vége. A mai nap konklúziója:
1. Minden esetben leinformálható lányhoz kell menni. ÉS PONT. Az hogy honnan informálod le, azt úgyis tudod már. Innét a fórumról, vagy a ***moderálva***-ról, vagy az ***moderálva*** oldalon, amelyik lány enged véleményt nyilvánítani, vagy bár akárhonnét. A gugli a barátod. Vagy egymás barátai vagyunk, privát üzenetben.
2. Húszonévesek közül csak Kamillához ezentúl. Akinek nem inge, ne vegye gatyára, de a legtöbb húszonéves nem az az "nő lekületű" szolgáltató, hanem a másik fajta (igen, a ká betűs). Nem voltam soknál, de az a pár elvette a kedvem ettől a korosztálytól. :( Kamilla a kivétel. Írták már itt, és szó szerint igaz, hogy Ő lehetne az etalon a korrektség és minden más terén, főleg ebben a fiatal korosztályban. Talán Ő sem az a kimondottan összebújós-romantikus fajta, de minden másban magasan veri a korosztályát, egy kedves, normális és csupaszív lány. Mától fogva vagy ő, vagy a harminc pluszos hölgyek, és közülük is csak azokhoz, akikről van pozitív feed back.
Ennyi, akit a konkrét érdekel, az keressen meg privátban.
UI: érdekes, de hamar lekerült a hirdetés, egy a másik meg kéteset kapott? Más is megszívta ezek szerint?
hát Szilvi PONT így bizos nem néz ki, mert - bár határozott fejhlődést mutat - igen amatőr módon retusálja a képeit (elég ha csak az árnyékokat, illetve a szögletesre formált combot nézed.
Volt egy lány itt, utoljára talán június elején lehetett aktív. Viktória néven hirdetett, pár fekete-fehér képpel, arca egy pillangó mintával volt kitarva (hátha így rémlik valakinek). Elég szűk időbeosztással dolgozott, csak 17-től 21-ig, vagy tanult, vagy dolgozott máshoz is, már nem emlékszem, hogy mit mondott erről. Kertvárosi volt. Itt is hirdetett és az R-betűsön is. Sajnos nem tudtam felkeresni akkor, és nagyon eltűnt, a telefonszáma sem él már. :( Tudni róla valamit, végleg abbahagyta, vagy elment külföldre, vagy mi lett vele? Nagyon jó lett volna eljutni hozzá, nagyon normális, kedves lánynak tűnt így telefonon keresztül is.
sziasztok
érdeklődnék hogy alma és párjnál volt e valaki és hogy ajánlott e ?
avagy alma ajánlott e ?
köszönöm
Nos, igen. Ahhoz képest, hogy sokan azt sem akarják, hogy az utcán köszönj nekik, amikor egyedül vannak, ez erős. Igazad van.