En mar voltam Szilvinel.
minden nagyon is rendben ment. Akkor is jo csaj volt most az uj cicikkel meg meg jobb lesz szerintem.
ha te voltal mar es nem tetszett amit lattal akkor nem tudom neked milyen csaj kell...
En mar voltam Szilvinel.
minden nagyon is rendben ment. Akkor is jo csaj volt most az uj cicikkel meg meg jobb lesz szerintem.
ha te voltal mar es nem tetszett amit lattal akkor nem tudom neked milyen csaj kell...
Készüljetek fel rá, hogy nem, hogy szilikon cici nem fogad, de csak a photoshoppolt valóság lesz ott. ;)
Ki hisz ilyen képeknek, emberek? (Nem hülyeségből kérdem, hanem tapasztalatból mondom. Meg ismeretből.)
Nehezel lehetett elérni estefelé..... De rámennék...😂😂
En amint tudok megyek:)
Láttuk. Nagyon örülök neki. Talán végre eljutok hozzá
Koszi szepen a nyomozast:))
ez igy mar nem annyira jo. Ki lesz hagyva.
Tegnap még 2 Zoya32 hírdetett! Egy sovány és egy kissé teltebb! Ez utóbbi telefonszámán beszéltem meg találkát, de csunyán átvert!
Zoya. Képekhez képest felszedett néhány kilót,de jól áll neki.Franciatudasa kiemelkedő.Szexben is aktív.
Kenza. Testverlapon hirdet,karcsú,nagyon szép milf. Nekem mindkét lány bejött.
:-)))) és még nőtt is 5 cm-t :-) ja és van ott még plusz 8kg is fotókon *** moderálva *** szőke,,, leirásban fekete what s the buzz :-)))))
Meg át is ment valami tér-idő kapun, mert a *** moderálva *** tíz évvel fiatalabb. Lehet az a szerver egy párhuzamos univerzumban van, ahol Csilla nevű alteregója még csak 27 éves. :D
Így igaz képek alapján jónak tűnik, bár csak 2 képe van fenn, nehéz eldönteni. Mert szerintem elég photoshoppolt képek.
Hello!
Én még régebben jártam nála, akkor még Iza néven volt úgy emlékszem. A képein nagyon kívánatos, jól néz ki, de élőben már annyira nem jött be, nem volt rajta több kiló, de vhogy semmi extra, nem volt izgató. A bemutatkozásában most azt írja "igényesen sminkelt", lehet akkor azóta ezen változatott, amikor én jártam nála olyan volt, mint aki épp akkor kelt fel. Emellett egy kicsit unott hozzáállás, tehát összességében nem ajánlom.
Szofi 22: Nem lenne rossz, de ami számomra nagyon zavaró volt a (szürke) fogai. A lakás is egy kicsit lepukkant, amúgy kedves, jó hozzáállás.
Sziasztok!
Noveli-nél járt valaki már? Mik a tapasztalatok?
Minden kedves hirdető Hölgynek és fórumozó társaimnak boldog Újévet kívánok!
Kösz az infót, rákeresek.
Üdv! Egy *** moderálva *** pár napja írtak róla.
boldog uj évet buék
Írd be a keresőbe a nevét, valaki írt már róla beszámolót. Nem dícsérte.
Találkozott valaki esetleg az apróban magát csak egy ponttal jelölő (a képen épp telefonál) hirdetővel? Ha igen, köszönettel venném, ha megosztaná a tapasztalatait. Amúgy pedig, a hölgyeknek, az itt megforduló uraknak, és úgy általában mindenkinek boldog, sikeres, orgazmusokban gazdag új esztendőt kívánok!
Én is csak telefonon érdeklődtem nála, telefonban teljesen normális volt. Mondjuk az *rak szerintem meghaladják a pécsi átlagot. Ha lenne most kocsim, talán kimennék Mislenybe (más izgalmas hölgyek is szoktak ott turnézni még rajta kívül is), de kibuszozni tuti nem fogok senki miatt. Kérdeztem tőle, hogy esetleg bent Pécsett nem-e lesz a későbbiekben, nem ígérte, hogy igen, de nem is zárta ki teljesen a lehetőségét ennek.