...folytatás...
Bianka 25: nekem ő a Nr. 1. Minden tekintetben. Viszonylag régóta járok hozzá. Ha teheztném nem ajánlanám senkinek,hogy csak az enyém legyed,de akkor nem tisztelne meg minket itt soppronban. Többször voltam már a karjaiban,így mi már nem csak együtt vagyunk/dugunk, mint két idegen, hanem mintha a pl barátnőmmel feküdnék le. Szeretek vele lenni, beszélgetni is. Amióta voltam nála nem igazán voltam másnál inkább csak az elején,de mindíg megbántam! Ő az akinek 20ból 30-at adnék. (ha ezt olvasod,csók drága Bia ;) ) -szerintem tudod ki vagyok...
Van egy csaj többször láttam már,mindíg más névvel volt már Niki, Liliána is stb. Van benne roma vér valamennyi már nem mostani dolog,de egyszer volt hozzá "szerencsém" . Itt mindenképp jelezni fogom,ha hirdet. Inkorrekt, nagyon. Egy órára neveztem be. Azt mondta a fél órában 1az órásban 2 aktus van. Utóbbit választottam+extraként popsit. Mive 2járt egy órában így hagytam,hogy a franciájával (ami amúgy elég jó) kivégezzen. Felkelt az ágyból megtörölte magát aztán mondta hogy végeztünk. Kérdőre vontam , mert persze nem ezt beszéltük meg, és én bírtam volna mégbőven a továbbiakat. Mondtam adja vissza az *xtrát. Persze nem adta. Mivel nem vagyok olyan nőverő állat tipus , berágtam felöltöztem és eljöttem (pedig megérdemelt volna egy s*llert...) Senkinek nem ajánlom! Jelezni fogom ha fent lessz!