Alexa 28...ról kértem infót..Nem kaptam sajnos és nagyon rá is faragtam vele.(pedig elmondása szerint volt már aznap előttem 5 vendége amit persze én nem hiszek,de nem is ez a lényeg)Nem akarok minden részletet elmondani,mert még most is fel vagyok háborodva a hölgyemény hozzá állásán.Szopni nem akart inkább csak nyálazgatta igaz mikor bevette akkor is csak alig,de ezzel nagyon spórolt..Kényeztetésre a teste még talán reagálna is.....volna,de ő ezt nem engedi.Inkább hagytam ez így kinek jó..??Nekem nem az biztos.Aztán gumit húzott pedig nem is kértem,de nem ellenkeztem mivel addig amit csinált sok örömet nem okozott gondoltam talán a folytatás jobb lesz.Nem lett!Bele ült vagy 5-6 centit.Megjegyzem nem az a 22/6 csődör vagyok akivel ennyire kellene óvatoskodni.Gondoltam kérem a kedvenc pózomat a doggit amire elutasító választ kaptam...na itt aztán végleg elszakadt a cérna.Gumit lekaptam és távoztam.Természetesen míg öltöztem elmondam az őszinte véleményemet a munkásságáról.Mostanában úgy látszik nincs szerencsém.A kérdés csak az minek megy az ilyen pr...tinak? Ha meg igen, akkor miért csodálkozik ha meg akarják ba...ni?A képei erősen szépítik a valóságot a profilképben nem is vagyok biztos,hogy az övé csak hasonlít.A kora is valamivel több lehet,de ezek nem is annyira lényegesek mint maga a negatív hozzá állása.Nagyon bánom,hogy meglátogattam!Részemről nem kérdés,hogy nem ajánlott.