Annak ellenére,hogy külső tagot találtam.A megszokás,hogy közben benézek,mert a változatosság gyönyörködtet!
Először is szeretném megköszönni mindenkinek,a sok minuszt!
Az előttem szólónak,nagyon,de NAGYON IGAZ VAN!Csodálom,hogy nem moderálták ki még!
Nem tudok más kifejezést találni mint: - ISZONYAT!
S mivel tudott dolog,hogy MINDENKI HAZUDIK! nyugodtan minden adathoz hozzá lehet adni ,minimum 3-5 évet! 5-10 kilót!
Egy férfi szerszáma egy érzékeny műszer! Az jobban jelez,mint az univerzum kutatásához használt,bármilyen eszköz!De mondjuk ezt a nők soha nem fogják megérteni!
Mert akik csudásítják magukat,azok ha ezzel a ténnyel tisztában lennének,régen elhúztak volna Afrikába. *** moderálva ***
De az is lehet,hogy a *** moderálva *** tartják fenn ezt a réteget?
Komolyan mondom,sokszor én szégyenkeztem,mert szégyenszemre elkullogtam,mert tudtam,hogy nincs az a műsor,amivel engem izgalomba hozott volna a hölgyemény!
S igen,a minőségromlással,egyenes arányban ugrottak fel a*** moderálva ***!
Szóval csak ennyit próbáltam elmondani hirtelenjében!
S mivel pozitívat nem tudok írni jelenleg!Várható,hogy kilesz moderálva a hozzászólásom!
*** moderálva ***
Mert csak el kell nézni az ország lényegesen szegényebb részébe!
Debrecen 170 Nyiregyháza 77 ! S micsoda minőség!Pedig biztos,hogy itt is hazudnak!De ezt figyelembe véve!
Nem értem az egészet!Hiszen pont fordítva kellene,hogy működjön!Hiszen keletről mindenki ide jön Sopronba!
Na lehet minuszolni!De ez már kibukott belőlem!