Szevasz...Muszály írnom mert jót röhögtem rajta:) Elképzeltem a szitut ahogy szaxizik és közben társalog közben.Én a helyedbe be csatlakoztam volna...Mondjuk kicsit emelt,a vonal túlsó végén infót kérő makktársnak oda szóltam volna.....-Igen van francia is aminek éppen a közepén tart amolyan megszakítós vicces féle...ha te is ilyet szeretnél gyere bátran.......- Első a munka mindig a következő....Tudod mint afféle jó maszek kb úgy volt vele a kislány...Az a munka ami a kezében volt már" az biztos sőt gondlom már le is volt rendezve.R-go már nem tudta elbukni max szarul kivitelezni ami be is következett.A tréfát félretéve ez minősíti a szolgáltatót a színvonalát na és kimondom a primitívségét is.Az a helyzet kedves szolgáltató lányok,hogy ehhez a szakmához tényleg fölösleges lediplomázni,de az inteligencia viszont elengedhetetlen mint ahogy a kedvesség és a jó kommunikáció és kapcsolatteremtő kézség.Tehát egyszerűen fogalmazva aki nagyon butuska annak ez sem fog ötösre menni.Ez a szomorú tapasztalat. Tudom nem vígasztal senkit,de aki soxor járt már ilyen helyen szinte mindenki találkozott hasonló jelenséggel ha nem is ennyire durva kivitelezésben.Ez ugyan az amikor aktus közben bekérdeznek soká végzel még...?Ez a csúcs amitől biztosan a csúcsra érünk egy villanás alat.Na nem az orgazmus...hanem az idegállapotunk tűrőképességének a határára. Kicsit tovább tolva a gondolatsort az ilyen magasan jó színvonalat képviselő szolgáltatók ne csodálkozzanak ha ilyen élmények után a vendég nem hogy vissza nem akar menni,hanem felejteni szeretne. B.U.É.K!!!