szerintem felejtsd el :S nem ajánlom
szerintem felejtsd el :S nem ajánlom
aminánál volt valaki ma sopronba utazok és +látogatnám infó valakinek?
Sziasztok! A most Roxána (21) néven hirdető hölgynél jártam anno, mikor még Miskolcon tevékenykedett, ott Vivien/Díva néven. Korábban róla olvasott beszámolók és saját tapasztalatom alapján egyáltalán nem ajánlott. Jól néz ki, de sajnos igen gyenge színvonalú volt a szolgáltatás minősége, negatív hozzáállással. Persze azóta változhatott is akár...
dittinél votam
Rendben volt minde neagyon korrekkt, friss lepedö...
dittinél volt valaki?
Rubina na ja elöször Györba voltam nála akkor 10/10 mig ide ért sopronba 10/5 ennyi, soproni ***moderálva***, ***moderálva***szerintem sok
tartsuk össze soproniak és vidékiek azért irok én is egypár beszámolott hét elején voltam a soproni massage aki szereti ezt a fajta felfrisülést akkor nagyon ajánlom no sex csak kézi levezetés , tényleg masszázs nagyon jol csinálja nem simogatás ö nekem 10/10
Sziasztok férfi társaim voltam Sonjanál a fürdö tiszta ,tiszta törülközöt kaptam a ***moderálva***is rendbe volt nagy kedves Sonja és aranyos de nem 26 éves szeritem inkább 31-32 lehet az***moderálva*** 10/8pont
Gergely · Lelkes újonc · kedves férfi társaim tegnap déután voltam lindánál és nagyon jól éreztem magam nála.
tényleg az nyit ajtot aki a képen van,nincs retusálás és ami leggfontosabb nincs lehúzás.
a lakás jól megközelithető mind busszal és mind autoval.
a lakás tiszta és szépen rendezett.
linda egyedül rendel kedves aranyos és ugy éreztem magam mintha barátnömhöz mentem volna haza.
az ***moderálva***jók és rendben vannak és azt hiszem visszajáró vendége leszek,mindenki aki szereti ezt a tipust annak csak ajánlani tudom mert nagyon megéri.
Doc · Tag · Melissza masszázsa: 4/10
A képeken valóban ő van, de a fotós valószínűleg profi volt és jól ***moderálva***...
A helyszín a ***moderálva*** utcában van, a házban több lány van, elég nagy a forgalom, mindez nulla logisztikával megfejelve. Talán tiszta volt a lepedő és a törölköző is, mosás-szárítás jelei mutatkoztak, de ennek ellenére nem láttam tisztának a helyszínt :S
Az egyetlen pozitívum, hogy a hölgy kedves és dumával oldja a hangulatot.
Tihannához szerettem volna amúgy eljutni, de a fennlévő hirdetése ellenére nem volt ott, "elutazott". Pfff
Szóval szerény véleményem szerint pffffffffffffffffffffffffffffffffff én oda többet nem megyek....
Gergely · Lelkes újonc · sziasztok kitty-ről van valakinek valami infoja?
A Pécsi lányoknál megtalálod Stellát!
Hova tűnt Stella???
Roxyrol van vkinek infója?
Szia, a város melyik részén dolgozik Stella és milyen ***moderálva*** ? Előre is köszi!
infot szeretnék stellárol és nóriról. esetleg van olyan lány aki szereti ha po*ba is?
Sziasztok,jártam Stellánál és megvallom,hogy elég zord a pecó.Viszont a képeken ő van és nagyon kedves volt velem.Nem türelmetlen,lehet vele dumcsizni is és a szex is jó vele.Amit azért sajnáltam,hogy nem vállal popót.Részemről ajánlott,jó vadászatot.:)
Mint hírdető a vélemenyémen megegyezik veletek fiuk!Nagyon sok történetet hallottam itt és abban a városban is ahol előzőleg majdnem 3 évig laktam.
Volt alkalmam végighallgatni pozitív és negatív tapasztalatokat is,de alig láttam ebből vissza valamit itt a fórumban!
Ezel nem csak a fórumoző uraknak hanem azoknak a lányoknak is segítettek akik megfeleló szolgáltatást nyujtanak.Igy nem a kétes hírdetőket hanem azokat a lányokat keresik fel elsödlegesen az uarak akikről mások is jó vélemyénnyel vannak!Ezzel támogatnátok azokat a lányokat akiket sokáig szeretnétek még a városban látni.Azok akikről pedig sok a negatív vélemény,hamarabb tovább állnak igy kevesebb csalódott pasi lesz!
Szerintem ez igy lenne logikus!
Szép napot mindenkinek!
Linda
Gergely · Lelkes újonc · hidd el nekem nyiregyhazan a keleti blogban ***moderálva*** a csajok mint itt otthon ***moderálva*** es erre jön rä ***moderálva*** forintal ugy hogy akinel eddig voltam meg ***moderálva*** is szamithato.
Gergely · Lelkes újonc · hello lehet hogy hülyeseget kerdezek de ez a hello kittis csajszi tenyleg ö van a kepeken vagy ez is kamu,mert szerintem jol nez ki?