Nem hivtam fel mert nem rég derült ki a fertőzés,és nincs fent most az oldalon,de jobb is mert a nejem tombol és a hatósághoz akar fordulni.....Titokban irok és figyelmeztetlek benneteket mert nem akarom hogy más is igy járjon !!!!
Nem hivtam fel mert nem rég derült ki a fertőzés,és nincs fent most az oldalon,de jobb is mert a nejem tombol és a hatósághoz akar fordulni.....Titokban irok és figyelmeztetlek benneteket mert nem akarom hogy más is igy járjon !!!!
de felhivtad hogy gond van??
lehet nem is tudja.van olyan betegség ami a férfin jön ki elöször a nöben lappang tünet nélkül.
ez a viky nem is rossz bőr azt hiszem meg is látogatom
Az a Zoé az aki Bécsiben van....Jó lesz vigyázni,tényleg nem kamu.
Ez nem kamu,azért van ez az oldal hogy megirjuk a rossz és a jó tapasztalainkat...valaki él vele valaki nem,én csak jót akarok,de mindenki maga dönti el hogy kell-e neki fertőzés vagy nem!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem ez meg kamu.
köszönjük az infót. de zoéból volt kettő is ha emlékezetem nem csal
Kedves látógatok,én jól meg jártam.....együtt voltam a Zoé nevezetű csajjal,kaptam egy szép kis fertőzést tőle...otthon lebuktam,a feleségemnek el mondtam mindent,meg akarja keresni és a lényeg az hogy nagyon vigyázzon az aki a Zoét válassza mert nem egy tiszta nő....ez egy jó tanács!!!!!!!!!!!!!
Rebeka 22 rol irtam
voltam. nagyon aranyos,kedves odateszi a masszazst,de nala ennyi a kinalat. ajanlom.
Szia!
Sonját próbáltad már??? Szerintem nagyon jó!!!
Floren!!!!!
Most voltam a hölgynél!!! 10-ből 10 pontot adok!Az összes ,itt ,most hirdetőt veri!
Pedig Kerol is csúcs volt!De Ő most nincs!
Így most FLOREN a győztes!
A többinek üzenem!Tanulhatnak tőle!
Nem a lenyúlásra megy!
Goldról írtam kb.2-3 hete, a lényeg: ahogy a nóta mondja"nagy test, nagy élvezet" ha ezt szereted, ajánlott ! hozzáállás: 5, abszolút korrekt - utólag f*z*tsz!-, teljesen laza a csaj, megkockáztatom, hogy élvezi is amit csinál.
sziasztok ! gold és jenna volt vki náluk?
szaisztok! kiskuki 2 velem is ezt csinálta a Vanessa de ha jól láttom a akkor most Barbi! sajnos nem jött össze a randi és Én nagyon HÜLYE ugy gondoltam elmegyek a 66 os bárba hát gyerekek az valami szörnyü volt a kb 3 afromagyar + egy fehér lány, a dolog közbe a hőlgy nézte a tévét és ez nem vicc és nagyon ***moderálva***
Sziasztok!
Voltam Eperkénél! A képeken valószínüleg ő van, bár azokat erősen photosoppolták! Már a tetkók miatt is! Elég kelletlen és semmi szikra! Ha rám hallgattok kihagyjátok!
Üdv
Sziasztok!
Nos most közzé teszem.Nem most ,pár hete történt.Az "gallyfalvi" úti ***moderálva***!Mivel,nem azt láttam ajtó nyitáskor,mint a képen!Elborzasztó hölgyet a képhez képest.Nos,én illedelmesen elnézést kérve távoztam.Mire leértem ,utánam telefonált valaki a házbó!"Ha mégegyszer beteszem a lában az "Gallyfalvi" utcába!A lábam el lesz törve!A telefonáló hölgy jelenleg is itt van a hirdetők között!Hogy most hol ***moderálva***,azt nem tudom!De azt hiszem megint ott van kék ruhában,S Kl......-nak hívják!Nos ezt azért tettem közzé!Hogy felhívjam az illető hölgy figyelmét!Ő vigyázzon a legjobban rám,hogy baj ne történjen velem!Mert annak súlyos következményei lehetnek!S a hívása alapján,bármikor beazonosítható!Ez komolyan megtörtént!
Sziasztok!
Pécsen több alkalommal volt már negatív tapasztalom,voltak olyan hölgyek, akivel nagyon kellemesen záródott a találka,a legdurvábbat pár napja már leírtam!
Keresd vissza!
Mindenkinek azt ajánlom,legyen körültekintő,ha első alkalommal megy a hölgyhöz,ne ***moderálva*** előre a ***moderálva***,ugyanis a hölgy ***moderálva***,nem
biztos hogy a megbeszélteket teljesíti,ne szoktassuk hozzá őket,inkább ha nem megy bele,hogy ***moderálva***,akkor inkább hagyd ott,vagy ajánld fel hogy most***moderálva***akkor, ha ő is állja a szavát!Ez így lenne korrekt,ne ájulj el ha nagyon jól néz ki,légy kemény és ha nem megy bele,akkor inkább
hagyd a fenébe!Ha már a telefonba hallod hogy rugalmatlan,tudod mit kell tegyél!Ha bele megy,lehet hogy az lesz a vége,hogy mikor oda érsz a címre,nem
veszi fel a telefont,de akkor már legalább tudod,hogy egy olyan hölgytől menekültél meg,aki nem veszi komolyan a***moderálva***,és ezt azonnal közöld itt a fórumon!
Ha valami változást szeretnénk,akkor valamit tennünk is kel érte,ne hadjuk hogy a hölgyek hülyét csináljanak belőlünk,aki ezt olvassa adja tovább,akinek csak tudja!
A szerkesztőket arra kérjük, ne moderálja állandóan a fórumozók írását,mert akkor azt feltételezzük,hogy egyet értenek a hölgyek,alacson színvonalú ***moderálva***!
Valamint fejlődjön a korral,és kövesse több ilyen jellegű honlap tevékenységét,ahol a hölgyek profiljánál rögtön lehet jegyezni,a jó és a rossz tapasztalatokat,ez
a hölgyeknek is, meg a férfiaknak is,egy olyan vissza jelzés lehet,ami emelheti a ***moderálva*** színvonalát!
Tisztelet a kivételeknek!Köszönöm!
Köszönöm a választ! Közben sikerült Sz.helyen találnom egy gyönyörű, kedves, és érdeklődő természetű lányt. Azt hiszem felkeresem még a közel jövőben...
Szia Lazsba!
A mostani felhozatalból Sonját ajánlanám! Ugyan kicsit dr*g*bb mint a többi szolgáltató, de ő nagyon oda teszi magát!
üdv