Zsani 24!
Mosolygós képet kérünk!
Zsani 24!
Mosolygós képet kérünk!
nálam Szonja az ötös skálán 5*´ . tényleg nagyon ott van!
Jenna 5*. fölé csak azért nem mert csinált a cici, de szolg*ltatásban nagyon jó,
ja és mindketten nagyon csinosak!
Még annyit, hogy Fannyi szerintem nem kezdő, már láttam más városban régebben is.
Valószínüleg csak ügyetlenke szegény. Sok faszinak bejön ez a kezdő vagyok duma....
Szerencsére Sonja itt van, ő tényleg jó választás. Sopronban manapság könnyű befürödni!
Sziasztok!
Réka barátnőjénél voltam a Bécsi utcában (nem jut eszembe a neve). Maga a lakás rendben van, szerintem a fürdő sem gáz, pici, de új tusolókabin.
A csajszi átlag, se jót, se rosszat nem tudok rá mondani.
Cintiánál is voltam - bár nem ő van a képeken. Nekem legalábbis egy echte roma csaj nyitott ajtót. A másik csaj, akit láttam ott, ő is útszéli kategória.
Nagyon nem ajálott a Kolostor utca. :(
Attól függ melyik?Mert kettő van belőle!Szerintem az idősebbnél voltam!Az felejthető!De nagyon!
Sziasztok!
Alexáról valaki infó?? :)) Nagyon szexi ..... bejön nagyon! :)
Kiegészítve a fehér harisnyakötös képre is.
TÜNDIKE 29 "párducmintás" fehérnemüben nem te vagy.Légyszíves intézkedj,ha nem szeretnél "kétes hirdető" pecsétet kapni.Köszike.
Köszönöm, akkor felkeresem......... majd beszámolok :)
Kingát,csak ajánlani tudom,nekem nagyon bejött,
Sziasztok! Kingáról valaki bővebben tudna írni, mert nagyon érdekel! Köszönöm
Kedves Zorg! Rebekáról csak annyit, hogy nálam nagyon rég a a Best..!! Próbáld ki hogy maszíroz egy IGAZI... :) váom a véleményt!
Sziasztok!
VIRÁG-ról valaki tud valamit? Volt vki már nála?? nagyon finom így a fotókon :))
hello,, én is jártam a fannynál ,, nagyon csinos , aranyos a kezei a masszásnál nagyon jok ,, , ám igaz kicsit félénk, volt,, de emlitette hogy picit zavarba van még , mert még kezdö ,, de én nem csalodtam benne.
Egyetértek, Fannival én is befürödtem. Mint egy darab fa... Szép, meg formás, de ennyi. Én sem ajánlom.
Sziasztok!
Jártam Fanninál! Nagyon kezdő még! Elég kelletlen illetve azt sem tudja mit kell csinálni! Sőt még az *vszer felhelyezése sem igen megy neki! Fr*nciája nagyon ügyetlen illetve hamer elfárad és csak a b*rt huzogatja kelletlenül. Szeretkezésbe sem aktív, olyan mintha minden rossz lenne neki...
Még sokat kell a ***moderálva*** tanulnia! Hát akkor rajta tanítsátok, de sokat ne várjatok, egyébként alak cicik nagyon rendben vannak! Üdv
timi is okés régebb sokat játam hozza ok
kinga YO nagyon ,kedves 40es csak ajánlom. kicsi de tiszta lakás .
Rebekáról érdeklődnék!
Masszázs tényleg ok e? (Értem ez alatt, hogy nem kell olyan lány aki 1-2 perc hát és lábsimogatást követően már a farkamnál matat.
Illetve azért az, hogy utánna mennyire bevállalos és azt hogy teszi?
Előre is köszi!
Sziasztok! Mit tudtok Erikáról? Jó az új kép, kipróbálnám... Valaki járt már nála? Köszi