Pedig ha megosztod a tapasztalatodat, lehet, hogy mások is megosztják veled...
Pedig ha megosztod a tapasztalatodat, lehet, hogy mások is megosztják veled...
Bővebben?
Vandus 27
Hatalmas csalódás ,a hozzáállása értékelhetetlen........
Üdv emberek.
Napsugár 29 régóta hírdet.... valaki valamilyen tapasztalat?
Előre is köszönöm!!!
Sziasztok. Léna27 ről tud vki véleményt, tapasztalatot mondani?
Köszi
hallo
welche frau kann ich besuchen am Samstag oder Sonntag
sollte deutsch sprechen
ich bin ein 55j. mann aus Österreich
am Sonntag in Sopron
Danke für Tpps
Szia
mi nő tud látogat szombaton vagy vasárnap
kell németül
vagyok egy 55j. ember köszönet
részére TPPs
vasárnap Sopronban Ausztriából
Kedves Shena!
ebben a hozzásszólásodban sincs aktusról szó a magyarázkodásban. (Ez a sakk-matt helyzet, ugye?) :P
Megértésedet köszönöm és szép napot!
Üdv: Doc
Kedves Shena! Sehol és senki nem írta, hogy 68-ban születtél. Dinho válaszolt gobe49 kérdésére, hogy volt-e valaki Shenánál (Nálad), hogy igen, az adatlapodon a véleményeknél egy gobe1968 írt egy beszámolót. És még annyit is írt gobe49-nek, hogy gobe1968 ha 1968-ban született, akkor éppen 49 éves. És véletlenül pont egy gobe49 kérdezi. Na ehhez nem kell sok góbéság, hogy iskolázottság nélkül is összetegyük, hogy a párhuzamosak biz a végtelenben összeérnek...
A marketingfogásaidról én írtam, miszerint a képedre valóban ki volt írva, hogy május 31.-ig vagy elérhető, és biza június elején is futott a hirdetésed, ami furcsa, legalábbis nekem. Az meg másnak is furcsa volt, hogy a régebbi hirdetésed szövegében úgy volt, hogy csak törzsvendégeket fogadsz, aktusról szó sem volt...
Én emlékszem, hogy mikor és mit írtál... ;)
Azt azért mutassatok már mrf hogy hol irja vagy írta valaha hogx 68 ba szulettem??Szabadság miatt volt kiírva hogy meddig vagyok ...és a törzsvedeg meg aktus ra volt ki írva de mindegy lattom iskola kell ehhez is!!!!marketing fogás:)))csak kéne emlékezz mikkor és mit írok ki!!
Megerősítem yamann 2000 papát, bizony Dittu fullos lány, kedves, szexy, mosolyog..A szolgáltatásával is elégedett voltam, ha a környéken jár megyek. Jó lenne ha ilyen lányokból több fordulna meg a kis városunkban..Melegen ajánlott kategória..
Meglátogattam. Részletekbe nem mennék bele, de remek volt
A porcelán baba kifejezés igen illik rá és a képeken is Ő van de élőben szerintem még szebb és még szexisebb !!! A szolgáltatása messze menőleg veri az itteni átlagot részletekről csak is privát megfelelő személyeknek : )
Crystalnál volt valaki? Holnap szerintem meglátogatom ha nem akad ellenérv
Ezt jól kiszúrtad... Nekem fel sem tűnt... Pici önreklámba belefutott. Amúgy nem úgy volt a képein, hogy május 31ig van itt? Meg régebben az, h csak törzsvendégeket fogad? Micsoda marketingfogások :D
Május 17.-én voltam nála, írtam róla... (Ugyan akkor még 18 évesként hirdetett...)
Keress rá a beszámolóra itt, a fórum keresójében, azóta csak a kora változott szerintem, a többi ugyanaz... ;)
Nikol 21-nél járt már valaki kedves makktársak? Ha volt már valaki írhatna privibe milyen volt!
Igen,gobe68 még áprilisban... Kérdezd meg őt.! :-D
Amúgy ha 1968ban született, éppen 49éves.. ;-)
Ő engem is érdekelne. Valakinek van infója?
Volt valaki Shena nevű lánynál?
Írja meg a velemenyét !
Sziasztok!
Olvasgatom itt az eddigi írásokat de nem egyértelmű ki melyik lányról beszél. Akinél masszázt írtok ő most Rebecca lehet.
Írt valaki a másik lányról? Rebeka 25?
Előre os köszönöm