öket
öket
Egyetértek josibarát!!!! ..elmentem szombathelyre volt némi dolgom és gondoltam ha már sopron ilyen lapos kiprobálok ott valamit, bárcsak ne tettem volna!!!!! angelinavolt az de a ***moderálva*** szó az seemmmi ahhoz képest amit én ott láttam,nem is szívesen beszélnék róla!! szerintem ez már csak azokról a lányokról szól akikre rá sem néznek és gondolják akkor azt a dolgot amit nem kapnak meg az életben összekötik a munkával,szerintem.! további szép napot és ha valakinek van valami jó tapasztalata írjá már meg! köszi
Tele van a város trampli vén csatalovakkal!Szerintem nekik kellene f*z*tn*,ha meglátogatják üket!:))))))))
most már jöhetne sopronba valami igazán bombázó csajszi
Én a Csilláról annyit,hogy egy trampli kapsz!A képen szerintem nem is ő van!
Csatlakozom a többihez,nagyon gyenge ez a Zoé,pénzért csinálja,de még ha értene hozzá azt mondanám oké,menjen oda vissza ahonnan jött,nem ajánlom senkinek,csak p*nz ki dobás feleslegesen,arra vannak itt jobb nők !!!!!!!!!!!!!!!
A IV.laciban most más van.De kiutálták az egyik jól menőt!Nem viselték el a konkurenciát!Maradt a selejt!
ő rendel a IV. Lászlóban?
Klaudia!A lenyúlás mestere!Leharcolt!Jobb is ,hogy csak a hátulját mutatja!Annyit is ér!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!Csilláról valaki,valamit?
Köszi!
csilláról tud vki valamit? volt valaki már nála?
Sziasztok nem tudom hogy a lányok olvassák e ezt de azt szeretném kérdezni tőlük hogy én kerekesszékben ülök valamelyik lány bevállalna így is?:)
én se ajánlom...
nem ajánlott. kicsit unott. de lehet hogy én nem voltam neki eléggé elfogadható..............
***moderálva***
valaki infot zoérol
Ez attól függ, hogy az a ZOÉ melyik ZOÉ, mert ha ez a ZOÉ egy másik ZOÉ akkor az a ZOÉ nem ez a ZOÉ..........:))) Ennyi.;)
Ez a ZOE az a ZOE????????
Sziasztok!
Nem igazán szívesen..., de közzéteszem: Gréti kedves és bájos, stb. ...
Sziasztok!!!
Szeretnék megosztani valamit veletek : Voltam Sonjánál ..... fantasztikus, leírhatatlan!!! Komolyan !!! Szerintem az eddigi legjobb szolgáltató akivel találkoztam! Az itt olvasott hozzászólások miatt mentem el hozzá, köszönöm mindenkinek aki itt írt Róla!!! :) NÁLAM : 10/10!!!
Hogy mennyi korrekt? 1 órát fizettem kis extrával ..... de nem bírtam tovább (teljesen készen voltam Tőle, isteni volt) és visszaadta az óra és a 1/2 óra külömbözetét!!!
Szerintem amit és ahogyan csinálja ISTENNŐ kategória!!!!