Vivienről estleg konkrét információk?
Vivienről estleg konkrét információk?
Üdv! Az új Kyráról kérnék majd infót! A Lolán meglepődök, mert velem nagyon korrekt volt. Nálam 10/8. De kár, hogy az Ady E.-be már nem jön senki... Volt azért ott jó bőr is! Uraim! Valami Gyóni G. utcait is emlegetnek. Esetleg közelebbit tudtok? Telefonszám stb?
Jóreggelt!
Lolán én is meglepődtem, hogy nem engedett be, eddig korrektnek tünt, de úgy tünik, ő is csak egy átlagos Q. Sajnálom. Persze ha hozzá nem megy el egy bejelentkezett vendég, akkor meg ő lenne felháborodva.. Az ilyent szívem szerint egész nap csapatostól zaklatnám rejtett számos hívásokkal, hátha abból okul a kis butus...
Vivient többször próbáltam elérni telefonon, sikertelenül, talán nagyon elfoglalt...
Szép napot ;)
Uraim! Egy érdekességre hívnám fel a figyelmüket! Az itt hírdető Kyra telefonszáma ugyanaz, mint az itt hírdető Krisztin képével a PL-en hírdető Kyra telefonszáma. Plusz hírtelen egy évet meg is fiatalodik....Ráadásul a két kép teljesen különböző csajt mutat be! Hát teljesen hülyének néznek ezek?????????????????????????
Már jártam Sopronban egy Kyránál. Ő fekete volt és persze messze nem úgy nézett ki, mint ahogy hírdette magát. Remélem nem ő szivat megint minket? Remélem csak kamu volt és van logikus magyarázat mindezekre. Ha valaki mégis venné a bátorságot és lessz tapasztalata, akkor ne tartsa magában!
Ez igaz, a lányok erre nem figyeltek :D
És azt észrevettétek, hogy a kis fórumunkat a megtekintések alapján csak Nyíregy és Debrecen előzi meg :D:D:D
Nem is rossz eredmény.. Remélem, ebből jobb csajok is következtetnek, és meglátogatnak minket ;)
Hát nagyon remélem, hogy így lesz! Mert kereslet lenne a vékony csajokból, pl.!
Hello mki!
Esetleg viviennél nem járt valaki? A képei nem rosszak.. érdekelne a csaj.
előre is köszi.
Voltam nála. Csúcs ez csaj. Nem olcsó, de megéri. Ha nem veszi fel, hívd kitartóan. A megbeszélt időpontot biztosan tartja.
Hát az biztos hogy kitartónak kell lenni, mert nekem fel nem vette még egyszer sem, pedig több napig, naponta többször, különböző időpontokban próbáltam hívni. Sok sikert a szerencséseknek, én feladtam.
Krisztián visszatért. :)
Ja, Krisztiánt természetesen nem számoltam be az átlagéletkornál :D:D:D
Vajon mekkora forgalmat bonyolíthat le??? :D:D:D
Jézus, miért kellet ezt moderálásra küldeni??? 2 perc alatt... Mi rosszat írtam?? Áááá
T. moderátor!
Leírnád nekem, hogy mi is volt annyira kimoderálandó???
Nem is hiszem el...
Az, hogy a soproni lányok átlagéletkora 32,88???
Vagy hogy Vivien 8/10 nálam? Vagy mi???
T. moderátor!
Nem is hiszem el...
T. moderátor!
Nem is hiszem el...
Uraim, bárki kiszámolhatja, mennyi a hölgyek átlagéletkora, de majdnem krisztusi kor az átlaguk, szóval ez a vl szerkesztőségnek moderálandó...
oops
Nem csodálom, ha az oldal olvsottsága idővel csökkene.. legalábbis az én részemről biztosan
Sajnálom
Timiről van valakinek infoja?
Köszi lőre is!
Úgy tünik eltüntek a hozzászóló emberek, senki nem ír mostanában beszámolót :(
Timiról a p.lámpán találsz infót, engem azok nem győztek meg, szóval én kihagyom...
Docnak igaza van. Timi sztem sem jó választás, bár ha szereted a lógó melleket, s kissé "szagos" altájat, keresd fel. Sztem az ágyban kissé fadarab, bár lehet hogy csak velem volt ilyen. Összeségében 3/10.
Köszi az infokat! Akkor valószínűleg ezért ...TÖRÖLVE... Pedig a hangja egész kellemes volt.
Kit tudnátok ajánlani?