Sziasztok! Régebben hírdetett it egy szolgáltató Masszázsvarázs (Rebeka) néven. Lehet róla valamit tudni? Visszavonult? Ha nem, tud valaki elérhetőséget?
Sziasztok! Régebben hírdetett it egy szolgáltató Masszázsvarázs (Rebeka) néven. Lehet róla valamit tudni? Visszavonult? Ha nem, tud valaki elérhetőséget?
Sziasztok valaki volt már Dorinánál Sopronban?
Megéri elmenni?
Valaki esetleg megnézte már Barby (23) nevű hirdetőt?Érdemes felkeresni?
Üdv egyik hólgy ismerősöm ketes meg 3 ferfit rajtam kivül lehetőleg sopronit
Szia. Mi lenne a helyzet??
Hát a dislike-ok határozottan eltántorítottak. 😟
Sziasztok. Sooronban megbízható hölgy? Ki kit ajánl?
Szia. Esetleg nezz szet a Megyében is..
M.
Szia Kedves. Inkább csak Sopron lenne az aktuális. De köszönöm 😊 ❤️
Szonja 21. Érdemes meglátogatni?
Sziasztok! Akinek van tapasztalata Ambróziával, írjon rám privátban! Lenne pár kérdésem. Koszia segítséget!
ÍRTAM!!
Írtam én is, de szerintem lehetne nyugodtan publikusan is. Más is had legyen okosabb. Havonta járok hozzá (mostanában mondjuk senkihez se járok), kb az egyik fix lány a városban aki mindig elérhető. Nem 10/10 lány, de nagyon korrekt. Egyszer szegény fél órán át szopott mert nem élveztem el, de egy szava se volt (mondjuk tele szájjal nehéz) látszott rajta hogy ő márpedig akkor is előcsalja az apatejet. Máskor meg fél óra alatt megvolt 2 fröcsi és nem rúgott ki hogy ennyi volt hanem kicsit még feküdtem mellette meg simiztem a jó kis cicijeit.
Hobbitfalván?
Dettó ugyan ezt mondtam. Mindent belead a csaj. Nagyon korrekt!!
Belláról van infója valakinek? Félek túl szép hogy igaz legyen
Bátran ajánlom! Én már voltam vele és nem ért csalodás! Nagyon szép a leányzó és a franciája se kutya😉🤤
Bella abszolút csalódásmentes. Rendszeresen látogatom, menj nyugodtan.
Sziasztok! Zoé nevű lánynál volt valaki már?
Ma megyek😏