Jó lenne már egy ilyen punci az se lenne baj ha a minőségért drágább lenne meg válogatna szerintem lenne kiből,
hát ha meg válogatás nélkül beengedne mindenkit akkor gyorsan kikészítenék az igénytelenek igazad van akad jópár a városban!!!!!
Jó lenne már egy ilyen punci az se lenne baj ha a minőségért drágább lenne meg válogatna szerintem lenne kiből,
hát ha meg válogatás nélkül beengedne mindenkit akkor gyorsan kikészítenék az igénytelenek igazad van akad jópár a városban!!!!!
sziasztok.ha voltatok Emillynél, milyennek találtátok
Hi! Emily szerintem felejtős! Nincs is kedvem részletezni. Egész Zeg. 40 év feletti nővel van tele!
Hát igazad van tényleg nagyon szar a kínálat kereslet meg lenne elég sok !!!
Miért nem részletezed Emilyt ennyire gáz volt!!!
sziasztok
Nemtudom mi a problémátok Emillyvel,én voltam nála többször és megvagyok elégedve vele.
Nemtudom miért kell,egy kedves normális nőt lejáratni.Nem lehet esetleg,hogy a konkurenciát képviselitek.
Hát Emilly jó csaj, de ez egy erős öngól volt.
Jó csaj? ***moderálva***, és mindezt menet közben! Amúgy olyan a feje, mint a befutó lóé. Bocs Emily, de ez kikivánkozott belőlem. Amúgy az öndicséret büdös.
Na én biztos nem megyek el hozzá!!!!
A többi csajról is írjatok beszámolót !!!
Ha Nitáról az új punciról valami infója van valakink osza már meg velünk végre valami új hús!!!
"Frissítő vagy erotikus masszázsra vár Zalaegerszegen negyvenes hölgy.
Ha szexet akarsz, ne engem hívj !!"
Talán tisztázni kellene, hogy mit ért szex alatt. V.színű, hogy ez a "bohócpolírozás". De ahogy a második mondat szól, riasztó. Most akkor melyik webhelyen vagyok?
Barbiról van valakinek valami infója?
mi ez szivatás ,felteszik a képet fél napra aztán le is veszik. igy hogy lehet elindulni valahová is?
Barbiról írhatnátok valami élményt szívesen meglátogatnám!!!!
De, majdnem írtam vmit. Nézd meg a repertoárt, oszt válassz! Ha meg szófosásod van, hát írj nekik privátban! Szerintem nem a kedélyállapotodra vagyunk kiváncsiak!
Tudod a nemrég beszéltem az egyik hirdetővel négyszemközt. Idézem " nem tom mivan ma. Mitörtént, hogy ilyen kanos lett mindenki. (6. páciensnél tartott). Amúgy nem vagyok sem strici, sem hirdető, így elfogult sem. Csupán "műkedvelő"!
Olvastam amiket Emillyről írtatok, nekem viszont jók a tapasztalataim vele. Voltam nála már többször, visszatérő vendége vagyok. Első alkalommal elmentem egy órára és két és fél óra lett belőle, nem azt éreztem hogy gyorsan ki akarna dobni. Szóval akinek bejön a barátnő feeling és a harmincas korosztály, annak csak ajánlani tudom.
És hogy legyen egy negatívum is, együttlét alatt a telefonja mindig a legrosszabbkor csörrent meg.
Hát ha nekem nem megy, akkor hidd el nem megyek hozzád kiröhögtetni magam. Akkor azt dünnögöm magamban -- pisilni nem is olyan rossz---!
Nagyon jó lett az oldal!!!
Látom élénkül a kínálat a városunkban de lehetne jobb is !!!!
Hát jó lenne válogatni már a jobbnál jobb puncikból !!!
Üdv.
Kalandor
Te inkabb egy helyesirasi szotart keress!
"Nem az idősebb nök tehetnek arról,h van igényrájuk habár sokan ugy vannak ha nincs más akkor legyen"
Mondanám,hogy fuss neki még egyszer,de inkább ne !!:)
Csak óvatosan ! Ha az ápolóknak feltűnik hova írogatsz,eltiltanak a netezéstől egy időre ! :)