Sziasztok. Ketrines Vanesszás duóról van valakinek infója??
Sziasztok. Ketrines Vanesszás duóról van valakinek infója??
Az engem is érdekelne, privátban is jöhet, ha van valakinek tapasztalata.
Felejtsétek el őket mint egy rossz álmot!!!
Egyet értek, igénytelenek,koszosak, és ugyan annyit kérnek,mint bárki más.
Láttam ezt a Ketrint a vasútállomáson. Az egyik idióta lejmolós cigány társaságában röhögcsélt, de voltak még páran ott. Még jó múltkor hívtam, ahogy felvette, a gyereksírás egyből behallatszott. Mindenkit óva intek ettől a társaságtól, tuti, hogy nagy lehúzás.
Nekik azt üzenem, mert nem akarom annyira lehúzni itt őket, hogy először legyen helyük, próbáljanak nívót szerezni maguknak, egy kis belefektetéssel még lehetnek megbízható hirdetők, akiket érdemes keresni, mert jelenleg ez katasztrófa.
Egyébként a Jennyfer nevű - akinek ez már a negyedik neve a másik ilyen jellegű oldalt is nézve - ő is egy nagy csalódás volt. Konkrétan egy lehúzás volt! Valakinek van vele tapasztalata, vagy csak én fogtam ki vele rossz napot?
Nem sajnos ő is ugyan ez a kategória. Én konkrétan 5 perc után ott hagytam,meg a cipőmet sem vettem le.
Voltam többször is. Próbáld smsben úgy jobban szereti. Egyébként engedi magát és élvezi
Sziasztok.
Ha volt valaki Jennyfernél 27 éves,az ne tartsa magában, szeretném tudni,hogy milyen
Egy párszor már le volt írva. Sajnos nem a legjobb. Kategóriában bőven van jobb a városban.
Pannika, Jennyfer, Bella, Stefánia, Shelby, Sofi, Bianka... Döntsd már el mi a neved vazze! :)
Sziasztok.nem szoktam irogatni,de...
Nikol 26-tal vigyázzatok lehúzós.
Nincs kedve semmihez,gyorsan váltogatja az igéreteit.
Nem volt jó vele,nyafogós,sehogy se jó neki,*** moderálva *** gyorsan legyünk túl rajta tipus.
Elösször és utoljára voltam nála,pedig nem most elösször jártam lányoknál.
Vigyázzatok vele
Hali
Voltam nála. Nem az a csaj fogad aki a képeken van. De amúgy nem olyan rossz.
A most éppen Bianka nevű hölgy már vagy a tizedik nevet használja 2 év alatt!Nagyon nem ajánlott kategória!Felül le sem vetkőzik azt mondja nem szokott!A pasi a konyhában várakozik!
Inkább 2 hónap alatt változtatta már sokadjára.
Jah, amúgy nálam sem vette le a melltartót, meg női bajok meg egyéb kifogások, és mintha ott sem lenne, unott és nagyon tartózkodó. Voltam pár lánynál, eddig csak kedveseket fogtam ki, én is az vagyok, úgyhogy nem velem van a gond. ;)
Sziasztok Alexa 24 rő valakinek infója lenne?Privátban is jöhet
Sziasztok! A Pacsai Biankánál volt már valaki? Érdemes meglátogatni?
Szia! Kerüld el messze nincs jó híre.
Köszi az infót!
Szasztok. Noémi 33 valakinek tapasztalat?? Esetleg van akkor ne tartsátok magatokban.
Hali! Nagyon megéri, 1 órá voltam brutál jó natúr francia, szex több pózban.