Kedves, jól szexelő csaj. Könnyen összejön a BF vele!
Kedves, jól szexelő csaj. Könnyen összejön a BF vele!
T Admin,valahogy tiltsd már ki légyszíves ezt a sexéhes csajt
Tíltják ők, csak mindig visszajön új regisztrációval.
Sabina! Bölcsebb lett volna ezt kihagyni! ;)
AZ LEHET, DE NAGYON BOSZANTO,HOGY MINDENHOL OTT RONTJA A LEVEGÖT
Én nem értem ezt a várost! Miért van ilyen gyenge választék,a többi nagy várost nézve,sokkal szebb lányok vannak!! Ide miért nem jönnek szép,és igazán bevállalos csajok??
Virág 23 ról tapasztalata valakinek ?
Ajsánál járt már valaki? Vélemény? :)
Valaki tud ajánlani elérhető zegi fiatal lány?
SZEVASZTOK. MA VOLTAM GINANAL NAGYON AJANLOTTKATEGORIA KEDVES ,ARANYOS! KOREKT SZOLGALTATO! CSAK AJANLANI TUDOM!
Helló! Nagyon ott van a szeren és isteni popsija van! Ajánlott!
Tisztelt Hirdetőnk!
Van egy speciálisan erre létrehozott fórum, oda szíveskedjen ezeket beírni
Sziasztok! Kertvárosi hölgy lenne? :)
Végre megjöttek a jó muffok is az új évben!!!
Csak így tovább!!XD
Virginiának 2007-ben már láttam egy kozismert felnőtt űjságban képeit Vkinek vélemény róla?
Sziasztok!
Nicoletta és Lészíről nincs valakinek valami infója? (privátba megköszönném a bővebb részleteket)
Nikoletta naggyon jó,a képtől egy kicsit többet fogsz kapni mert erössebb,de fantasztikusan dolgozik!!Ha figyelsz rá akkor ,ki tudod hozni belőle amit szeretnél!!!
Hello tisztelt mindenki! Az igazat megvalva soha nem mélyedtem bele a fórumozásba,de mostanra úgy érzem le kell hogy irjam a gondolataimat érzéseimet...Mivel 10,napja tartozkodom e csodás városban újként, nem igazán kerit hatalmában a pozitiv érzés!!!!!Hogy miért is??!! Dőbbenten érzékelem a város halk moraját,hisz oly minimális létszámú szolgáltató van jelen,akik szinte mondhatni,hogy itt élnek....S én mint újként bejővő személy e városban,nem úgy tekintek rájuk mint konkurencia,hanem mint sorstársakra,ez által mertem gondolni,hogy sikert sikerre aratok! De sajnos mély szomorúsággal csalódottsággal kell tudatnom,hogy ez a város a hangok városa nem a tetteké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bár mindenki személyre szabott,mindenkinek más a vonzása,és varázsa...Őrültem,hogy megoszthattam veletek a tapasztalataimat..üdv:Nicoletta
Apróban lévő Reginácskát már sikerült valakinek elérnie?
Tisztelt Fórumozók!
Szerintem is itt majdnem mindenkinél kicsit többet fognak kapni a srácok mert sok a retus...
Aki meg a saját képét teszi fel azt meg kétes lesz hirtelen..de hát C'est lavie..
szép napot mindenkinek